Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

InviciblE
Grat. Nekem a % a fontos a felvételi miatt! 😊

ECS L7VTA 1.7F|Athlon XP 2000+|Radeon 9600Pro|1GB 333Mhz ELIXIR|Samsung 160GB 7200RPM|LG 4160B DVD-RW|ADSL 1024/128|Lan 10/100|Windows XP Prof. SP2

Bandee1987
Középszintûek 20-tól kezdõdnek

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

katze
20.-tól lesznek...nem? egyébként engem is érdekelne.

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

CaviaR
Van aki középszinten szóbelizett már? Magyar, töri, info menete érdekelne.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Lacc
Na én emelt matekból húztam a vektorokat, az egyik legjobb tételt 😊 Elég jó lett de majd kiderül, szerintük mennyire 😛
BADE
Az a baj,hogy itt már rég nem a jegy számít,hanem a pontszám,amit elérsz.Sajna kitörölhetem a seggemet a biosz 5-össel,ha csak 65%-os.😞

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

emelt matek kettes tétel : számhalmazok, halmazok számossága. 15 perc alatt elmondtam, pár definició, egy tétel bizonyítással, meg alkalmazások.

remélem nem pontoztak le 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Bandee1987
Emelt infó, A tételsor: 9.tétel Optikai háttértárak

Kurva nagy mákom volt, ugyanis ezaz az egyik tétel, amit kifejezetten jól tudok, és elég kevés tételt tudtam jól.

Szóval az ötös sztem megvan.

InviciblE
Emelt infó: B-tételsor. 3. tétel: Ergonómia

Jól sikerült!<#vigyor>

ECS L7VTA 1.7F|Athlon XP 2000+|Radeon 9600Pro|1GB 333Mhz ELIXIR|Samsung 160GB 7200RPM|LG 4160B DVD-RW|ADSL 1024/128|Lan 10/100|Windows XP Prof. SP2

Emelt német megvolt és szerintem nevetségesen egyszerû volt 😊 komolyan a középfokú nyelvvizsa szóbelije nehezebb sokkal...

vita téma: az élelmiszerek manapság sok mérget tartalmaznak
képleírás+önálló pofázás: munkahelyek

Aquir
Emelt biosz szóbeli megvolt 😊 tétel: A: Gombák B: Genetika összekötve evolúcióval és egy kis hormonrendszerrel 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

mango
Hááát...azért ezzel tudnék vitatkozni😊
nem tündököltem valami fényesen...<#shakehead>

mango is a delicious fruit;)

InviciblE
Mindjárt meg Infó emeltre. Sok rohadt könyvtáros meg történelmi tétel! 😞

InviciblE
Nekem gimiben ez volt a kedvenc témaköröm. Tavaly érettségin is ezt akartm húzni.

Bandee1987
az nem is rossz tétel

mango
Csak érdekességképpen:
Tegnap töri emelten a tételem😞a témakör: Mo. és a II. vh.)
szóval a tétel:"jellemezze az 1938 és 41 közötti magyar revíziós törekvések kül- és belpolitikai hatásait"<#wilting>

mango is a delicious fruit;)

váá most megyek szóbelizni, ha analízist vagy statisztikát húzok akkor széttépem és kisétálok 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Lacc
Mikbe kötöttek bele?
Lacc
Ja én is holnap matek emeltezek. Ha a 9est húzom, ráboritom az asztalt a bizottságra, azt a tételt legalább 4-5 tételre lehetne szétbontani.
franco
hehe
holnap tolom, de a 9es az vér...mondjuk legálabb tág témakör

beszámolnál részletesebben a vizsgádról? minden részlet fontos lehet...😄

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

matek szóbelin ki volt ma? nekem a 25. téma jutott (Bizonyítási módszerek számelméleti problémák megoldásában)
nem volt túl nehéz, bár egy-két dologba belekötöttek, de amúgy úgy érzem jól sikerült.

húzta vki a 9-es tételt?

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

katze
Áhh, azért imádkozok h azt húzzam 😊
Vagy Teleki-Bethlent...
Üsse kavics, reformkor!...

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

BADE
A kémiai középszint tételeit tudja valaki?

miazhogy 😄

menyus77
hát ezaz, látom eljutott a tény, hogymilyen jól jártam. Mer van ám sok para tétel is..

pedig az a tétel 5perc alatt is megvan 😄

menyus77
én voltam a hipermázlista szent istván állam és egyházalapító tevékenységeivel!! 45 percet készülhettem majnem!

hu az jó, én holnap megyek matekra, szombaton törire... 😮

Christiansen
Így van, néztem az órát annyi is volt, én kezdtem, a többieknek több volt,
volt akinek 45!!
Atlaszban évszámok, ipari térkép stb szóval jó lett!

franco
htx

ugyebár elõtte fél órát szórakázhattál

Christiansen
Hát jó:
Életmód a XIX-XX fordulóján ,és azon belül Bp fejlõdése.
Bp térkép,grafikon(népesség),korabeli szöveg(1896), képek(pl.Vásárcsarnok).
Kb. 16-18 percet beszéltem, utána kettõt kérdeztek, és kész lettem,
segítõkészek voltak végig,és abba kérdeztek bele, ami bennevolt a javítókulcsban, és nem mondtam addig, tehát rendesek voltak.

Mindenkinek sok sikert!!

franco
mondjadmáááááááááááár😄😄😄😄😄😄😄:😄

Christiansen
Most értem haza emelt törirõl, ha valakit érdekelnek részletek írjon.
Amúgy rosszabbat vártam,egész jól ment.

BADE
Köszi!😊
következõ állomás 27-én kémia

Punkerwork
hajrá 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

BADE
Az elsõ rész elég jól sikerült,a másik fogósabb volt,összességében jól sikerült,eredmény késõbb

BADE
Ma volt emelt biosz szóbelin,A téltelben a váz- és izomrendszer,csont,csontszövet,B tétel a biológiai tartósítás

InviciblE
Nekem az A szimpibb lett volna, de tulajdonképpen nekem mind1! 😄 Ha valkinek van B-je kidolgozva szóljon pls!

Örülnék ha valaki tudna segíteni hogy hol találom meg az írásbeli+szóbeli pontozásait, mert volt egy linkem, de azt leszedték 😞

veszbali
Sziasztok!
Állítólag hnap a B tételsor lesz info szóbelin, ma az A volt. Írjatok tapasztalatoat ha vki már végzett ma! (és ha van kidolgozott B tételdorotok dobjatok meg vele! pls!)

..:: Ne olvasd a történelmet... csináld! ::..

Sadist
Így jár az, aki humán tantárgyból felvételizik <#eplus2> Mateknál fizikánál ilyenbe nem lehet belekötni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Christiansen
Aha, nekünk is kell középszintet is...
SZÓVAL JÓ NEKTEK!!!

CaviaR
De jó nektek. Nekünk csak jún 27-28-án lesz szóbeli, pedig középszinten megyek. Még alig kezdtem el tanulni, itt meg sokan már túl is vannak rajta. 😛

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Punkerwork
"Sok diák nyújtott be fellebbezést az írásbeli érettségi dolgozatok értékelése ellen. A tanárok szerit a diákok így küzdenek minden egyes felvételi pontért. Problémák fõleg az esszékérdések szubjektív értékelése miatt akadtak - írja a Népszabadság.
Számos érettségizõ diák élt a fellebbezés lehetõségével. A Városmajori Gimnáziumban például az emelt szinten vizsgázók 60-70 százaléka nyújtott be panaszt - írja a Népszabadság. Az iskolaigazgató szerint ennek oka, hogy az értékelési útmutató helyenként szubjektív pontozásra adott lehetõséget. Volt olyan, hogy történelembõl két diák hasonló megoldását két különbözõ tanár 5-10 ponttal eltérõen értékelte. Az igazgató szerint ráadásul a diákok "küzdenek" minden egyes felvételi pontjukért A lap szerint korábban a felvételivel kapcsolatos panaszok aránya tízszázalékos volt.
Kopcsik István, a Történelem Tanárok Egyletének alelnöke szerint több helyen is jeleztek problémát az értékeléssel kapcsolatban. Történelembõl ugyanis több szubjektíven értékelhetõ esszé jellegû kérdés is volt. Az oktatási tárcánál egyelõre nem tudják, hány panasz érkezett országosan - derül ki a Népszabadság írásából"

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Christiansen
Sziasztok, aki ma délelõtt érettségizett kb. már hazaért, kérem számoljon be milyen volt a szóbeli!!!
Én du. megyek töri emeltre, este megírom milyen volt(már ha érdekel valakit...)
Sok sikert!<#eljen>

magus
I are Baboon

The Garrett
na holnap angol emeltszint szobeli<#guluszem1><#wow3>

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

me2

Aquir
detto

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Bandee1987
én pénteken fogok