Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ECS L7VTA 1.7F|Athlon XP 2000+|Radeon 9600Pro|1GB 333Mhz ELIXIR|Samsung 160GB 7200RPM|LG 4160B DVD-RW|ADSL 1024/128|Lan 10/100|Windows XP Prof. SP2
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
remélem nem pontoztak le 😄
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Kurva nagy mákom volt, ugyanis ezaz az egyik tétel, amit kifejezetten jól tudok, és elég kevés tételt tudtam jól.
Szóval az ötös sztem megvan.
Jól sikerült!<#vigyor>#vigyor>
ECS L7VTA 1.7F|Athlon XP 2000+|Radeon 9600Pro|1GB 333Mhz ELIXIR|Samsung 160GB 7200RPM|LG 4160B DVD-RW|ADSL 1024/128|Lan 10/100|Windows XP Prof. SP2
vita téma: az élelmiszerek manapság sok mérget tartalmaznak
képleírás+önálló pofázás: munkahelyek
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
nem tündököltem valami fényesen...<#shakehead>#shakehead>
mango is a delicious fruit;)
Tegnap töri emelten a tételem😞a témakör: Mo. és a II. vh.)
szóval a tétel:"jellemezze az 1938 és 41 közötti magyar revíziós törekvések kül- és belpolitikai hatásait"<#wilting>#wilting>
mango is a delicious fruit;)
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
holnap tolom, de a 9es az vér...mondjuk legálabb tág témakör
beszámolnál részletesebben a vizsgádról? minden részlet fontos lehet...😄
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
nem volt túl nehéz, bár egy-két dologba belekötöttek, de amúgy úgy érzem jól sikerült.
húzta vki a 9-es tételt?
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Vagy Teleki-Bethlent...
Üsse kavics, reformkor!...
486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...
volt akinek 45!!
Atlaszban évszámok, ipari térkép stb szóval jó lett!
Életmód a XIX-XX fordulóján ,és azon belül Bp fejlõdése.
Bp térkép,grafikon(népesség),korabeli szöveg(1896), képek(pl.Vásárcsarnok).
Kb. 16-18 percet beszéltem, utána kettõt kérdeztek, és kész lettem,
segítõkészek voltak végig,és abba kérdeztek bele, ami bennevolt a javítókulcsban, és nem mondtam addig, tehát rendesek voltak.
Mindenkinek sok sikert!!
Amúgy rosszabbat vártam,egész jól ment.
következõ állomás 27-én kémia
Állítólag hnap a B tételsor lesz info szóbelin, ma az A volt. Írjatok tapasztalatoat ha vki már végzett ma! (és ha van kidolgozott B tételdorotok dobjatok meg vele! pls!)
..:: Ne olvasd a történelmet... csináld! ::..
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Számos érettségizõ diák élt a fellebbezés lehetõségével. A Városmajori Gimnáziumban például az emelt szinten vizsgázók 60-70 százaléka nyújtott be panaszt - írja a Népszabadság. Az iskolaigazgató szerint ennek oka, hogy az értékelési útmutató helyenként szubjektív pontozásra adott lehetõséget. Volt olyan, hogy történelembõl két diák hasonló megoldását két különbözõ tanár 5-10 ponttal eltérõen értékelte. Az igazgató szerint ráadásul a diákok "küzdenek" minden egyes felvételi pontjukért A lap szerint korábban a felvételivel kapcsolatos panaszok aránya tízszázalékos volt.
Kopcsik István, a Történelem Tanárok Egyletének alelnöke szerint több helyen is jeleztek problémát az értékeléssel kapcsolatban. Történelembõl ugyanis több szubjektíven értékelhetõ esszé jellegû kérdés is volt. Az oktatási tárcánál egyelõre nem tudják, hány panasz érkezett országosan - derül ki a Népszabadság írásából"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Én du. megyek töri emeltre, este megírom milyen volt(már ha érdekel valakit...)
Sok sikert!<#eljen>#eljen>
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n