Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
na ma kaptam az ertesitot, ötös lett az emelt angolom 😊 jeszoké

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

maozedong
aláírásod <#eljen>

Resurrection!

ugyan...

lófaszt sem tanultam sazlé még jól is jártam a föci vizsga vicces volt mert a természet földrajz részét elmondam zsírra a gazdasági részét meg LOL makogta..😄

+1 sor az önéletrajzban <#hehe>

Zrasf
Van értelme 5500ft-ot fizetni egy ecdl vizsgáért ? nem megy vele az ember semmire...

Dzsini
nekünk még 8000 volt az "ingyenes" ecdl... ez a regisztrációs díj, hogy beírják az adatbázisba a nevedet meg elkészítik a vizsgapapírt.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

CaviaR
Köszönöm!
Igaz, azt mondták ingyenes... 😛

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

lee86
akkor viszont részvétem. a helyedben a föci-töri-magyar tanárom verdájába karcolnám a nevemet, vagy csak szimplán egy shotgunnal levadásznám õket...<#gun>

&#161;Hala Madrid!

5500 HUF... <#falbav>

LINK

CaviaR
Valaki ha ért hozzá, mondja el legyen szives, hogyan kaphatom meg az ECDL-t. 87% lett az infom és azért elvileg adnak egy ilyen bizit is, és ha már ingyen van naná h szeretném kézhez kapni.

Nem tudok róla semmit hogyan lehet hozzájutni. 😞

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

az írásbelim 1 pont hijján 5 ös volt...😞

lee86
najam vagy belemagyarázták szegény diák fejébe, hogy
"nembaj, Te ettõl még mindig hüje maradsz!" 😊
hát betekintés után kb ezek miatt döntöttem ugy, hogy inkább nem foglalkozok a dologgal..

&#161;Hala Madrid!

nálunk csomóan fellebbeztek és mindegyiküknek lepontozták az amúgy is xar dogáigat 😄

lee86
szeméccség! gondolom az írásbeli huzta le Nálad is.. én a magyarrala voltam igy: getzi tanár levonta az összes pontot, amit a helyesírásért le lehetett vonni, plusz ha nem tetszett neki a kifejtõ szöveg (mer nem értett vele egyet stb) akkor simán alulpontozott..

&#161;Hala Madrid!

Bandee1987
én szurkolok neked, nagy kalappal!

(amugy meg mentem Balcsira 😛)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

érettségire indulok , szurkoljatok! este 8ra érek haza <#szomoru1>

I.C.ram
akkor biztos hazudunk.
a matekot nem irtam újra évvgim 2 es magyar töri föci 3as angol 4es...amit nem értem mert az angolom tök jó let...

lee86
és meg is tudhatjuk esetleg? 😊

&#161;Hala Madrid!

Rage47
hát igen én sem birom az ilyet.az egyik padtársam pont ilyen pfuu
Sadist
<#mf2>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

aham

lee86
#8749: gudlák!
#8750: grat! eredmények vannak már?

&#161;Hala Madrid!

túl éltem 😄

0 tanulással ^^

holnap érettségim lesz 😞 __ hétfõröl tolták át nekem ... drukkoljatok _ thx

Bírom az ilyeneket... csomóan mondják hogy szart sem tanultak, mégis jó jegyet szereztek, mintha zseni lenne az illetõ... na ez a lóf@sz!

War. War never changes.

lee86
mekkora lazza sulid van. "diák diktál, tanár hallgat!". vov. 😊

&#161;Hala Madrid!

Bandee1987
Én már rég tulvagyok az éreccségin, holnap megyek osztálytársakkal Balcsira 5 napra 😊

ja bár mondjuk ez már a középszintes 10% alatti zóna volt.... pffff....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

mer puskáztam, de ki nem...

el vagy tévedve 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Heyhó de jó is volt az érettségi.
Matekból adtak egy új lapot mer balfasz voltam (mer puskáztam, de ki nem...)
Töribõl meg kijelentettem hogy én EGY tételt tudok, de azt nagyon, és én azt fogom mondani, ha tetszik, ha nem....
Hát igy is lett....utána meg filmszakadás volt, mer meglett minden.
Sztem az elsõ legjobb sulis buli az érettségi!!!

I.C.ram
Én is szinte üres fejjel mentem, aztán max pontos lett mindegyik kivéve töri, ott vesztettem 2-t 😊
I.C.ram
lol az durva 😄 Kicsit gáz lehet pszichésen 😄
franco
biztos úgy érezte megvan az 5 pont 😄

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

egyik osztálytársam leblokkolt az érettségin magyarból hirtelen felált és köszönés nélkül elment....a lami<#hehe>

lee86
menni fog! mi is túléltük, Te is túléled! 😊

&#161;Hala Madrid!

na lassan indulás szóbelizni...:i

a fejem tök üres bevagyok szarva maj meglátjuk milesz 😞

lee86
na érzem, a szobelik végesztével ez lesz szépen lassan a részegek, és a másnaposak, áltlános gyülekezõhelye! 😄

&#161;Hala Madrid!

hát öcsém, én nem érettségizek, de ma be vagyok baszva mint állat :d

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

Sadist
Mûxik, még egyszer ezer köszi 😊 Egész mostanáig rohadtunk a suliban <#wilting> Már mindenki az agyhalál szélén volt :C Info teremben még jó volt, mert volt légkondi.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Bandee1987
😄

lee86
hehh.. mire nem jó az esgé! 😄

&#161;Hala Madrid!

BADE
megjöttem kémiáról,hihetetlen nagy mázlim volt,1-es tételt húztam:elsõrendû kémia kötések,kövalens kötés jell.,molekulák polaritása
Kísérlet:lisztezett tejfölt és sima tejfölt kellett megkülönböztetni egymástól jódtinktúrával

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

fakken!!!!

szerdán 11kor lesz a szóbelim , utolsók között<#mf3> (bár ez lehet szerencsés is mivel könnyebben megadják a jobb jegyet ... ugylegyen)

loál 😄D

Bandee1987
nincs mit, mükszik? mert most nem vok biztos benne. Azért csökkenõbe kell tenni, mert akkor az elsõ 2 rekordot nézi, azaz a 2 legnagyobbat.

Sadist
Ezer köszi 😊

maj holnap...<#sniffles>

Bandee1987

Sadist
Épp az OKJ szoftverüzemeltetõi vizsgán ülök 😄 Ha tudja valaki, hogy kell Accessben egy lekérdezésnél olyan feltételt megadni, hogy csak két rekordot mutasson (pl. két legdrágább könyv), akkor segíthetne egy kicsit 😊 elõre is htx!