Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
lófaszt sem tanultam sazlé még jól is jártam a föci vizsga vicces volt mert a természet földrajz részét elmondam zsírra a gazdasági részét meg LOL makogta..😄
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Igaz, azt mondták ingyenes... 😛
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
¡Hala Madrid!
Nem tudok róla semmit hogyan lehet hozzájutni. 😞
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
"nembaj, Te ettõl még mindig hüje maradsz!" 😊
hát betekintés után kb ezek miatt döntöttem ugy, hogy inkább nem foglalkozok a dologgal..
¡Hala Madrid!
¡Hala Madrid!
(amugy meg mentem Balcsira 😛)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
0 tanulással ^^
War. War never changes.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
el vagy tévedve 😄
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Matekból adtak egy új lapot mer balfasz voltam (mer puskáztam, de ki nem...)
Töribõl meg kijelentettem hogy én EGY tételt tudok, de azt nagyon, és én azt fogom mondani, ha tetszik, ha nem....
Hát igy is lett....utána meg filmszakadás volt, mer meglett minden.
Sztem az elsõ legjobb sulis buli az érettségi!!!
a fejem tök üres bevagyok szarva maj meglátjuk milesz 😞
¡Hala Madrid!
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Kísérlet:lisztezett tejfölt és sima tejfölt kellett megkülönböztetni egymástól jódtinktúrával
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
szerdán 11kor lesz a szóbelim , utolsók között<#mf3>#mf3> (bár ez lehet szerencsés is mivel könnyebben megadják a jobb jegyet ... ugylegyen)