Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy ha jól látom, másoknál is osztogattak, akkor nálunk mégsem voltak olyan bõkezûek, csak adtak 😊, asszem 90% fölött, meg akinek jól sikerült a szóbelije(pl nekem magyarból)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
mintha egy magnó vette volna fel
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
nyelv szóbelinél nincsen felkészülési idõ!
és igen, lesznek más vizsgázók is benn, miközben beszélsz.
Angol szóbeli is ugyan olyan lesz mint a többi ?
ott is kikell dolgozni a tételt elõre vagy egybõl éles ?
és más vizsgázó is lesz a teremben rajtam meg a tanárokon kívül ?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ha belépünk a terembe ahol szóbeli érettségi zajlik akkor a feleletet egy lapra a saját tudásunk alapján kell kidolgozni vagy lehet nézni a kidolgozott tételt , esetleg át leheet másolni ????
hogy vannak beosztva a szóbelire ( mondjuk egy 30 fõs osztályban) ???
névsor szerint ? összevissza ?
a pontszámításhoz szükséges papírokat/értesítõket nem az iskola küldi el??
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
pedig tényletg semmibe nem tartott volna legépelni egy kibaszott oklevelet, csak igy szar tudni hogy más kap, én meg nem.😞
najó nem mintha hiányozna mert az eddigiek sincsenek meg 😄
és ha átlagosan 15 perccel számolunk, akkor ugyebár 1 teljes órám volt kidolgozni a feleletem...
légyszi irjtok már le tantárgyanként külön külön ( magyar , töri , idegennyelv , választott tantárgy nekem informatika)
köszi elõre is
Matematika közép 100% jeles
Történelem közép 92% jeles
Angol nyelv emelt 100% jeles (nyelvvizsgáért kaptam, szal nem nagy érdem)
Fizika közép 94% jeles
😊
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
magyar 62%
töri 83%
matek emelt 78%
angol ny.v.
fizika 87%
a bankettünk tök jó volt, bár 7 osztálytársunk nem jelent meg. (bár ismerve õket nem is baj...)
fini votl a vacsi, meg a tanárokkal tök jót lehetett dumálni (kérdezték, h Pesten folytatom-e a zenélést :-) )
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Nekünk volt (banketten):
-Libamáj,sonka,fürjtojás,tészta mártással,ráksaláta stb.
-Hagymás sültburgonya,sült jércemell stb
-Mézes-chilli-s sült oldalas, krumplipüré stb
-5 fajta süti,dinnye stb
Végülis megérte a 4400, mert ilyeneket nem mindennap eszik az ember...
Bár a piáért fizetni kellett.
Nálunk is hasonló szétszéledés lesz, szerencsére Bp-en belül.
Még egy nyaralás (Ho.10 napra) talán kicsit jobban összetart minket (10 fõ),
így a nyáron is többet láthatjuk egymást.
de azért mert leszarok mindent
érettségi bizonyítványom se nyitottam volna ki, de kíváncsi voltam hány pontom lesz
sima bizimet meg azóta se néztem meg
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
viszont ez a nyár ez minden bizonnyal együtt fog telni (ugy kábé osztályszinten), aztán majd szeptembertõl szétszéledünk balra-jobbra.. 😞
jajj télleg: Ti is kaptatok egy ilyen gagyi Mo alkotmánya könyvecskét? bazz, sulim nagyon fless, a borítón kinn van ugyebár a már szállóigévé hiresült szöveg ("Lendületben az ország!"), na arra rányomták a suli címerét, az elsõ oldalt, amelyiken Gyurcsányi szövege, azt meg ugy ahogy van kitépték a füzetecskébõl... Éljenek a pártatlan iskolák!!! 😄
bocsi hogy sokat irok, de ha már lehet, akkor inkább ez kivánkozzon ki belõlem, mint a tennapi hortobágyi palacsinta.. 😉
¡Hala Madrid!
és két tanár hiányozni fog!!
Nálatok szét fog széledni a társaság?? Mennyire?
Magyar: 62 (4-es, szóbelire mekkaptam a full pontszámot, de az irásbelit kegyetlenül elszurtam, szoval csak eddig tudtam magam föltornászni vele.. 😞( )
Matek: 87 (5)
Töri: 83 (5)
Angol: 100 -nyelvvizsga
Francia: 100 -nyelvvizsga/OKTV
basszus még nem 24 óra, hogy tul vagyunk mindenen, de már most tök fura az egész.. olyan üresség van bennem..bár cimbikkel tuti öszejárunk még, de mosmá nem röhöghetünk a matek meg a francia tanár hüjeségein!! 😊))
¡Hala Madrid!
Magyar 44% 3-mas <#vigyor5>#vigyor5>
Töri 77% 4-es
Matek 87% 5-ös
Info 84% 5-ös
Német emelt 96% 5-ös
<#nezze>#nezze>
A Végeredmények:
Magyar I és Ny 82%, 5-ös (kaptam dicsérõ oklevelet is róla, mert a szóbelim nagyon jó volt)
Matek 75%, 4-es
Angol 82%, 5-ös
Emelt informatika 72%, 5-ös
Történelem 65%, 4-es