Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandee1987
nagy kalappal...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
majd nyomtatunk neki egyet, jó?😊

Amúgy ha jól látom, másoknál is osztogattak, akkor nálunk mégsem voltak olyan bõkezûek, csak adtak 😊, asszem 90% fölött, meg akinek jól sikerült a szóbelije(pl nekem magyarból)

na én lassan L szóbelire....lófaszt se tanultam majd meglátjuk milesz <#whatever>

I.C.ram
akkor magoltál? 😄 bele fogsz bukni a magolásba.
I.C.ram
Én tanultam összesen kb. 10-12 órát, aztán max pontos lett mindegyik, kivéve töri, mert németet mondtam porosz helyett 😛
most ugy tudom hogy pontosan tudom milyen szó után mi következik...
mintha egy magnó vette volna fel

te attyaaa úúúúúr isten....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

az igen<#wink>

Zrasf
Lehet ez a probléma😄... én 2-2nap alatt végeztem közép és emeltszintüekkel.

ja ( 3 hónapja folyamatosan tanultam kb 243 órát tanultam csak a szóbelire...)

Zrasf
Ezt komolyan kérdezed ? 😄 Biztos h jól válaszottál h megpróbálkozol az érettségivel ? :p

<#banplz>

nyelv szóbelinél nincsen felkészülési idõ!
és igen, lesznek más vizsgázók is benn, miközben beszélsz.

Még egy utolsó kérdésem van!

Angol szóbeli is ugyan olyan lesz mint a többi ?

ott is kikell dolgozni a tételt elõre vagy egybõl éles ?
és más vizsgázó is lesz a teremben rajtam meg a tanárokon kívül ?

akkor elég keménynek tûnik

Sadist
Nálunk tök össze vissza volt. Azt meg ne várd már, hogy beviheted a kidolgozott tételt és majd arról átmásolod a mondandókád 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

még egy HELP!!!

Ha belépünk a terembe ahol szóbeli érettségi zajlik akkor a feleletet egy lapra a saját tudásunk alapján kell kidolgozni vagy lehet nézni a kidolgozott tételt , esetleg át leheet másolni ????

HELP! akik már leérettségiztek azoktól!

hogy vannak beosztva a szóbelire ( mondjuk egy 30 fõs osztályban) ???
névsor szerint ? összevissza ?

I.C.ram
Hát, hogy még miket kell beküldeni, és milyen címre, milyen "jeligével".
franco
öhh milyen leveleket is vártok????

a pontszámításhoz szükséges papírokat/értesítõket nem az iskola küldi el??

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

I.C.ram
BME-rõl mégis jött levlél, csak most találtam meg 😄 A BCErõl viszont semmi... majd felhívom a rohadeékokat.
franco
szerintem csak sima alkoholmérgezés ^^

mindkettõt 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

I.C.ram
Vagy az amerikai utat választja és nem sokára hallani fogunk a hírekben is róla, hogy egy gyerek végzett 5 tanárával, 30 diákkal, majd öngyilkos lett 😛
Sadist
Már vágja az ereit a fürdõszobában ^^

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

I.C.ram
Én jelentkeztem az ELTE-re BME-re, Corvinusra, de eddig csak az ELTE-tõl kaptam értesítõ levelet, hogy küldjem a maradék papirokat. Többi helyrõl valakinek jött már valami?
franco
franco olvassa , csak téged nem lát msnen

Sadist
Jaj, szegénykém, mindjárt depis lesz, hogy nem kapott oklevelet 😛

I.C.ram
Nálunk is.
Sadist
Nálunk akinek 5-ös lett valamelyik szóbelije, annak adtak abból a tantárgyból oklevelet. Akinek meg mind 5-ös lett, az "Általános dícséretben" részesült.

mondjuk ez is jellemzõ a sulimra, ha franco elolvassa száz hogy nem fog meglepõdni.....

pedig tényletg semmibe nem tartott volna legépelni egy kibaszott oklevelet, csak igy szar tudni hogy más kap, én meg nem.😞

najó nem mintha hiányozna mert az eddigiek sincsenek meg 😄

Bandee1987
nemtom, nálunk bõkezûen osztogattak.

hát mialatt én fölkészültem, 4 ember felelt le
és ha átlagosan 15 perccel számolunk, akkor ugyebár 1 teljes órám volt kidolgozni a feleletem...

érdekes, nekem a matek szóbeli 100%os lett, egy pontot se vontak le, mégis basztak oklevelet adni :o

HELP srácok! én holnap megyek szóbelire és olyan kérdésem lenne hogy ha bemegyek és kihúzom a tételt akkor menyi idõm van átnézni , áttanulmányozni?????????????????????

légyszi irjtok már le tantárgyanként külön külön ( magyar , töri , idegennyelv , választott tantárgy nekem informatika)

köszi elõre is

és most az igazat! 😄D

Sadist
Magyar nyelv és irodalom közép 87% jeles
Matematika közép 100% jeles
Történelem közép 92% jeles
Angol nyelv emelt 100% jeles (nyelvvizsgáért kaptam, szal nem nagy érdem)
Fizika közép 94% jeles

😊

Christiansen
Pfff...
Változtattam a sorrendemen, 1-SZER LEHET CSAK, SZÓVAL MÁR EZ MARAD.

sz4bolcs
4 napig ittam sikeres vizsga után 8))) ez a 4.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

én is megkaptam:

magyar 62%
töri 83%
matek emelt 78%
angol ny.v.
fizika 87%

a bankettünk tök jó volt, bár 7 osztálytársunk nem jelent meg. (bár ismerve õket nem is baj...)
fini votl a vacsi, meg a tanárokkal tök jót lehetett dumálni (kérdezték, h Pesten folytatom-e a zenélést :-) )

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

Bandee1987
mi ma megyünk bankettre egy állitólag fasza helyre.

Christiansen
Hmm nekünk is ilyen...Gyurcsány...te mindenre gondolsz.

Nekünk volt (banketten):
-Libamáj,sonka,fürjtojás,tészta mártással,ráksaláta stb.
-Hagymás sültburgonya,sült jércemell stb
-Mézes-chilli-s sült oldalas, krumplipüré stb
-5 fajta süti,dinnye stb

Végülis megérte a 4400, mert ilyeneket nem mindennap eszik az ember...
Bár a piáért fizetni kellett.

Nálunk is hasonló szétszéledés lesz, szerencsére Bp-en belül.
Még egy nyaralás (Ho.10 napra) talán kicsit jobban összetart minket (10 fõ),
így a nyáron is többet láthatjuk egymást.

franco
azt a füzetet máig nem nyitottam ki
de azért mert leszarok mindent
érettségi bizonyítványom se nyitottam volna ki, de kíváncsi voltam hány pontom lesz
sima bizimet meg azóta se néztem meg

lee86
hát sokan kerülnek le pécsre (fehérváriak vagyunk), aztán egy másik rész bp felé veszi az irányt, szoval elég elõrelátható, hogy nem lesz könnyû tartani a kapcsolatot.. bár azér 7végente lesznek "beülések", de tuti teljesen más lesz..bár most hogy igy belegondolok, addigra már az érés is teljesen végbemegy bennünk (bennem még erõteljesen dolgozik, fõleg a tegnap esti bankett óta 😄DD), meg meg is komolyodunk, és akkor a jó baráti társasággal, akikkel eddig csak hüjülni lehetett elkezdjük megváltani a világot!!
viszont ez a nyár ez minden bizonnyal együtt fog telni (ugy kábé osztályszinten), aztán majd szeptembertõl szétszéledünk balra-jobbra.. 😞

jajj télleg: Ti is kaptatok egy ilyen gagyi Mo alkotmánya könyvecskét? bazz, sulim nagyon fless, a borítón kinn van ugyebár a már szállóigévé hiresült szöveg ("Lendületben az ország!"), na arra rányomták a suli címerét, az elsõ oldalt, amelyiken Gyurcsányi szövege, azt meg ugy ahogy van kitépték a füzetecskébõl... Éljenek a pártatlan iskolák!!! 😄

bocsi hogy sokat irok, de ha már lehet, akkor inkább ez kivánkozzon ki belõlem, mint a tennapi hortobágyi palacsinta.. 😉

&#161;Hala Madrid!

Christiansen
Igen tényleg fura...én most ébredtem a bankett utáni hajnalig piálásból,
és két tanár hiányozni fog!!

Nálatok szét fog széledni a társaság?? Mennyire?

lee86
akkor most én jövök😊
Magyar: 62 (4-es, szóbelire mekkaptam a full pontszámot, de az irásbelit kegyetlenül elszurtam, szoval csak eddig tudtam magam föltornászni vele.. 😞( )

Matek: 87 (5)
Töri: 83 (5)
Angol: 100 -nyelvvizsga
Francia: 100 -nyelvvizsga/OKTV

basszus még nem 24 óra, hogy tul vagyunk mindenen, de már most tök fura az egész.. olyan üresség van bennem..bár cimbikkel tuti öszejárunk még, de mosmá nem röhöghetünk a matek meg a francia tanár hüjeségein!! 😊))

&#161;Hala Madrid!

132 pont, csak elég lesz a felvételihez <#nyes>

magus
jo ez mondjuk igaz...

na, akkor már énis beírom

Magyar 44% 3-mas <#vigyor5>
Töri 77% 4-es
Matek 87% 5-ös
Info 84% 5-ös
Német emelt 96% 5-ös

<#nezze>

Bandee1987
Ma volt biziosztás

A Végeredmények:
Magyar I és Ny 82%, 5-ös (kaptam dicsérõ oklevelet is róla, mert a szóbelim nagyon jó volt)
Matek 75%, 4-es
Angol 82%, 5-ös
Emelt informatika 72%, 5-ös
Történelem 65%, 4-es

I.C.ram
Akkor nem kapom meg a 14-et, csak a 7-et? 😞 De szar 😞