Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nálam 132 ill. 134, de az elsõ helyemre 7en jelentkeztünk és 7et vesznek fel, szal valahogy nem parázom :D

The Garrett
tudom azt megneztem, de idei érettségit/ponthatárokat nem hasonlitom inkább a tavalyiakhoz, kb ég és föld.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

lee86
hát sasold meg a statisztikákat, mekkora tuljelentkezés volt idén, hány ponttal lehetett bekerülni tavaly, és ezekbõl vond le a következtetéseket. :)

¡Hala Madrid!

The Garrett
115 az egyik helyre a masikra 123 az jeszoke vagy nem ? ://///:/:/:=/://

lee86
jaja, a pontok nálam se rosszak egyáltalán, de lehet, hogy mégsem lesz elég. mert ahogy látom, mindenki azzal jön, hogy milyen klafa lett ez, meg az, szal vonalhuzásnál nemtom mennyivel lehet majd bekerülni teszemazt az ELTÉre. fõleg hogy itt vannak ezek a pluszpontok is emelt szintbõl fakadóan, szal azér mégse olyan tré a helyzet...

¡Hala Madrid!

nekem már most is müxik <#wink>

The Garrett
mmmm majd megnezem hajnalban, akkor már csak alszik a nagytöbbség...csak birjam ki addig :D

lee86
kellett nekik sms-eket küldözgetniük..<#ejnye1>

&#161;Hala Madrid!

:DDD én néztem még az sms elõtt is délelõtt, nálam nem volt problem a pontokkal

The Garrett
na targytalan... felvi.hu "kicsit" le van terhelve épp.

lee86
émmá tul vagyok rajta. mos még annyira nem para, majd 26-án ugrik a majom a vizbe. :)

&#161;Hala Madrid!

The Garrett
SMS: beerkezett felveteli pontszamainak feltolteset megkezdtuk, ezeket megtekintheti és ellenorizheti a www.felvi.hu honlapon. OFI

megmerjem nezni/ne?

katze
Mármint, h végülis mi lesz...

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

katze
Ejjejj. A durva, hogy nem érdekel.

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

The Garrett
jul26

katze
tényleg, mikorra is kapjuk meg, hogy felvettek, v nem?

én sem olvastam végig :) csak gondoltam talán vkit érdekel

The Garrett
:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
azthiszem az elköv 6-8 napban idegösszeroppanást fogok kapni....

a vége az lesz, hogy kitalaljak, hogy a tavaly érettségizetteknek, amennyiben iden urjaerettsegiztek, az idei eredmény számít, és akkor végképp megszopom a faszt (ami a magyart illeti) :P

katze
elkezdtem olvasni, de nincs lelkivilágom, csak felk*rom magam rajta... vége van,az a lényeg, majd ha jön, h felvettek, vagy nem, átkozódok...

CaviaR
Én pont így csináltam. :)
Fogtam egy bazi pószteremet megfordítottam, és az volt a fehér háttér. Felvettem egy inget, h legyen igényes, egy kevés zselé ha gondolod, két lámpa + vaku. Kész a kép. Photoshopban kicsit kontraszt/világosítás, és kész.

Ha ki akarod nyomtatni, csak simán 1200dpi-ben nyomjad, aztán széles celluxal ragaszd le ügyelve h ne legyen buborék, és olyan mintha legdrágább nyomtatópapírra nyomtad volna lézernyomtatóval. Komolyan mondom jobb minõségû lesz mint gondolnád.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Sadist
Mert most le kell másznom a fényképészhez, csináltatni normális igazolványképet, beszkennelni (ha mákom van, akkor eleve tud digit géppel is csinálni), méretezgetni, feltölteni.
Vagy az is elég, ha itthoni digit géppel csinálok egy fényképet magamról, aztán photoshoppal lecserélem a hátteret?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

CaviaR
Direkt megvárod az utolsó pillanatot, hátha túlterheltség miatt nem tudod majd feltölteni? Töltsd fel most minek szarozol.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

végre megcsinálták felvi.hun normálisan a pontjaim! <#taps> vagy legalábbis az elsõ helyemen, de a többi úgysem érdekel...

Kánya
csak 3hónapig maracc erkölcsös..

Sadist
Erkölcsi bizonyítvány? o_O Aki ilyet kap, az hivatalosan is erkölcsös ember lesz? :D

Akik neten keresztül igényeltek diákigazolványt, azoknak a digitális fényképet és aláírást meddig kell föltölteniük? Mert már rohadt rég kaptam egy e-mailt, hogy xy felhasználó névvel jelszóval feltölthetem az igazolványképem és az aláírásom, de határidõt sehol nem írtak.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

htx <#wave>

Kánya
nekemis mostjöttmegaz erkölcsi és ma du. vittem be (zmne) nemvolt semmi gondvele.. fizikain monták h hét közepéig belehetvinni.. 15-e a határidõ..

nemzetvédelmi az egyik, nemtom hova adta még be

Dzsini
és február óta most kérte csak ki? - hát, meg lehet próbálkozni vele személyesen de nem fogják a keblükre ölelni...
rendõrtiszti?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

és ugyebár neki azt is kérik az oskolák...

idézek haveromtól: "hallod ezt bebuktam de nagyon, mert holnap jön csak meg az erkölcsi bizonyítványom"

Dzsini
"Ezeknek legkésõbb július 11-ig kell megérkezniük (azaz ez a dátum nem postára adási, hanem beérkezési határidõ)!"

szerintem személyesen se illik késõbb leadni. pár hete mindenki megkapta, aki nem küldte tovább ez idõ alatt az meg is érdemli...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

igen, ez a postai beküldés határideje
de engem a személyes leadás érdekel

Dzsini
11-e volt.

"Miután július 11-én lejár a sorrendmódosítások, csatolt dokumentumok beküldésének határideje, már csak az egyes felsõoktatási intézmények küldenek adatokat az OFI-nál mûködõ központi jelentkezési adatbázisba, és elindulhat az az elõkészítõ munka, amely lehetõvé teszi, hogy július 26-án megszülethessenek a végleges ponthatárok."

felvi.hu

Asszem az a határidõ, engem is most hívtak az elõbb hogy vigyem már be õket.

War. War never changes.

FIGY MINDENKI! NAGYON FONTOS LENNE:

ugye ezeket a fénymásolatokat le lehet adni személyesen is, és annak júli 15 a határideje?? erõsítsetek meg, mert ha nem így van, egyik haverom nagy xarban lesz... :(

Bandee1987
jaja :)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

na mostmár lehet szekálni a következõ érittségizõ diákokat <#hehe><#eplus2>

Zrasf
Ez az intézménytõl függ, nekem pl bmf már 2 napra rá kirakta az adatokat, bme meg még a feb. 15-én leadott dolgokat sem tudta feldolgozni... :]

lee86
hát az fasza lenne egy ilyen pancserség miatt lemaradni egy intézményrõl...

&#161;Hala Madrid!

Bandee1987
nekem sem frissítik azt rendesen...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

lee86
bazz már egy hete beküldtem a papírokat, de BKF a www.felvi.hu-n még mindig nem tekinti beérkezettnek a bizonyítványmásolatokat. most ilyenkor mi van? küldjem be õket ujra?

&#161;Hala Madrid!

Ok, csak írásbelin 61 pontot kell elérni, hogy egyáltalán mehessek gyakorlatra meg szóbelire.

Sadist
Összesben. 3 része volt, írásbeli, gyakorlat és szóbeli. Írásbeli az egy 100 pontos tesztlap, benne minden féle kérdés, kezdve a számgép alkatrészeitõl kezdve kettes számrendszerben átváltás, formázási mûveletek felismerése ésatöbbi. Gyakorlaton volt oprendszer használat (mappa létrehozás, másolás), szövegszerkesztés, táblázatkezelés, prezentáció és adatbázis kezelés. Mindegyiknél le volt írva, hogy mit kell csinálni és az alapján kellett megoldani a feladatot. Szóbelinél pedig tételhúzás. Beszélned kell pl. az adatbázis kezelésrõl, mire használják, alapvetõ SQL parancsok, milyen funkciói vannak. De volt, hogy pl. beszélj a HTML-rõl vagy az FTP-rõl.

"valamit tud szövegszerkesztésben vagy adatbázis kezelésben, annak már megvan a kettes."
Ez az írásbeli r észére vonatkozik?

Sadist
Áhh, aki kicsit is ért a géphez (be tudja kapcsolni, tud fájlokat másolni) és valamit tud szövegszerkesztésben vagy adatbázis kezelésben, annak már megvan a kettes. A szóbeli része se volt nehezebb, bár inkább amiatt paráztunk. Visszagondolva fölösleges volt.

ti már föladtátok a bizi fénymásolatát?
csak a suliknak kell vagy a központba is?
és ogyanolyan nagy alakú borítékban, mint az A+B lapokat, vagy elég kicsiben is?

ha közben sikerült egy nyelvvizsgám, akkor a fénymásolata mellé írjak még vmi szöveget, hogy vegyék figyelembe, vagy fölösleges?

thx

Amúgy milyen volt a szoftverüzemeltetõi? Nehéz?

ma szóbeliztem
minden 4-es lett
németbõl 5% kelett volna
számtechbõl meg 3% kelett volna az 5-öshöz
Tsá garrett

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...