Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
¡Hala Madrid!
¡Hala Madrid!
¡Hala Madrid!
megmerjem nezni/ne?
486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...
486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...
azthiszem az elköv 6-8 napban idegösszeroppanást fogok kapni....
a vége az lesz, hogy kitalaljak, hogy a tavaly érettségizetteknek, amennyiben iden urjaerettsegiztek, az idei eredmény számít, és akkor végképp megszopom a faszt (ami a magyart illeti) :P
Fogtam egy bazi pószteremet megfordítottam, és az volt a fehér háttér. Felvettem egy inget, h legyen igényes, egy kevés zselé ha gondolod, két lámpa + vaku. Kész a kép. Photoshopban kicsit kontraszt/világosítás, és kész.
Ha ki akarod nyomtatni, csak simán 1200dpi-ben nyomjad, aztán széles celluxal ragaszd le ügyelve h ne legyen buborék, és olyan mintha legdrágább nyomtatópapírra nyomtad volna lézernyomtatóval. Komolyan mondom jobb minõségû lesz mint gondolnád.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Vagy az is elég, ha itthoni digit géppel csinálok egy fényképet magamról, aztán photoshoppal lecserélem a hátteret?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Akik neten keresztül igényeltek diákigazolványt, azoknak a digitális fényképet és aláírást meddig kell föltölteniük? Mert már rohadt rég kaptam egy e-mailt, hogy xy felhasználó névvel jelszóval feltölthetem az igazolványképem és az aláírásom, de határidõt sehol nem írtak.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
rendõrtiszti?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
szerintem személyesen se illik késõbb leadni. pár hete mindenki megkapta, aki nem küldte tovább ez idõ alatt az meg is érdemli...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
de engem a személyes leadás érdekel
"Miután július 11-én lejár a sorrendmódosítások, csatolt dokumentumok beküldésének határideje, már csak az egyes felsõoktatási intézmények küldenek adatokat az OFI-nál mûködõ központi jelentkezési adatbázisba, és elindulhat az az elõkészítõ munka, amely lehetõvé teszi, hogy július 26-án megszülethessenek a végleges ponthatárok."
felvi.hu
War. War never changes.
ugye ezeket a fénymásolatokat le lehet adni személyesen is, és annak júli 15 a határideje?? erõsítsetek meg, mert ha nem így van, egyik haverom nagy xarban lesz... :(
¡Hala Madrid!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
¡Hala Madrid!
Ez az írásbeli r észére vonatkozik?
csak a suliknak kell vagy a központba is?
és ogyanolyan nagy alakú borítékban, mint az A+B lapokat, vagy elég kicsiben is?
ha közben sikerült egy nyelvvizsgám, akkor a fénymásolata mellé írjak még vmi szöveget, hogy vegyék figyelembe, vagy fölösleges?
thx
minden 4-es lett
németbõl 5% kelett volna
számtechbõl meg 3% kelett volna az 5-öshöz
Tsá garrett
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...