Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
matektol nem felek, (4.2-re nem kaptam 5st fakton, de 3.8ra kozepen es meg fakton is volt olyan aki megkapta az 5-st...), arra tanulok, csak azt nem tudtam meg mindig eldonteni h muszaki iranyba vagy kereskedelem/kozgaz irany, de lehet utobbi lesz belole. Tori emeltrol meg hallottam ilyet is olyat is...
bár lehet h tévedek, elvégre szeptemberben van pótérettségi, ott még lehet h elfogadják
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
ne izgulj, éld az életed, annyira nem veszélyes dolog ez
matekemelt pl lófasz volt
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
a saját éreccségim se tom holvanmár, de nem emléxem h abba benne lett volna ez a dátum amirõl beszélsz
fater ighelyettes gimiben, egy kilencedikes srác idén lenyomta az angol éreccségit
mer én ezt hallottam
ennek ellenére közszereplõk bíztatják a gyerekeket h jövõre legyen nyelvvizsgájuk
és itt jön a rencer következõ igazságtalansága: az én érettségimben ez áll: angol emelt 100%
jövõre már senki nem mondja meg h ez nyelvvizsga volt-e
de legalább jó drága, asszem 30 rongy (BME 10, de ott tudnod is kell)
én is mérges vagyok erre, épp ezért akarok felsõt, hogy nehogymá ugyanolyan nyvizsgám legyen mint ennek a sok szarnak.
én BME-n voltam de nem volt problémám mert szeretem az angolt,
de ismerek olyat aki meg se tud szolalni és nyvizsgája van(telces)...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
ELTE fizikuson 7 éves rekordot döntött meg a ponthatár: 90 !!!! Juhééé!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Canon 450 D
Modnjuk én nem kenem a kormányra, hogy nem vettek fel, de anyám most mondott egy jó sms-t, ami a reggeli MB-vel készült interjú alatt érkezett:
"Lehet, hogy idén nem leszek fõiskolás, de jövõre már szavazó leszek. Timi"
😄😄😄😄😄😄😄😄
Hat nekik meg biztos igazuk van ha az illetekeseknek nem