Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
Én is ugy tudtam hogy mar nem lehet leadni, de mindenki nagyon nyomja nalunk a nyelvvizsgakat, szal sztem meg meg lehet csinalni, majd utanaerdeklodom szeptemberben.

matektol nem felek, (4.2-re nem kaptam 5st fakton, de 3.8ra kozepen es meg fakton is volt olyan aki megkapta az 5-st...), arra tanulok, csak azt nem tudtam meg mindig eldonteni h muszaki iranyba vagy kereskedelem/kozgaz irany, de lehet utobbi lesz belole. Tori emeltrol meg hallottam ilyet is olyat is...

franco
sztem mostmár felesleges, már nem váltja ki az éreccségit
bár lehet h tévedek, elvégre szeptemberben van pótérettségi, ott még lehet h elfogadják

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

franco
értem amit mondazs

ne izgulj, éld az életed, annyira nem veszélyes dolog ez
matekemelt pl lófasz volt

magus
nemetbol mondjatok vmi helyet ahol konnyu lerakni, mint a pitman kb, az is iszonyat gyenge angol nyelvvizsga.

magus
marmint a nyelvvizsga kozepet.

magus
hat, en megkaptam mar a papirt h megvan az erettsegim angolbol, mert leraktam az angol kozepet, szal sztem kivaltja...

magus
En meg azt se tudom pontosan mit szeretnek tovabbtanulni, az elozo rendszerben nem lett volna gaz, de most kb 10. tol mar specifikusan tanulni kell az emeltre. es ez elenyeszo hatranya csak...

Sadist

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

franco
szaracén ha mondom :@

ja, omajjád ! :d

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

franco
upsz

hát vagyigen vagynem
vagy határontúli😮

Sadist
Nagyon nem 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

franco
Te nem pesti vagy?

Sadist
Szegedre, TTK - progtervmat

franco
egyébként hova is sodort a sors?

franco
szarnak õk erre sztem

Sadist
Figyi, születési év rajta van, az érettségi vizsga tételének ideje rajta van. Innen már a hülye is ki tudja számolni, hogy elõrehozott vizsgát tett-e 😊 De szerintem azt még külön rá is írják.

franco
nemtom, ezért nem keltem fel

a saját éreccségim se tom holvanmár, de nem emléxem h abba benne lett volna ez a dátum amirõl beszélsz

Sadist
És arra nem vágnak rá valami pecsétet, hogy elõrehozott érettségit tett?

franco
hallottál már elõrehozott érettségi vizsgáról?
fater ighelyettes gimiben, egy kilencedikes srác idén lenyomta az angol éreccségit

Sadist
Bezony így lesz. Idén csak a bölcsész és nyelv szakokon nem váltotta ki a nyelvvizsga az érettségit. Jövõre meg már sehol. Viszont az érettségid dátumából megmondják, hogy nyelvvizsgára kaptad-e 😊

franco
egyébként én tudom rosszul, hogy jövõre a nyelvvizsga már nem váltja ki a nyelvi érettségit?
mer én ezt hallottam

ennek ellenére közszereplõk bíztatják a gyerekeket h jövõre legyen nyelvvizsgájuk

és itt jön a rencer következõ igazságtalansága: az én érettségimben ez áll: angol emelt 100%

jövõre már senki nem mondja meg h ez nyelvvizsga volt-e

grizzly21
jaja<#nyes><#nyes><#nyes>
de legalább jó drága, asszem 30 rongy (BME 10, de ott tudnod is kell)
én is mérges vagyok erre, épp ezért akarok felsõt, hogy nehogymá ugyanolyan nyvizsgám legyen mint ennek a sok szarnak.

franco
németbõl is van???
ha letettem volna, 140 pontom lenne

Sadist
Mindenhol ott van és vírus módjára terjed, fõleg a gyurmás angolosok körében...

Trade
hol van ez a TELC nyelvvizyga?
Szolhattatok volna rola 1,5 honapja

I.C.ram
Ezekre a szakokra alig jelentkeznek, mivel elég nehezek, és nem is olyan divatosak.
grizzly21
jaja irtozatos különbség van a TELC és a BME között..
én BME-n voltam de nem volt problémám mert szeretem az angolt,
de ismerek olyat aki meg se tud szolalni és nyvizsgája van(telces)...

BME vagy Rigó pölö.

Punker
na de bazzee 90 pont 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dichter
szvsz mindenhol rekordot döntött. Kivéve a fizetõsök 1-2 részén.

Dichter
Én sem annyira bánom már. Idegenforgalom+szálloda egy fokkal bulizósabb, mint az RTF. Gólyatábor, meg ilyenek. Aztán jövõre megint megpróbálom, de nem csak a bûnügyi szakon.

Punker
© systeel ma 20:42 | Privát | Válasz | #11742

ELTE fizikuson 7 éves rekordot döntött meg a ponthatár: 90 !!!! Juhééé!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

I.C.ram
Én mára kihevertem a dologot, és örülök, hogy egyáltalán felvettek, méghozzá nem is akárhová, hanem az ELTE-re. 😊 6-7 év múlva már DOKTOR leszek bazze! 😄
I.C.ram
Ez jó 😄
Dichter
hánypontodvanhovajelentkeztél??

Sné Zsuzsa
Hmm.....kurva jó....engem nem vettek fel sehova.....40 pontot tettek a tavalyira....kapjátok be új rendszer kitalálói

Canon 450 D

Dichter
Akkor neked mi a nagy meló?

Hát a Goethe se egy nagy meló. Annál csak az Osztrák Intézeté a rosszabb.

Dichter
Pontosabban felvettek, csak nem oda, ahová akartam...

lol 😄

A suli 70% nõ, abból 5% rossz, a maradék jó, gecijó és hûbazmeg!

Dichter
LOOOL
Modnjuk én nem kenem a kormányra, hogy nem vettek fel, de anyám most mondott egy jó sms-t, ami a reggeli MB-vel készült interjú alatt érkezett:

"Lehet, hogy idén nem leszek fõiskolás, de jövõre már szavazó leszek. Timi"
😄😄😄😄😄😄😄😄

Dichter
Najó, nem sajnálom tõlük, elvégre nekem már nem lesz jobb.

Dichter
Nem kell olimpián lenni. Csak Országos bajnokságon (vagy rangosabbon) OLIMPIAI SPORTÁGBAN. Mondjuk ok, hogy elvesz x évet az idejükbõl, de mi lenne, ha csak olyanoknak számolnák, akik használni is fogják a fizikai fölényt? PL: Rendõrtiszti, vagy Zrínyi, ahol tökéletesen megérteném. TF, ahol meg kell is a sport. De aki jogász akar lenni, könyörgöm, az miért kapja meg?

I.C.ram
Én sem értem, hogy a szellimi tanulás, hogy jön össze a sporttal, de azért aki olimpia 3-ban benne volt ,attól nem sajnálom, mert azért elég durva, százvalahány nemzetet magad mögé utasítani bármilyen sportban.
I.C.ram
Nem mindegy hol nyelvvizsgázol. Tök béna angolosok is simán lerakták a Telcet. Én meg nem fogok oda menni megalázkodni telc nyelvvizsgával.
Trade
"Az OM szerint rendben zajlott le az idei felvételi, a rektorok és a diákok viszont meghökkentek a magas ponthatárok miatt."
Hat nekik meg biztos igazuk van ha az illetekeseknek nem

Trade
akkor csoporttarsak leszunk

franco
goethe az már igen😊

egyébként +3 pontot nem sajnálok a sportolóktól