Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zrasf
Mert elég sok idõt elvesz a hivatásos sportolás, +3 pontot meg megérdemelnek...a jövõ olimpikonjai:]

Dichter
Joh, nem azt mondom, hogy kivételek nincsenek, de én igenis sokat tanultam azért, hogy nyelvvizsgám legyen. Goethe Institutos egyébként, ami azért igencsak nem mondható szarnak.
De még mindíg nem értem, hogy aki OB elsõ 3-ban bennevolt, valamilyen olimpiai sportágban, az miért kerül be elõttem???

franco
egy régi otársam kilencedikbe letette az angolt, mellé 2es átlaga volt...

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Dichter
Azért aki összeszedett 2 nyelvvizsgát, mutatja, hogy nem egy hülye gyerek, vagy képes tanulni. De hogy a sportért miért jár plusszpont????? :o

I.C.ram
Ráadásul olyan helyeken kaptak nyelvizsgát, mint a TELC, ami nevetsgesen primitív a többi nyelvizsgához képest. TELC angolt még a sík hülye is összetudja hozni. Én meg szoptam az EURO-val.

Telc franciát már be is tiltották mert olyan primitív volt, hogy sehol ne mfogadják el. De ott van még a német és az angol is.
franco
ja és mondom ezt úgy hogy felvettek corvinusra

még mielõtt valaki kötözködne

franco
én is régi rendszer párti vagyok

egy belsõ közgázos matekfelvételi nem lett volna ien könnyû
ez a matekemelt a fél fogamra se volt elég, ennél jóval komolyabb képzést kaptam, szenvedtem 6 évet

erre felveszik azokat, akik kiügyeskedtek 2 nyelvvizsgát....pf

I.C.ram
ELTE geofizikáról tud valaki valami, vagy magáról az ELTE-TTK-ról?
I.C.ram
Ebben a rendszerben nem volt a poén, hogy elvileg könnyebb lesz bejutni? Nem tudom ki találta ki ezt, de jó nagy gyökér volt, mert így nem kell külön vizsgát tenni. Ebbõl az következik, hogy olyanok is jelentkeztek valahova, akik amúgy nem írtak volna központi felvételit, mert féltek tõle, ugye azért mert érettségizni amúgyis kell, tehát egy csapásra megvna két dolog, és ezzel azt érték el ,hogy olyanok is jelentkeztek, akiket annyira nem érdekel a dolog, de ha már írnak "felvételit" akkor miért ne. És itt bukott el ez a rendszer, mert ezek a potyajelentkezõk feltolták a ponthatárokat nagyon. Régi rendszert vissza...
hali
jah, a matek ott telleg kokemeny

www.napisajto.hu

BlackShadow
kb csak annyit h durván bennevannak a számítógép minden témájában 😊 programozástól elektronikáig

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Bandee1987
beszélgettem pár emberrel, akik oda járnak. Asszongyák a matek rész iszonyat kemény.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

BADE
persze,hogy legyen aki fizet!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

franco
hehh, ezt utólag kérdezed?? 😄D

nemtom, nemismerem

CaviaR
Engem a BMF-re vettek fel Neumann János karra, mérnök informatikus szakra. Ismeritek a sulit? Mit tudtok róla?

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

franco
ha lejjeb viszik a határokat ugyanúgy lesznek akik 1 ponttal maradnak le szal....

pl én gazdmatról, ami 2 ponton múlott nekem

de mindegy, a pénzt ne a fiainkra költsük, hanem a vietnámiaiakra...

The Garrett
a maradek 300at a fellebbezõk/ pótfelvételizõk töltik majd be nem?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Punkerwork
"Az ELTE rektora szerint az idei magas felvételi ponthatárok miatt a középiskolákban az emelt szintû érettségi és a nyelvvizsgák felé tolódik majd az érdeklõdés, mivel ezek pluszpontokat jelentenek. Klinghammer István az MTI-nek elmondta, hogy magasnak tartja a ponthatárokat, mert a slágerszakokra 110 százalékkal lehet csak bekerülni. Mint mondta, egy kitûnõen érettségizett diák, ha nem szerzett pluszpontokat a slágerszakokra nem jutott be. A jogászok példáját említve elmondta, hogy 135 pont volt a követelmény, amely 112,5 százalékos teljesítményt igényelt. Mint mondta, "tízesével" vannak olyanok, akik egy ponttal maradtak le. Éppen ezért kérték korábban, hogy a minisztérium engedélyezze, az intézmények tehessenek javaslatot a keretszámok módosítására, és így ezeket a gyerekeket fel lehessen venni. Elmondása szerint az ELTE-n 4600 államilag finanszírozott helyet hirdettek meg, és 4300-at töltenek be, "tehát meg lett volna a mód" a változtatásra."

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Zrasf
Nyah, újra müxik a felvi fórum, igaz kicsit akadozva :]

joebacsi
"CSAK" <#hawaii>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

franco
137

lee86
nesze neked esélyegyenlõség...

&#161;Hala Madrid!

BADE
Miért hány pontod van?

franco

BADE
amikor fent jártam nézegettem is,milyen fasza cuccok vannak😊

Punkerwork
itt van mellettünk a munkaruházati bolt, én meg unatkozok itt melóban szal benézhetnél 😊

BADE
veszek egy kukásmellényt😊

Punkerwork
akkor most mit csinálsz?

BADE
akkor én is

The Garrett
OM-nél kell jelentkezni.

BlackShadow
jelentkezned kell asszem a régi sulidnál h érettségiznél újra azt egy emeltet teszel v nem így müxik? nemvágom ^^

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

I.C.ram
Ilyen szintemelõ cucc lesz jövõre is?
I.C.ram
Pótfelvételit csak az tehet, akit nem vettek fel sehova, magyarul én még arról is lecsúsztam 😞
I.C.ram
Na ez a durva... Ezt tartom én bazinagy geciségnek.
most egy darabig biztos nem 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Zrasf
Nemtudjátok h a felvi fóruma mikor lesz újra üzemképes?

voáv, well htx 😄

valahol meg kell keresnem gólyatáboros papírt, mert elkeveredett 😞

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

franco
vannak jó nõk dögivel ? 😄DDD

joebacsi
akinek esze volt tett egy szintemelot, amin ha elért 33%-ot és tavaly 5ös volt gyakorlatilag volt egy 100%os emeltje + általában +1 nyelvvizsgát még letettek az 1 év alatt a tavaly érettségizõk

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Köszöntelek Fõiskolánkon! Odabaszós gólyatábort csinálunk nektek! <#papakacsint>

Dichter
Én is így vagyok vele. 2 éve érettségiztem, de már bánom, hogy nem tettem le újból...

The Garrett
amugy ki kell abranditsak mindenkit aki azthiszi hogy a korabban erettsegizettek töltik be a "slagerszakokat"(ahogy ezt a cikkben vastagon kiemelik). Aki tavaly/tavalyelott erettsegiztett, annak is csak középfokú érettségije van, igy nincs eleg többletpontja...

(ha mergnezitek sokan panaszkodnak hogy 100% közepszintu+nyelvvizsgaval sem jutottak be v.hova.)

Punkerwork
valszeg jóval kevesebben jelentkeztek oda.

Bandee1987
Azért érdekes, hogy pl. villamosmérnökire a bmf-en alacsonyabb volt a ponthatár, mint a mûszaki menedzserrre...

Bandee1987
én id oda akartam, csakhát nyelvvizsga nélkül nem megy , ugyhogy azt leteszem 😞

francois
bocs nyelvvizsga

francois
Rohadt ** * ******** * * annyukat 100%os törivel volt 120 pontom és egy szóval nem mondták h a felvételihez érettségi meg emelt szint kell????

Megyek és a haverokkal blokád alá vesszük az oktatási minisztériumot

Bandee1987
247 új üzenet? ehh 😊

artschi
BCE-ÁFK-ra jelentkeztem levelezõ szakra, 100 pontom volt pontduplázással, 101 a ponthatár... kösz...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!