Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Be lehet jutni középszintû érettségivel? Be lehet. Hazudott? Nem. A sláger szakokon várható volt a magas ponthatár.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Itt most a slágerszakokról beszélgetünk. 😊
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
caddie
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Érdekes módon én középszintû érettségivel is bejutottam oda, ahova akartam...
Németbõl felsõn ösd vizsgán voltam, amit a goethe intézet szervez, mint ah többen írtátok, szerintem is egész jó vizsga, teljesíthetõ, de nem is túl könnyû feltételekkel, és ráadásul van pl. gazdsági nyelvvel bõvített változata, így késõbb sem lesz ismeretlen az újabb vizsgánál.
Elvégre bármit meg tud tanulni bárki.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Miért, te egyetemen kívülrõl hogyan látod?
azért annyit megjegyeznék, hogy az egyetemrõl másképp látod a dolgokat...
és az utolsó bekezdés nem ide való
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Szerintem semmi kivetni való nincs abban, hogy a felvételi rendszer egyfajta szûrõként mûködik, ahol csak a legkiválóbbak felelnek meg.
Említették néhányan, hogy a kiugróan magad ponthatárok oka az, hogy specifikus felvételi helyett az érettségi mindent kiváltott, így minden hülye orrba-szájba jelentkezett mindenhova, ahova a régi rendszerben esze ágában se volt, és így olyan hülyék jutottak be tömegével, akik tök hülyék az adott területhez.
Nos, ez szerintem oltári nagy baromság, ugyanis egy 18 éves ember nem lehet se hülye a területhez, mint ahogy nem is vághat igazán semmit. Túl fiatal még hozzá, hogy valahihez hülye legyen, vagy vágjon valamit.
A másik meg, hogy hazudott Magyar Bálint abban, hogy a középfokú érettségivel is be lehet majd jutni az egyetemekre? Hát még jó, hogy hazudik, liberális! A liberális politikusoknál az lenne az igazán meglepõ, ha nem áskálódnának, és hazudoznának.
ennyi.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
az a szopás, amikor egynyelvû helyen volt rigós tanár vizsgáztat
A másik, hogy ha kicsit utánanéztél volna a dolognak, vagy a némettanárnõd felhívta volna rá a figyelmed, a két nyelvvizsga közt igen erõs különbség, hogy míg a Goethe a lexikai tudásra, és a beszédkészségre megy rá, addíg a Rigó a tömény nyelvtant várja el. Most én inkább szeretnék kommunikálni, vagy levelet írni, tévét nézni, olvasni németül minthogy tudjam, hogy a der tárgy esetben den.
aztán 5 évig héberül is megtanulok neked
najó azért mégse
és a sok "lúzer" miatt több értelmes ember nem került be egyetemre
De ha nem akarsz lúzer lenni, akkor leteszel egy euró-t, BME-t vagy rigót.