Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Emagyar hazánk bajban van, román megszállás alá kerültünk, mindenkitõl azt kérem, aki szereti az online játékokat, és részt szeretne venni emagyarország felszabadításában regisztráljon az alábbi linken a játékba. Minden emberre szükség van!!!
ITT TUDTOK REGISZTRÁLNI
Igazából elv a karon, hogy egy mérnöknek legyen rálátása szó szerint mindenre. Éppen ezért az alapozóképzés tényleg brutális, és biztos, hogy kell tanulnia olyat is az embernek, nem is keveset, ami egy cseppet sem fogja érdekelni, és igyekszik elfelejteni, amint letette a vizsgát. Viszont késõbb a tanulmányokat eszméletlen sok irányba el lehet vinni, amik között ég és föld a különbség. Nagyon is jó, hogy külön karon van. Az igaz, hogy vannak irányok, amik megtalálhatók pl. az építõknél is, de ettõl nem érzem a két szék közötti földre huppanást.
Tény, hogy a legtöbben maguktól hagyják abba, mert rájönnek, hogy ez nem megy vagy csak nem nekik való, de ez az elsõ két évben van, amikor még semmi rálátásuk a szakmai dolgokra.
...always... Tiesto..
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
...always... Tiesto..
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
CSAK a Fradi
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Nem csoda, hogy sehol a világon nem tanítják ilyen formában a közlekedésmérnöki szakot. Általában vannak a jármûgépészek, és vannak a közlekedésmérnökök, akik az építõmérnökökhöz állnának talán a legközelebb.
Egy rakás szar az egész. Ugyanakkor ordasnehéz. errõl a szakról hullanak ki a legtöbben az emberek. Persze ebben az is benne van, hogy ebben a szakban csalódnak a legnagyobbat, és sokan inkább önszántukból hagyják a picsába.
Vki kérdezte, holnap én is emelt angolt tolok.
CSAK a Fradi
...always... Tiesto..
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
In Trance We Trust (L) GDJB (L) M.I.K.E. (L) ASOT (L) #trancefamily http://twitter.com/nojikacz
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
...always... Tiesto..
megoldókulcs nélkül,aztmondtah ogy ennél már cska jobb lehet
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Chaos Anno Domini
...always... Tiesto..
Vegyész, közlekedési, meg gépész, aztán BMF gépész.
Milyen szakra mennél, melyik suliba?
...always... Tiesto..
Háát igaz, tavaly még a hülye is megírta szerintem, idén már nem biztos :)
...always... Tiesto..
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
...always... Tiesto..
a másodikba meg sztem ugye 30-35 pont, még az ötösre is van sanszom:D
úgy h 4 éven keresztül 2es voltam :D 1szer voltam 3mas :D