Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Matekból, ott szerencsére nem volt annyi oldal.
Terminátor14
Köszi, olasz kéttanos osztály, úgyhogy nem nagy dolog 😊

CSAK a Fradi

adios
olaszul 😮. Tanultam olaszt, annyira jutottam vele h eltom mondani hkell bemenni a központba 😄. Elismerésem hozzá.

Terminátor14
Akkor én mit mondja, aki olaszul írta a törit, így a feladatok szövege is duplán volt ott (értelemszerûen olaszul és magyarul is), szal nekem még hosszabb volt 😄

Amúgy az idõ tényleg túl sok volt az angolra, de ez mindig így van, inkább legyen több végülis, az a biztos.

CSAK a Fradi

akkor te mégjobban jártál 😄 Mibõl tettél emeltet? Töri?

...always... Tiesto..

bardocz
Emelten ráadásul kódot kell írni, 15 oldalba beletelt, mire megtanultam 😄D
énis utáltam az irjuk fel a nevünket minden oldal tetejére ceremóniát, fõleg törin 😄 10perc elment vele 😄

...always... Tiesto..

Túlélted, az a lényeg 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

bardocz
Bõven elég lenne csak az egyik oldalra felírni a nevet, sõt, 4 oldalanként is elég lenne, hiszen egy teljes lapon annyi oldal van.
Töri érettségi, 35 oldal 😄

bardocz
Azért az is zavart, hogy minden oldalra fel kellett írnom a nevem, olyan helyre is, ahol semmi nem volt.
lippet
Ezt se tudom az hol van! =)

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

theone91
Szerintem az angol volt a legkönnyebb a négy érettségi közt.

oliwwer
Hát.. a szövegértés része az nehéz volt eléggé, a többi sima volt szerintem. Majd meglátjuk, de amúgy 60%tól nyelvvizsgát adnak, tehát jobban megéri emeltre menni, mint nyelv vizsgázni.
Nézd meg a tavalyit, gondolom ugyanaz 😄

lippet
A németen hány pontot lehet szerezni? Mennyi kell a 2-eshez, 3-ashoz, 4-eshez, 5-öshöz?

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Angol az nekem is kész lett hamar. Levélírás nagy része azzal telt, hogy ettem a szenyóm. De bármikor leblokkolhat az ember és akkor jó, ha van + idõ. (még régebben írtam mondjuk)

Ezt a kérdést én is feltettem már magamnak, olvasásnál én is fél órát néztem a falat 😄 Levélírásnál is húsz perc alatt kész lettem.
Nyelvhelyességre viszont adhatnának több idõt, mint fél óra, mondjuk most azzal is kész lettem hamarabb.

...always... Tiesto..

Risu Führer
ja ha jól tudom akkor tavaly a tiszti szakra 385 volt a ponthatár.az a szopás hogy tavaly 320at számoltam magamnak :S de mindegy ennek még utánaérdeklõdök de valszeg ebbõl a szentendrei tiszthelyettesi lesz.állítólag onnan is át lehet menni zrínyire.

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Ramox
De sajnállak. Örülök hogy ennél nagyobb problémád nem akadt.

bardocz
Amúgy ezeket az érettségire szánt idõket nem tudom hogyan számolják.
elsõ résznél fél órán keresztül a falat néztem, mert kész voltam már, második résznél negyed óra kellett, a végén meg szintén megvoltam fél óra alatt. Eléggé elbaszott rendszer ez így. Ha a hallgatóssal lenne kezdve, és utána mindent, ahogy akarunk, akkor bõven 1 órával elõbb el tudtam volna jönni.
Freddycom
VörösBorosKóla. <#zavart1>

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

bardocz
Igazából érdekelnek annyira az autók, hogy megérjen ez nekem 8 évet, amíg elvégzem😄 Persze csak ha nem vesznek fel VBK-ra.
Persze. Még külön jármûcsarnok is van.
Igazából nagyon sokan (talán a legtöbben) úgy mennek a karra, hogy autógépészek lesznek majd, aztán sokan végül másképp döntenek közben.😊

Denisse91
Hát az emelt angol nehéz volt szerintem, elõzõ éviek könnyebbek voltak...

In Trance We Trust (L) GDJB (L) M.I.K.E. (L) ASOT (L) #trancefamily http://twitter.com/nojikacz

Hát megvolt az angol emelt,annyira nem volt vészes habár sztem a szövegértést elb...m.😄
Majd kiderül....am listening nagyon könnyûnek tûnt.

Mennyivel volt nehezebb az idei angol emelt, mint mondjuk egy középfokú nyelvvizsga?
Terminátor14
Én féltem tõle, mert gyakorlatilag 2 éve nem volt angol órám és semmit sem készültem, de nagyon sima 5-ös lesz 80% fölött, úgyhogy szerintem nem volt nehéz 😊

Persze még jön a szóbeli.

CSAK a Fradi

Az emelt már csak ilyen. 😊
emelt angolt írt valaki? szerintem nem volt annyira egyszerû, legalábbis eddig nem volt problémám a nyelvvel, de itt egy-két dolog megszívatott.

igen igen 😄 Lehet még piás is volt 😊 Elcsuklott a hangja párszor :d Végét csak találomra irtam be :d

...always... Tiesto..

Palesz2
+kell keresni és pofánbaszni 😄

Palesz2
nálunk is.. am az a faszi kapjabeafaszomathogynemtudrendesen beszénli 😄

mucsácsó
Pedig nem volt az olyan szörnyû zene 😄 szerintem nyugtató hatása volt 😄
amúgy jha, nálunk is vigyorgott mindenki mikor a faszi magyarul megszólalt 😄
Tény, hogy nem volt olyan nehéz 😊

Viszont a listening utolsó feladata... Az a férfi szerintem fogyatékos volt 😊 Beszélni sem tudott 😄 Mikor megszólalt magyarul, pislogott mindenki aztán fél perces röhögés... 😄

Annál a feltámasztós témánál meg a zenétõl a hideg kirázott :S

...always... Tiesto..

mucsácsó
A közép angol az bohóc volt, elvileg lett 2 vagy 3 hibám 😄 Egész kellemes volt a feladatsor, bár a szövegértés az tény hogy nehezebb volt a tavalyitól szerintem is... 😊 nade túl vagyunk rajta... szót nem készültem rá 😊

2010 Angolérettségi megoldásai
attiGT
emelt szinten irtatok ? mert en holnap emelt nemetezek, remelem az sem lesz nehez

megoldások hol mikor???😄

hát tényleg nem ovlt annyira nehéz😊de a szövegértés könyebb volt tavaly szerintem😄
AntiHero
easy mód volt az angol😄 Talán a legkönnyebb idén.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Nem 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

RedDevilsza
Amugy ugye nem csak én nevettem Dr. Raj-on? 😄

Mor3llo
Az 1 évvel ezelõtti angol közép nagyon könnyû volt😊
Én majdnem a nyelvhelyességnél csúsztam ki az idõbõl anno.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Sztem eddig ez volt a legnehezebb, bár érdekes hogy semmire nem tanultam eddig egy percet sem és mind jól sikerült, angolból meg dííííícséretes ötös vagyok és az elsõ két feladatlappal megszenvedtem :S A másik kettõ hibátlan.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Jó sokáig írjátok az angolt.
nem csak itt járt de egy elnökjelöltõl ilyet ej

Német érettségire mit érdemes átnézni?

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Te úristen 😄

Ám nem hülyeség, és nem olyan mint a többi online game, de há ez érettségi topik

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Se felszabadítani nem szeretek, se az online játékokat nem szeretem, e-Magyarországot meg különösen leszarom. Miért kell minden hová ezzel a hülyeséggel trollkodni?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Freddycom
Tûnés!

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Sok Sikert mkinek az angolhoz!<#taps>

...always... Tiesto..