Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy az idõ tényleg túl sok volt az angolra, de ez mindig így van, inkább legyen több végülis, az a biztos.
CSAK a Fradi
...always... Tiesto..
...always... Tiesto..
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Nyelvhelyességre viszont adhatnának több idõt, mint fél óra, mondjuk most azzal is kész lettem hamarabb.
...always... Tiesto..
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
elsõ résznél fél órán keresztül a falat néztem, mert kész voltam már, második résznél negyed óra kellett, a végén meg szintén megvoltam fél óra alatt. Eléggé elbaszott rendszer ez így. Ha a hallgatóssal lenne kezdve, és utána mindent, ahogy akarunk, akkor bõven 1 órával elõbb el tudtam volna jönni.
Igazából nagyon sokan (talán a legtöbben) úgy mennek a karra, hogy autógépészek lesznek majd, aztán sokan végül másképp döntenek közben.😊
In Trance We Trust (L) GDJB (L) M.I.K.E. (L) ASOT (L) #trancefamily http://twitter.com/nojikacz
Majd kiderül....am listening nagyon könnyûnek tûnt.
Persze még jön a szóbeli.
CSAK a Fradi
...always... Tiesto..
amúgy jha, nálunk is vigyorgott mindenki mikor a faszi magyarul megszólalt 😄
Viszont a listening utolsó feladata... Az a férfi szerintem fogyatékos volt 😊 Beszélni sem tudott 😄 Mikor megszólalt magyarul, pislogott mindenki aztán fél perces röhögés... 😄
Annál a feltámasztós témánál meg a zenétõl a hideg kirázott :S
...always... Tiesto..
2010 Angolérettségi megoldásai
hát tényleg nem ovlt annyira nehéz😊de a szövegértés könyebb volt tavaly szerintem😄
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Én majdnem a nyelvhelyességnél csúsztam ki az idõbõl anno.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Ám nem hülyeség, és nem olyan mint a többi online game, de há ez érettségi topik
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
...always... Tiesto..