Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3 dolog kell hozzá
-nem tanul a diák
-az elnök olyan szakos amibõl hülye a diák
-az elnök egy szigorú pöcs :D / a vizsgáztató tanár az
Ha ezek nincsenek meg, nem lehet megbukni...
Ismerek olyan srácot aki angolból szóbelizett:
feltette a tanár a bemelegítõ kérdést:
-How are you?
a diák válasza:
-I am 19 years old.
és átment kis kettessel :D;)
MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Szerdán szóbelizem, semmit nem tudok az világon (sajnos), szerintetek van rá esélyem, hogy meglegyen a 10%, vagy felesleges elmennem?!
Leginkább magyar, infónál van ez.
ha holnap meg ma még tanulok, valahogy akkor sem érzem, hogy sikerülne.. :S
( a legrosszabb írásbelim 3-as lett, 53%-al )
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!
Positive Mental Attitude
Positive Mental Attitude
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
A szóbelim 20-21-22 és nem tudom melyik nap következek én, de akkor egyszerre mindenbõl.
Holnapig hogyan hozhatok ki annyit angolból, hogy ne legyen baj a mondatalkotással? Nem tudtok olyan angol alap oldalt, ahol ez jól le van írva, vagy egy táblázatba foglalva?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Positive Mental Attitude
De szerintem ahogyan a legtöbben is, neked is eszedbe jut majd, hogy "egy infós/nyelvi/stb képzés még elférne" és majd fizetheted a 10-20 ezreket érettségire és felvételire. És így a jövõben úgyis meg kell tanulnod.
Positive Mental Attitude
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
:DDD
Am olyan jegyzetem nekem sincs sok, ami én nyomtattam volna. Általában elkérem másoktól :D Saját jegyzetem szinte csak kézzel írott van.
Egyébként azért is utálok géprõl tanulni, mert egy idõ után elkezdi baszni a szemem a monitor... meg nemtom, azt se szeretem, ha nem látom egyszerre az egész oldalt, márpedig laptopon ált. max a felét látom az oldalnak (vagy olyan kicsi, hogy nem tudom elolvasni).
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
reggel negyed7kor már betelt a pohár :D

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.