Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergobaby
Óó szóbeli lazaa volt, én is féltem, de minden ok :)

Toshiba L300-2C5

abletonext
láttam én már bukni embert :D:D
3 dolog kell hozzá
-nem tanul a diák
-az elnök olyan szakos amibõl hülye a diák
-az elnök egy szigorú pöcs :D / a vizsgáztató tanár az

Ha ezek nincsenek meg, nem lehet megbukni...
Ismerek olyan srácot aki angolból szóbelizett:
feltette a tanár a bemelegítõ kérdést:
-How are you?
a diák válasza:
-I am 19 years old.

és átment kis kettessel :D;)

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

fook
+1.Úgyis átrugdosnak. Azért valamit csak ki tudsz makogni. :)

bardocz
:'ASDASDASDASDASD
De igaz!
REPS0L
ha már az sg-re sikerült regisztrálnod, a szóbelin is átmész

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

bardocz
Lol, érettségin mindenkinek megvan a 10%, azért ahhoz, hogy megbukj, nagyon gyökérnek kell lenni, ennyire ne becsüld le magad :?ASD
matyi0323
üdv.
Szerdán szóbelizem, semmit nem tudok az világon (sajnos), szerintetek van rá esélyem, hogy meglegyen a 10%, vagy felesleges elmennem?!
Leginkább magyar, infónál van ez.
ha holnap meg ma még tanulok, valahogy akkor sem érzem, hogy sikerülne.. :S
( a legrosszabb írásbelim 3-as lett, 53%-al )

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

arsnl
magyarból ehhez hasonló feladatok vannak vagy csak simán elmondom a tételt?

link

fook
a francba

abletonext
nem tudom hogy a sulitokban hogy van, de szabályszerûen a nyelvtan feleletednek is meg kell lennie külön 10%nak...ha nincs akkor pót tétel nyelvtanból ÉS irodalomból is :)

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

fook
háhá :D egybe van az irodalommal :D abból pedig meg lesz a 6 pont :D

abletonext
akkor húzhatsz pót tételt :) utána pedig mehetsz õsszel próbálkozni :D

fook
Egész egy impró :D Német nem para , töri ,föci irodalom pedig impró. Nyelvtant szerintem egy az egybe elpasszolom :D

Ez azért mondjuk, hogy megnyugtat :D

Positive Mental Attitude

bardocz
Nekem összejött, pedig a tétel címét sem értettem<#idiota>
Beza itt is ez a téma :D

Positive Mental Attitude

nah egy cipõben járunk. hallod ha kihúzol egy olyat amit nem olvastál, semmit sem tudsz róla, mit imprózol? kitaláltál erre már valamit?:D
zeli
Nekem az irodalom hatalmas impró lesz...:D

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Az elsõ mondatom kérdõ akar lenne csak elrontottam... (?)
A szóbelim 20-21-22 és nem tudom melyik nap következek én, de akkor egyszerre mindenbõl.

Holnapig hogyan hozhatok ki annyit angolból, hogy ne legyen baj a mondatalkotással? Nem tudtok olyan angol alap oldalt, ahol ez jól le van írva, vagy egy táblázatba foglalva?
Matek és angol szóbalin mik szoktak lenni. Én ezektõl félek. Fõleg, hogy angolon a felét se értem majd annak, amit a tanár mond.
pl. kihúzod az egyszerû mondat felépítését, és kapsz egy feladatot hogy határozd meg a határozó fajtáját a mondaton belül
gergely1991
nyelvtanból milyen tematikájú(?) feladatok vannak általánosságban?

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

nyelvtan szóbelin feladat van ha jól tudom, de nagyon egyszerûek. én hétfõn szóbelizem, de a legkevésbé a nyelvtantól tartok...
TheGrinder
Nálam nyelvtannal van a baj, mert irodalomból meg töribõl könnyû kihozni a 2-est, de nyelvtan az macerásabb a számomra. Forrást szoktak adni szóbelin???

Infó érettségi megvan, az elég jó lett :P A matek is okés, de a humánnal akkorse tudok megbarátkozni.

Positive Mental Attitude

Ha biztos vagy benne, hogy soha nem fog kelleni és, hogy életed végéig azt akarod csinálni amit, akkor ja.

De szerintem ahogyan a legtöbben is, neked is eszedbe jut majd, hogy "egy infós/nyelvi/stb képzés még elférne" és majd fizetheted a 10-20 ezreket érettségire és felvételire. És így a jövõben úgyis meg kell tanulnod.

én 20-21.-én fogok, de kb nem tudok semmit, eddig nem fostam, de most, hogy annyian mondták, hogy a helyemben szarnának, én is elkezdtem <#idiota><#idiota> Remélem, ha benyögök valamit akkor nem basznak meg teljesen, ugyanis nekem irodalom az rohadtul nem fog kelleni, csak adják meg a tetves 10%ot. Törit meg még van esélyem megtanulni bár a 10%nak itt is örülnék már. Angollal meg nincs gondom, azt csípõböl kivágom. :D Normális vagyok-e?

Positive Mental Attitude

már felvettek mert maradok technikumon ugyhogy...
A lényeg, hogy felvegyenek az egyetemre (vagy ahová mész tovább). Ne aggódj. (Kivéve, ha majd mutogatni akarod a... bárkinek).

amúgy ha megvan már utána a kutya nem nézi hanyasra csináltad....
Tigristank
Ne fossál, végülis csak a jövõdet cseszheted el vele, ha nem sikerül jól. <#vigyor1>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Holnap érettségi, fosok mitn állat, ma kezdtem tanulni :P
gergely1991
Én utoljára a szakmán voltam besz@rva lehet hogy ismét fogok mikor (állítólag) 50%-ra akarják emelni a minimális szintet (az majdnem annyi mint a vizsgám) :OOO

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

REPS0L
köszi, rég voltam így beszarva! :)

Annyira nem vészes az, csak ügyesen!

David2
örülj, h most csak ennyit kell tanulnod, majd egy húzós szakon elkapják a fosódat<#vigyor1>

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

REPS0L
"Nálam sajnos esélyes, hogy nem egyszeri használatra nyomtatok..."
:DDD

nearo
Nálam sajnos esélyes, hogy nem egyszeri használatra nyomtatok... :D
Am olyan jegyzetem nekem sincs sok, ami én nyomtattam volna. Általában elkérem másoktól :D Saját jegyzetem szinte csak kézzel írott van.

Egyébként azért is utálok géprõl tanulni, mert egy idõ után elkezdi baszni a szemem a monitor... meg nemtom, azt se szeretem, ha nem látom egyszerre az egész oldalt, márpedig laptopon ált. max a felét látom az oldalnak (vagy olyan kicsi, hogy nem tudom elolvasni).

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

bardocz
Én géprõl tanultam matekon kívül mindent, meg most egyetemen is, nem fogok több száz oldalt kinyomtatni egyszeri használatra:D
nearo
Gép mellett tanulni nem egészséges... legalábbis nekem mindig elvonja a figyelmem. Mint most is :D

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

abletonext
külön-külön

DJ RX7
aranymarbi: az most jó itt is van. :D

:3

irodalomból és nyelvtanból külön-külön kell teljesíteni a 10%-ot vagy egyben az 50 pont 10%-a kell
REPS0L
nyelvtan, de úgy mondom az összes tételsor közül a legszarabb...
reggel negyed7kor már betelt a pohár :D

DJ RX7
azmi töri?

:3

REPS0L
faszom kivan már az egésszel...

gergely1991
ha minden igaz már jövõre fogok:D

Risu Führer
bocsánat közben megoldottam :)

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Risu Führer
bocsánat hogy itt teszem fel a kérdést de biztos voltak informatikából is páran érettségizni.szóval ezen a feladatlapon: 2010 az elsõ feladatban , hogy tudom azt megcsinálni az elsõ oldalon hogy a kép mellé kerüljön a szöveg? mer ha beszúrom a képet akkor nem tudom melléhelyezni a bekezdést.jó lenne ha valaki elmondaná mert nagyon fontos lenne és hülye vagyok az officehoz.köszi szépen

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

SASboy
menj be, kérdezd meg.

nice legs. what time to open?