Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a hivatalos kulcs mindíg másnap 8kor kerül fel...

Positive Mental Attitude

nearo
10:29... két és fél óra alatt akár be is fejezhette, nem? 😄

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Prody
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__hazifeladat-kerdesek__2935400-tudnatok-3-peldat-mondani-irodalmi-hosiessegre

EZ KOMOLY??????????????????????????????????????

forza milan
Szégyelljék magukat akkor itt vitatkozik veszekedik 1 nép mert nemtudják eldönteni 3 feladatról hogy mivan😄

Holnap reggel 8-kor ,ha minden igaz.

forza milan
Valaki tudja mikor jön a hivatalos kulcs a magyarról?Az Edulineos verzióból ordít a hülyeség😄

eduline-ról az igazi érettségi:

"az érveléses feladathoz kapcsolódó idézet Camus Pestis címû regénye. Ebben a feladatban irodalmi példák segítségével kell érvelni a heroikus életérzés mellett vagy ellen, a diákoknak valószínûleg azonnal eszükbe jut majd Petõfi Sándor életmûve. Az Arany János-költeményt is korrekt választásnak nevezték az eduline-nak nyilatkozó magyartanárok."

Hát ez közel volt. Pedig csak tippeltem.
+1!
sok szerencsét pupákok!
2012. évi érettségi tétel:

Petõfi Sándor szerelmi és forradalmi költészetének bemutatása versei alapján, mint például “Szabadság, szerelem! E kettõ kell nekem.”.
gergely1991
wtf???

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

ffxi
Már megint?

Fákjúal!

http://data.hu/get/4875367/tetelek_vazlatai.rar egy kis segítség irodalom életrajzi tételekhez is, ez cs vázlat
http://data.hu/get/4853720/Petofi_Sandor.txt ez csak Petõfi tétel nem teljes kidolgozás,cs vázlat
kispeki
Szvsz csak azt a kettõt kell bejelölnöd amibõl menni akarsz.

Valaki tudna segíteni informatika emelt szóbeli tételekben?

SoF II: C4z0rla

tigeroo
helló!

segítsetek plz.

tavalyi érettségi bizonyítvánnyal rendelkezem, és most szeretnék tenni 2 tárgyból érettségit. namármost akkor ezt a formanyomtatványt hogy töltsem ki? (fõleg a IV. pont utáni rész érdekel, a tárgyfelvételi rész)

oda mit jelöljek be? csak azt a 2 tárgyat amit most szeretnék megküldeni, vagy az elõzõket is kell? (ami elég érdekes mert csak 5 szabad hely van hozzá) meg a vizsgatárgyhoz tartozó elõzményrésznél mit hogycsináljak azt nem értem.

kérlek válaszoljatok!
Azt a tanáraid állítják össze szóbelire, tõle kell elkérned 😛 írásbelire meg csak gyakorolni kell és kész.

Positive Mental Attitude

Légyszi küldjetek téteteleket. 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Sziasztok!

Az igaz, hogy a keresztféléves OKJ-ra most november 15-ig kellett jelentkezni? 2 hete hagytam abba egyetemi tanulmányaim... és most szereztem tudomást errõl...
Felvin néztem, de ott az konkrétan a felsõoktatásról szólt... de ez igaz az OKJ-ra is?:/

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Nálunk pl. ki kell fizetni bármit is írnak ki, különben nem engedi felvenni a vizsgákat az adott félévben. Jelenleg én is ilyen sulin belüli képzésváltós kreditbukós helyzetben vagyok, de valamiért "elfelejtették" kiírni a dolgokat. Aztán vagy így marad, vagy nem.

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

aaasdd
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy az ELTE-n található programtervezõi informatikus és a PTE-n található programtervezõ informatikus szakok között mekkora minõségbeli különbségek vannak, mert a ponthatár a kettõ között kb 100 pont. Elõre is köszi
SASboy
sulitól függ.

nice legs. what time to open?

tigeroo
ha megszûnt egy jogviszonyom ettõl a félévtõl kezdve és sulin belül másik képzést kezdtem akkor az elõzõ félévem kreditjeit ki kell fizetni?

mert szept. 6-án törölték a neptunban a régi képzésemet, erre küldtek egy szép zsíros kifizetésrõl értesítést a neptunban az elõzõ félév bukott kreditjei alapján...
Sziasztok! Hol tudom megnézni az írásbeli érettségi követelményeit?
REPS0L
70-200 F4 😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Klemice
az egy 300 2.8 IS?

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

tigeroo
4 félévet húztam le de-mk építõmérnökön...
a mecha miatt most a 4. félévem végén beadtam egy szakváltás kérelmet mûszaki menedzserre (3. félév átlag alapján), a to-s csaj aztmondta hogy a 2. esélyt általában mindenkinek megadják, meg valszeg államira vesznek át ott. a tárgyaim 25-30%-át már megcsináltam azon a szakon, annyi tárgyat át tudok "menteni".

nektek van tapasztalatotok a KTB kérelemmel kapcsolatban?
mennyi esélyem van rá hogy átvesznek államira?

másik: valahol meglehet nézni hogy a szakra hány embert vettek fel? (gondolom minél több embert vesznek fel elsõsnek annál kevesebb az esélyem)
DJ RX7
de-mk gépészmérnök. ki jön ide? 😊

:3

köszi szépen.!

#29324: de érettségi topik, de aszt hiszem belefér ez is!

Most jutott eszembe, hogy ez nem az Érettségi topic?

Azt hiszem, hogy csak akkor kell feltölteni év végi eredményeket, ha szeretnéd, hogy megnézzék beleszámítható-e. Valójában a kék részekben és információkban mindent leírnak, szóval ha nagyon ráparázol keresgéld ki az adott résznél.

abletonext
http://www.felvi.hu/
bejelentkezel
Szolgáltatások -> E-felvételi -> bejelentkezel
és ott van ékes magyarsággal "Sorrendmódosítás"

sztem nem volt nehéz megtalálni :/

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

Helló all, vki megmondaná nekem hogy hogy kell sorrendet módosítani? kerestem már felvin, de nemigazán találtam csak cikket róla, köszi elõre is!

Ha e-felvételire csak az érettségi eredményemet töltöm fel az jó, vagy mindenképpen kéne a mostani év végi is?

Positive Mental Attitude

arsnl
igaz nem volt vészes, bár eléggé leblokkolt az agyam, amint elkezdtem gondolkodni😄D

Mor3llo
Hát ez így nem teljesen helyes, mert nincsen mihez viszonyítanod. Majd mikor vizsgázol nemtudom hány tantárgyból félévente, akkor rájössz, hogy sokkal inkább érettségiznél 100x, mintsem hogy vizsgázz 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Prody
Nem baj az, legalább már fáradtak a vizsgáztatók is és a f*szuk is ki van már 😊 Könnyû dolgod lesz.

arsnl
én még csak ma megyek. persze egész suliban én vagyok a legutolsó ember -,-

matyi0323
😄
eddig furcsáltam azokat, akik nyugtattak mindig, hogy az érettségi semmi.. mert paráztam nagyon 😄

és így utólag tényleg, lóf..sz se az egész😄

összegezve a szóbelimet: improvizálás: ötös. 😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Adaaam
És akkor most nézd meg hogy mit írtál.. #29298
volt értelme izgulni? 😄

everything's better with music

gergely1991
akkor nekem lõttek jövõre 😄DD

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

abletonext
emelt szinten olyan érettségiztet aki semennyire nem ismerhet téged 😊 a nevedet is aznap tudja meg amikor átnézi a vizsgabizottság a névsort

ezután gondolj bele a kérdésedbe és megvan a válasz 😊

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

gergely1991
az szép grat😄
emelt?

matyi0323
Onnan tudtam, hogy ma én voltam az elsõ ( és egyetlen😄 ) infós, így minden tétel ott volt.

de mégse sorban volt..xDDD elkezdi a tanár a végén: haha átbasztalak, jó vicc volt mi?!! xDDDD

( amúgy 100% lett 😛 )

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

gergely1991
ja sorban:
1.2.3.4.5.6.7.8.9.10
ebbõl kihúznak marad még pl.:
1.3.6.7.8.9
és ebbõl honnan tudod ha mondjuk a 3-as vagy a 6-os kell?

abletonext
az h sorba lesznek oké, de beszéljétek meg hogy ki melyiket húzza...hogy utána tudj számolni 😊

ne ott bukd el hogy te a 3. tételt akarod, és valaki már húzta az 1est pl, és csúszik ugye a számozás egyet

matyi0323
na kiderült, hogy holnap leszek 😄D
az elnök rohadt rendes, matek-info szakos, és kaptunk annyi segítséget az infótanártól, hogy sorba lesznek letéve a tételek..😄:$
azért para van rendesen.. remélem magyarral minden oké lesz😄
(majd igyatok rám azért...😄DD )

fook
Én pénteken megyek. Bízok az improvizálási képességeimben

matyi0323
Remélem rendben lesz. 😄
Elvileg ( ez nem biztos, de örülnék..😄 ) csak csütörtökön kerül rám a sor.😄
Ha így van, akkor még egy nap a "mûvelõdésre". (mondjuk rengeteg dolgot inkább felesleges hülyeségnek hívnék inkább-.- 😄D )