Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Positive Mental Attitude
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
EZ KOMOLY??????????????????????????????????????
"az érveléses feladathoz kapcsolódó idézet Camus Pestis címû regénye. Ebben a feladatban irodalmi példák segítségével kell érvelni a heroikus életérzés mellett vagy ellen, a diákoknak valószínûleg azonnal eszükbe jut majd Petõfi Sándor életmûve. Az Arany János-költeményt is korrekt választásnak nevezték az eduline-nak nyilatkozó magyartanárok."
Hát ez közel volt. Pedig csak tippeltem.
Petõfi Sándor szerelmi és forradalmi költészetének bemutatása versei alapján, mint például “Szabadság, szerelem! E kettõ kell nekem.”.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
http://193.225.13.58/erettsegi2012/kozepszintu_erettsegi_2012.html
Valaki tudna segíteni informatika emelt szóbeli tételekben?
SoF II: C4z0rla
segítsetek plz.
tavalyi érettségi bizonyítvánnyal rendelkezem, és most szeretnék tenni 2 tárgyból érettségit. namármost akkor ezt a formanyomtatványt hogy töltsem ki? (fõleg a IV. pont utáni rész érdekel, a tárgyfelvételi rész)
oda mit jelöljek be? csak azt a 2 tárgyat amit most szeretnék megküldeni, vagy az elõzõket is kell? (ami elég érdekes mert csak 5 szabad hely van hozzá) meg a vizsgatárgyhoz tartozó elõzményrésznél mit hogycsináljak azt nem értem.
kérlek válaszoljatok!
Positive Mental Attitude
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Az igaz, hogy a keresztféléves OKJ-ra most november 15-ig kellett jelentkezni? 2 hete hagytam abba egyetemi tanulmányaim... és most szereztem tudomást errõl...
Felvin néztem, de ott az konkrétan a felsõoktatásról szólt... de ez igaz az OKJ-ra is?:/
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
mert szept. 6-án törölték a neptunban a régi képzésemet, erre küldtek egy szép zsíros kifizetésrõl értesítést a neptunban az elõzõ félév bukott kreditjei alapján...
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
a mecha miatt most a 4. félévem végén beadtam egy szakváltás kérelmet mûszaki menedzserre (3. félév átlag alapján), a to-s csaj aztmondta hogy a 2. esélyt általában mindenkinek megadják, meg valszeg államira vesznek át ott. a tárgyaim 25-30%-át már megcsináltam azon a szakon, annyi tárgyat át tudok "menteni".
nektek van tapasztalatotok a KTB kérelemmel kapcsolatban?
mennyi esélyem van rá hogy átvesznek államira?
másik: valahol meglehet nézni hogy a szakra hány embert vettek fel? (gondolom minél több embert vesznek fel elsõsnek annál kevesebb az esélyem)
#29324: de érettségi topik, de aszt hiszem belefér ez is!
bejelentkezel
Szolgáltatások -> E-felvételi -> bejelentkezel
és ott van ékes magyarsággal "Sorrendmódosítás"
sztem nem volt nehéz megtalálni :/
MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!
Positive Mental Attitude
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
eddig furcsáltam azokat, akik nyugtattak mindig, hogy az érettségi semmi.. mert paráztam nagyon 😄
és így utólag tényleg, lóf..sz se az egész😄
összegezve a szóbelimet: improvizálás: ötös. 😄
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
volt értelme izgulni? 😄
everything's better with music
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
ezután gondolj bele a kérdésedbe és megvan a válasz 😊
MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!
emelt?
de mégse sorban volt..xDDD elkezdi a tanár a végén: haha átbasztalak, jó vicc volt mi?!! xDDDD
( amúgy 100% lett 😛 )
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
1.2.3.4.5.6.7.8.9.10
ebbõl kihúznak marad még pl.:
1.3.6.7.8.9
és ebbõl honnan tudod ha mondjuk a 3-as vagy a 6-os kell?
ne ott bukd el hogy te a 3. tételt akarod, és valaki már húzta az 1est pl, és csúszik ugye a számozás egyet
az elnök rohadt rendes, matek-info szakos, és kaptunk annyi segítséget az infótanártól, hogy sorba lesznek letéve a tételek..😄:$
azért para van rendesen.. remélem magyarral minden oké lesz😄
(majd igyatok rám azért...😄DD )
Elvileg ( ez nem biztos, de örülnék..😄 ) csak csütörtökön kerül rám a sor.😄
Ha így van, akkor még egy nap a "mûvelõdésre". (mondjuk rengeteg dolgot inkább felesleges hülyeségnek hívnék inkább-.- 😄D )