Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem valami tök más helyen lesz, minjdrtá mondom, hogy hol.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
¡Hala Madrid!
¡Hala Madrid!
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
ez az én bajom hogy miért nem küldtek idõben mailt hogy fel tudjam tölteni az adatokat... mindenki megkapta azt a bizonyos mailt?
http://www.diakigazolvany.hu/igenyelek_felsookt.php?oldal=79&PHPSESSID=bc4522486348bed46b8cc11a7825041d#ofi
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Ezt akartam neked írni:
Ha más lehetõséged nem lesz egy (rózsaszin) csekket erre a a címre fizess be:
Educatio Társadalmi Szolgáltató Közhasznú Társaság
10032000-00285977-00000055
("A"-jelû törzslap sorszáma)
1910
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatõrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
én neten jelentkeztem felvételire, és bejelelöltem hogy a diakigazolvanyt is neten akarom igényelni (vagymi...), és akkor asszem azt irták hogy még tavasszal küldenek emailt diakigazolvány ügyben. na azóta semmi se volt, hanem ma jött két tök egyforma levél+csekk hogy lépjek be a már nekem emailban elküldött loginnal az igenyles.diakigazolvany.hu ra és töltsek fel adatokat legkésõbb a ponthatárok megállapításának idõpontjáig (ami már megvolt)!! vki igényelt még igy ? nála mi a helyzet ? vagy az egyetemen esetleg egyszerûbben el lehetne intézni ? lehet egyáltalán ?
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
¡Hala Madrid!
Canon 450 D
Canon 450 D
pénteken összeültünk az osztállyal, és ugy indultam el otthonrol, hogy ha majd esetleg golyatáborrol esik szo, akkor én hangoztatnám, hogy golyatáborba elmenni igenis jo!
aztán hallva egyesek rokonainak tapasztalatát, az összeruccanás végére erõsen gondolkodoba estem, hogy télleg kell-e nekem ez a gt.
Ti hogy álltok ezzel?
¡Hala Madrid!
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Leginkább az érdekelne, h Neumanntól kaptatok-e már, mert érdekelne, h pestre vagy fehérvárra kell mennem.
R U Ready?!?!? ...broken soul...
másrészrõl központit kellett írni, és az egyben felvételi is meg érettségi is
igen, kevesebb pontot lehetett elérni, de alacsonyabb is volt a ponthatár
az elõzõ rendszerben voltak helyek, ahova lehetett menni pusztán pontduplázással. ha ez a rendszer beindul (köv érettségi után), akkor már mindenhova kell írni emeltszintûeket szinte...
igen, idén igazságtalan elõnyünk volt, de a lényeg, hogy engem felvettek :DD
(ha nem írok emeltszintût, akkor is fel vettek volna ;) )
ami a szar, hogy a matek emelt sztem igen könnyû volt :)
http://tovabbtanulas.elte.hu/pontszamitas.html#online
És mondd csak, szerinted a 141 pontos zsenigyerek osztálytársam, a 137 pontos haver is tanult volna többet? Elõbbit csak azért vették fel, mert annó OKTV -t nyert...
Gratulálok bazdmeg, okos gyerek vagy<#worship>#worship><#taps>#taps>
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!