Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
- Csak azért az emelt szintû érettségiért adható többletpont, amelybõl a felvételi eredményt (szerzett pontot) kiszámítják
- Továbbra is két nyelvért adható pont, de 10 pontban korlátozzuk a nyelvekért adható többletpontok számát
- Felemeljük a bejutási küszöböt az eddigi 72 pont helyett 78-ra, így kettes érettségivel senki sem juthat be felsõoktatási intézménybe
- Minden szakon kötelezõ legyen a szakcsoportban választásra felajánlott tárgyakból két érettségi eredményt beszámítani
Nekem küldösen a 2. pont tetszett, mivel angolból középfokút egyedül a plusz 7 pont miatt csináltam, tehát lényegében kidobtam ~60e ft-ot. <#duma>#duma> Kiváló. Most pedig készülthetek töri emeltre. Még jó, h elvileg a felvételi-érettségi követelményeket két évvel korábban ismernünk kellene.
Ez ugyan csak egy kormányrendelt-tervezet, de mivel még a fidesznek is teszik (mondjuk amúgy sem lenne beleszólásuk), így nem igazán látok esélyt arra, h ne fogadják el.
¡Hala Madrid!
www.om.hu
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Már akkor beraktam amikor kiderült...hemzsegnek itt...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Lehet, hogy jövõre oda jelentkezem.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Igazából én is úgy vagyok vele, h három év szakma a suliban, majd 1-2 évet ráhúzva állítólag diploma is lehet...
486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...
486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
inkább rakja be 20x naponta, mint hogy elfogadjuk hogy jól kibabráljanak velünk ...
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
2 gagyi
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
¡Hala Madrid!
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Jó sok mindent küldtek vele.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Canon 450 D
Igaz ez a Kandos resznel volt leirva
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Viszont megnéztem és kezd világos lenni ez a diáki ügy.
1.) Diákot felveszik
2.) Diák befizeti a csekket
3.) Legyártják a diákidat és elküldik a "Felsõoktatási Intézménynek" (nemtom h ez a suli-e, vagy az OFI)
4.) A Felsõoktatási Intézmény ellenõrzi a jogosultságot, és átadja neked.
(csak mert itt a most kiküldött tájékoztatóban az van hogy a sikeres felvételi esetén az ofi küld 1 csekket...
ez zavart meg.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
¡Hala Madrid!
énmégnem 😛 es aug 5ig bekéne fizetni 😮
Szavazzuk meg,hogy napirendre keruljon 1 peticio megszavazasa, melyben eldontjuk hogy, hogy valaki csinaljon valamit! 😊)))))
(brian elete rlz)
Az akadályversenyekre nemárt, ha hozol magaddal "játszósruhát"!
<#whatever>#whatever>