Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

töri emeltet nagyon nem javaslom, csak ha világéletedben seggelõs típus voltál, vagy nagyon érdekel a dolog :C

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

2XP
Jövõ évi változások az érettségi-felvételi vizsgákban

- Csak azért az emelt szintû érettségiért adható többletpont, amelybõl a felvételi eredményt (szerzett pontot) kiszámítják
- Továbbra is két nyelvért adható pont, de 10 pontban korlátozzuk a nyelvekért adható többletpontok számát
- Felemeljük a bejutási küszöböt az eddigi 72 pont helyett 78-ra, így kettes érettségivel senki sem juthat be felsõoktatási intézménybe
- Minden szakon kötelezõ legyen a szakcsoportban választásra felajánlott tárgyakból két érettségi eredményt beszámítani

Nekem küldösen a 2. pont tetszett, mivel angolból középfokút egyedül a plusz 7 pont miatt csináltam, tehát lényegében kidobtam ~60e ft-ot. <#duma> Kiváló. Most pedig készülthetek töri emeltre. Még jó, h elvileg a felvételi-érettségi követelményeket két évvel korábban ismernünk kellene.

Ez ugyan csak egy kormányrendelt-tervezet, de mivel még a fidesznek is teszik (mondjuk amúgy sem lenne beleszólásuk), így nem igazán látok esélyt arra, h ne fogadják el.

lee86
nemérdekel. szar az egész oldal strukturája. én hüje vagyok hozzá.

&#161;Hala Madrid!

lee86
bár ahogy most föl néztem, nem láttam semmi feladatsort. 😞

&#161;Hala Madrid!

lee86
tételek nem voltak. feladatlapok voltak. azok pedig szerintem még fönn vannak az om.hu-n.

&#161;Hala Madrid!

ejpaszmek 😄

www.om.hu

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Vanek
mostmár megtudhatnám mik voltak a 2005ös érettségi tételek? Please vki mondjon egy weblapot ahol fenn van....thx

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Bandee1987
😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

[Walaki]D`Lair
LOL...há mivan veletek...😄DDD

Már akkor beraktam amikor kiderült...hemzsegnek itt...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Bandee1987
nem vettek fel. Pedig ha oda jelentkezem, ahova pár barátom, akkor simán felveszek. (Dunaujvárosi fõiskola, mérnök infó bsc képzés)
Lehet, hogy jövõre oda jelentkezem.

katze
Téged se nem vettek fel?...
Igazából én is úgy vagyok vele, h három év szakma a suliban, majd 1-2 évet ráhúzva állítólag diploma is lehet...

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

Bandee1987
az én helyzetem talán nem olyan rossz, hisz én még 2 évet maradok a sulimban szakmázni, tehát még 2* van lehetõségem.

katze
Met mint átlagos emberke mit tudok ellene tenni? Igen, rohadtul kicsesztek velünk (környezetemben egy ember van akit oda vettek fel ahova akart menni, a többit nem, vagy vhova abszolút máshova), de most mit tehetek? Semmit. Csak tudod mikoris napjában háromszor legalább kérdik, na mi volt, felvételi, erre mondom nem, nem vettek fel, rögtön jön a hijnye+szörnyülködés és most mi lesz, és mikor elfogadnám végre, újból, meg újból kiakadok. Tudod mit? Lehet megfutamodás, de kész, nem érdekel. Jobb az nekem is, mintha egész nap a sebeim nyalogatnám...

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

Sadist
Most komolyan jobb az, hogy naponta 20X kurvaanyázik?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

[HUN]PAStheLoD
Fasza. Most akinek nem jött össze mind mondja ezt? Szuper hozzáállás, áh, most épp nem jött össze, nem sikerült idõben átérni a zebrán, mert a gazdasági & közlekedési miniszter szerint elég ha a zöld fél perccel rövidebb ideig világít ..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
de akkor is ez van.
inkább rakja be 20x naponta, mint hogy elfogadjuk hogy jól kibabráljanak velünk ...

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

katze
Kész, vége, idén nem jött össze. Nekem se. Nyugi... Ha ilyeneket csinálsz, csak magadat kúrod fel 😊

Sadist
1 uncsi
2 gagyi

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

<#szomoru2>

Gorvik
<#shakehead>

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

lee86
elte-tátk nagyon ráérõsre veszi a dolgot. az 5-bõl õk az egyedüliek, akik nem kültek semmit..

&#161;Hala Madrid!

CaviaR
Nekem is megérkezett. Ez is elég vaskos. 😊

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Scape
Most jött meg a levél, hogy felvettek. Szóval most már megy mindenkihez (valószínüleg).
Jó sok mindent küldtek vele.

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Sné Zsuzsa
Ja...aham

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
Szeretlek

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
Tudtátok, hogy az egyik csaj öngyilkos lett, mert nem vették fel sehova...persze enyhén stréber csajról van szó...szegény...

Canon 450 D

DarkDemon
jó de hogy fogják legyártani ha nincs meg a fényképem/aláírásom nekik ? ha már nem lehet belépni akkor hogy kéne feltölteni ?

Trade
szakiranyoktol fugg:muszaki-gazdasagi info,szamitastechnika van Szekesfehervaron.
Igaz ez a Kandos resznel volt leirva

CaviaR
Hali. 😊 Nem tudod véletlenül, hogy mitõl függ h melyik szakra mehetek? (Bp vagy Székesfehérvár)

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Trade
akkor udv neked is csoporttars.
Mar 3 embert ismerek

CaviaR
Nekem sem küldtek levelet onnan ahová felvettek, minden máshonnan igen. Ha nem lenne netem máig nem lenne egyértelmû hova vesznek fel??

Viszont megnéztem és kezd világos lenni ez a diáki ügy.

1.) Diákot felveszik
2.) Diák befizeti a csekket
3.) Legyártják a diákidat és elküldik a "Felsõoktatási Intézménynek" (nemtom h ez a suli-e, vagy az OFI)
4.) A Felsõoktatási Intézmény ellenõrzi a jogosultságot, és átadja neked.

CaviaR
Én nem kaptam idõben semmiféle mailt az felvi.hu-tól, pedig a levélben jól volt a cím visszaigazolva. Tegnap elött kaptam meg egyet amiben volt egy jelszó, beléptem vele, de azt írják h már nem lehet semmin változtatni mert elmúlt júl22 vagy mittomén. Szal azzal nemsokra mész sztem. 😛

CaviaR
Én oda megyek.

The Garrett
nope

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Trade
Te is BMF-re jossz?

The Garrett
akkor biztos befizettem csak nememlekszem, thx 😊

(csak mert itt a most kiküldött tájékoztatóban az van hogy a sikeres felvételi esetén az ofi küld 1 csekket...

ez zavart meg.

lee86
öhm bigyó, ezt még áprilisban külték el. ilyen felvi.hu-s design-u borítékban volt benne, az A-lapod adataival. Ehhez mellékeltek még egy diákhiteles levelelet, meg ezt a diákigazolványos csekklevelet.

&#161;Hala Madrid!

The Garrett
passz gondolom nem lesz diakod... D: nekem is azert para mert csütörtökön megyunk 1 hétre haverokkal elll, és itthon meg nemmerem senkire bízni 😄

I.C.ram
Húha. Én kaptam, de nem is leszek itthon, szal nem tudom befizetni, ilyenkor mi van?
The Garrett
btw az ofi tol kaptatok mar diakig. csekket?

énmégnem 😛 es aug 5ig bekéne fizetni 😮

I.C.ram
lol de durva 😄
The Garrett
hogy vegre kimozduljanak a szabad levegore! 😄

jah, kb.. és mit is akartok elérni? :Ð
Bandee1987
én lusta vok csinálni petíciót, csináljon vki, és aláirom

The Garrett
"A Népszava információi szerint ismeretlenek SMS-ben toboroznak tüntetõket egy szerdai demonstrációra"

Szavazzuk meg,hogy napirendre keruljon 1 peticio megszavazasa, melyben eldontjuk hogy, hogy valaki csinaljon valamit! 😊)))))
(brian elete rlz)

Bandee1987

The Garrett
nekem igy nez ki a golyatabori jelentkezolap utolso sora:

Az akadályversenyekre nemárt, ha hozol magaddal "játszósruhát"!
<#whatever>

I.C.ram
Rákerestem google-n Bódvarákó-ra. elég érdekes képek 😛