Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2XP
Igen, pontosan. Csak tudnám, h ezt miért nem tudták hamarabb kitalálni, akkor nem töröm magam hiába az angol nyelvvizsgával. Már kezdtem örülni, h viszonylag könnnyû érettségim lesz :/

Bandee1987
pontosan. Én szinte 0 tudással 75%-ra írtam meg az írásbelit. A rövid feladatos rész tök könnyû volt, szinte mindent megoldottam. Az esszéknél meg olyat választottam, amit tudtam, pl. rákosi korszak az egész egyszerû, rizsa tétel(meg aztán szeretem a II. vh, hidegháborús korszakot 😊), aztán jó lett volna a trianonos tétel, de mivel együtt a 2-t nem lehetett, ezért még választottam a reformkor kulturális életét, az is könnyû volt.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
bizony, nem kibújni az égés alól 😊

I.C.ram
Ugyanmár 😊 Iszonyat könnyû volt ez is.
franco
az eredeti tételsor tényleg pite lett volna, de az amit kaptunk középen sztem sokkal nehezebb volt

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

franco
ezek szerint

magus
haaaat torirol sok felet hallottam? naaagyon seggelos, vagy olyan mint a kozep h nulla tudassal is meg lehet oldani a forrasok miatt

rezsofiz
Ez azt jelenti hogyha csinálok egy felsõfokú angolt akkor mellé már hiába csinálok németet, nem adnak rá pontot? Jól értem?

sazl : c

Aquir
az osztályban nálunk semmi tánc nem volt, kiparodizáltuk a tanárokat😊

az osztályok saját mûsorai elõtt meg voltak elõadások meg a végén egy iskolai tánccsapat 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

franco
muszájlesz

2XP
Ehh, ettõl féltem. Én táncolni nem igazán akarok :/ De úgy tûnik, mindenhol ez megy...

2XP
Hmm, nálunk földrajz 9-10, kémia 9-11, fizika 9-12, biológia pedig 10-12 😊 A legjobb, h elvileg matekos lennék, erre az angolosoknak, akik járnak matek fakra annyi matekórájuk van, mint nekem 😊 Mondjuk legalább kevesebb órám van, azzal az angolórákkal, amiket nálunk tartanak úgysem mennék semmire.

Bandee1987
nálunk is tanitották. Csak mi nem pazaroltuk ilyesmire a szakközépben az idõt, hanem infóztunk inkább 😊
Elég volt 9.ben az a kémia és a föci. A többi is elég volt 1-2 évig.

I.C.ram
Te igen... normális helyeken gimiben is tanítják 😛
I.C.ram
Kurvára nem lehet annak venni. 😄 Ugyanaz, mintha a biológiát veszed annak. Nemtom te mit tanultál...
Bandee1987
nos, volt sok érdekes meg érdektelen mûsor is. Az kurva nagy volt, amikor a 2 12.-es évfolyamtárs, akik rokkerek, beálltam zenélni, mivel alapitottak egy együttest. Hát igen, érdekes látvány volt, amikor a szülõk, nagyszülõk, az öltönyös emberek, és a sok ember elképedve hallgatta ahogy ezek nyomták a keményrokkot teljes hangerõvel 😊))
mi az osztállyal egy mixre táncoltunk, amiben volt bee gees-staying alive, és még ilyen 80-as évekbeli diszkószámok, fasza volt.
Másik osztályban elkezõdött az elõadás, vmi jazzt adtak elõ, hirtelen a zene átváltott a hattyúk tavára, és az a 2 lökött rokker meg az egyik mackós termetû osztálytársuk rózsaszín balettruhában ott balettozott, mindenki fetrengett a röhögéstõl 😊))

2XP
Nálatok mi volt a mûsor? Csak, h tudjak vmit javasolni is 😊

franco
a mi sulink kibérelt egy helyet és a sulirádiós arc nyomta...

ergo oda nem mentem el 😄

Bandee1987
nálunk jó volt 😊
De a szalagavató után (vagy közben 😊, haver már ott lenyomott egy üveg jégert a pecsában, ahol volt a szalagavató 😊)) menjetek vmi jó helyre, mi a rádayba mentünk, épp nosztalgia disco ment, szal jó volt 😊

2XP
Köszi 😄

A szalagavatótól már elõre félek, van egy intézkedõs csaj (melyik osztályban ne lenne 😊), aki szereti, ha leégetjük magunkat. Elsõben is volt vmi beavatós mûsor, ahol nekem vmi hülye zsenigyerket kellett volna játszani, montam neki, h véletlenül pont akkora esik egy allergiavizsgálat, úgyhogy kihagyhat 😊

Bandee1987
ejj, földrajzt én 9.-ben tanultam utoljára kémiával egyetemben. Utána fizika 10-12-ig volt, biológia 10.-ben, és müvtöri 11-12.ben

bagyol a verébnek tesó, emlékszem még az órákra 😄DDDDD

"mostfigyeldmostfigyeld, kifogyott a ballaszt !!!!"

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Bandee1987
bár legalábbis a mázli is fontos szerepet játszik. No meg a tanár segítõkézsége 😊 Töribõl olyan tételt húztam, amit nem tudtam, viszont a forrásban, amit kaptam, minden bennevolt, csak fel kellett olvasnom neki 😊

franco
láccik hogy sose tanultad 😄

nemtom haggy kabbe 😄

lehet annak is venni 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

I.C.ram
Földrajz mióta humán tantárgy? 😛
van akinek sikerült, hadd ne említsek neveket 😄
másodikban igazad van :d

Bandee1987
hát igen, mert a kijózanodás, stb. miatt nehéz lenne érettségire bemenni 😊
A tanulás az meg nem fontos, mindenki a mázliban bízik 😊

bár az érettségi elött közvetlenül kihagyta a bebaszást :CC:C:C

de ha megfigyeled tanulást õ sem írt 😄 (Y)

Bandee1987
nekem is, de azért a szalagavató sem volt olyan rossz 😊

franco
ezek közül nekem csak a bebaszás tetszett

Bandee1987
sok sikert ehhez az évhez 😊

Lesz élmény bõven: szalagavató,bebaszás, öltönyök, ballagás, érettségi, bebaszás, bankett, bebaszás 😊

esszéket nekem is lebaszták pedig -most nem vagizásból- de elég jó vagyok benne. de szerintem irgalmatlan fasság spárta gazdasági és társadalmi viszonyaira fél oldalnyi helyet :@@@@

franco
wilospring 2005-08-23 12:24

Sziasztok!

Véleményetekre lennék kiváncsi..szerintetek van olyan,hogy a Corvinusról át lehet jelentkezni a kommunikációs fõiskolára?????!????
Persze sikeresen lezárt 2 félév után...a kredit pontok számítannának a másik suliban is? .......................vagy csak azonos szakra lehet átjelentkezni????
Segítsetek!!

köszi!

érdekes😄DDDDd

2XP
Én elég reálos vagyok, de pl. a nyelvek is elég könnyen mennek. A törivel nincs különösebb bajom, elég jó tanáraim vannak, de nem érzem, h olyan mélységig meg tudnám tanulni (pontosabban úgy megtanulni, h emlékezzek is rá pár hét múlva), mint ahogy emeltre kellene. Megnéztem a mostani feladatsort, és elég elkeserítõ volt, nagyon nehéznek tûnt. Ráadásul utálok esszét írni, mivel soha nem tudom rövidre fogni :/

2XP
Lehet van akinek hasznos infó volt 😊

franco
valahogy tudtam hogy feleslegesen gépelek 😊

2XP
Sajnos 12.-es leszek, ezt a 2 éves dolgot el is felejtettem. Úgyhogy marad a töri :/

franco
ha valaki nemértené:

matek emelt 93
töriközép 80<#idiota>
közgázemelt 74

franco
faxság
majd 500 embernek volt több pontja közgázra mint nekem

echinacea
Érettségi. Neked már van?

az a baj ezzel aközgázzal hogy közismert dolog hogy minden embernek vagy reál vagy humán tárgyakhoz van affinitása. ha teszemazt van olyan hogy valaki jó töribõl meg földrjazból meg magyarból akkor kevés az esélye hogy matekól meg fizikából is jó legyen.

nem mondom hogy nem láttam még ilyet, de kevesen vannak.

franco
well, legalább 2 évig tanulnod kell a tárgyat, szal ha 12.-be mész már eleve kiesett

ha 11.-es leszel, szépen elbattyogsz az ig. helyetteshez, és megkérdezed melyik szakközépben kaphatnál vendégtanulói jogállást. biztos örülni fog neked 😄DD
ez félévenként 1 vizsgát jelent, úgy készülsz fel, ahogy tudsz.

DE!
a közgáz és töri érettségi közép és emelt szinten is kb ugyanolyan nehéz volt.
én azért jártam jól, mert a töri közepes eredményemhez csapták hozzá a közgáz emelt +7 pontját.
de ahogy lentebb olvasom, ez meg fog szûnni. szal szopacs. inkább seggelj törit de nagyon.

francot kérdezd meg ez ügyben.-

2XP
Ja, igen, bce-re akarok menni.

2XP
Hûha, ez még soha nem jutott eszembe. Gimibe járok, úgyhogy eddig közgázt nem tanultam, nem tudom mennyi esélyem lenne.

hova akarsz menni? ha közgázra akkor javaslom hogy valami közgazdasági tanfolyamot kezdj el és közgázból érettségizz. igy volt a haverommmal is. én töri emeltet mentem, õ közgáz emeltet, õt felvették egyetemre, engem "csak" bkf-re :C

ivjoe
Cyrus, neked hány pondot lett?
2XP
Jó, de mit csináljak, h csak így van esélyem elérni a ponthatárt? 😞 Idén még lehetett volna másból is emeltet tennni a 7 pontért, de ahogy a javaslatban van, ezt már nem számítják be, csak ha a felvételi tárgyból teszed.

Remélem, h igazad lesz, és változtatnak ezen.

egyébként ha ez még csak tervezet akkor nyugodj meg hogy fog még változni ez 😄