Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
ne hõbörögj már itt legyélszíves...
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
AZ EGÉSZ KAMU !!! épp elég furcsaságot láttunk ott
de ha megnezel egy tofl vagy egy cambridgei vizsgat az is ennyi, sot.
nekem az elveim arrol szolnak, hogy nem azert szenvedtem 12 evig ebben a kva iskolaban, hogy aztan ezen csusszak el. ha nem veszenk fel, meg egy nyelvvizsgat leteszek, de ha nem tanulok tovabb akkor minek erettsegizzek, felesleges. nyelvvizsga nelkul meg nem vesznek fel.
igazsagos e vagy sem, igy van.
imádom ezt a felfogást 😊
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Felsõn én is gondolkozom, de elveim ellen való hogy telc-re menjek, és az a +3 pont meg már nem sokat osztana szerintem. Talán BME-n is menne de arra azért tanulni kéne még talán-bár a közepem szobelijén is csak 5 pontot tudtak levonni 60ból..namindegy.
Most a rendszer 2 nyelvet fogad el, és az lehet 2 felsõ is tehát 20 a max pont? A telcrõl még annyit, hogy nem véletlenül 30ezer..BME:10. Csak azt nem értem hogy aki telcre megy az miért nem megy inkább az ecserire: ott még olcsobb is.
Amúgy a korábban már említett osztálytársam most megy hatodszorra vizsgázni középfokon telc-re 😊 El nem tudom képzelni, h mit csinálhat ott, ennyi idõ alatt már tanulás nékül is ragadnia kellett volna rá annyinak, h átmenjen.
enis leteszem ott az angol felsot, ami a kozep felett all egy hangyanyival megvan a pontom.
ennyi erovel megutsz mindenkit aki jogi palyara megy mert nyilvan nem azert megy oda mert nincs mar ugyvedi irodaja apucinak
Aztán ha az ember elkezd vele foglalkozni kiderül, hogy az égvilágon semmi megemészthetetlen dolog nincs benne. Talán a tömör kód fekszi meg a gyomrukat? <#idiota>#idiota>
Amúgy ha emeltezel akkor elvileg központi helyen kell ja.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Az osztály nagy része ment villamosmérnöknek, építõmérnöknek, biztonságtechnikusnak, közgazdásznak vagy valami másnak, minthogy infos legyen. Õket már kezdettõl fogva sem érdekelte a programozás. Ha érdekelte volna õket, akkor õk is képezték volna magukat, otthon hobbyból írogattak volna kis programokat, jártak volna prog szakkörre stb.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Mellette még actionscript megy.
(Májusban érettségiztem)
A C-tõl sem kell hasraesni, nem sokkal több/jobb, mint a Pascal.
A TELC tudtommal csak egybe csinálható
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
A másik. Inkább örülne neki mindenki, hogy már középiskolában elkezdik tanítani a programozást, és a html szerkesztést. Az én idõmben (hidd el nem volt olyan rég, mivel 21 éves leszek) volt word+excel. Mindez 3 évig.
Akkor meg tulajdonképp mi értelme van annak, hogy tanítsanak pascalban? Lehet hogy alapnak tényleg jó, de az, hogy ezt 2-3 éven keresztül tömjék a kölykökbe...miért nem tanítanak használhatóbb anyagot, ami esetleg még érdekesebb is? Pl. Delphiben csináltunk játékokat, szövegszerkesztõ programot, és igen, szívtunk is vele, de sikerült megcsinálni, és sokkal jobb volt, mintha Pascalban egy olyan programot, ahol fel kell tölteni 3 vektort, aztán azoknak az elemeit sorrendben kiiratni, meg hasonlók.
Szted hány gyerek utálja meg a programozást a Pascal miatt?
na de honnan szerezzek win alá fejlesztési környezetet? Én most nem programozni akarok megtanulni csak ugy, hanem érettségizni ezért tanulom -az ocska- pascalt😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Programozás Turbo Pascal nyelven
ISBN 963 03 7152 9
Terjedelem: 240 oldal
Ára: 1190 Ft.
lehet h benne van, de én kerestem és még nem láttam. 1/3ánál járok.
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!