Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
más: lotto játékhoz: pascalban a könyvemben még nem láttam ak övetkezõt: random
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Aztán õ tanítja még a html-t, php-t (kis css is volt multkor) és õ fogja majd a mysql-t és még sokmindent tanitani. Linuxot is tudna tanítani, de azt egy másik tanárnõ tanítja nekünk.
Csak azt nem tudom, hogy ezek tényleg igy gondolják-e hogy ez a hasznos, vagy egyszerûen leszarják?
Hozzájuk nem jutott el csak a pascal? Vagy kevés a fizetésük akkor meg mit erölködjenek?
pl: öcsém tanára olyat csinál, hogy Word-bõl doga (már ez is botrány), de nem gyakorlati, hanem elméleti (na ez kész), és a tetõpont: a feladat: a FIle-> Edit-> Beszúrás-> stb elemeket a fenti listábol felrajzolta egy táblázatba, kihagyta a felét, és töltsd ki! A flash-sel 1 éve dolgozom, és most sem tudom fejbõl hogy mi hol van, de rögtön megtalálom ha látom...gondolkodás luxus
Amit most tudok: létrehozni változokat és konstansokat, bekérni uj adatokat, ezekkel mûveleteket végrehajtani és -szinesen/rendezve kiiratni a képernyõre-de csak elvben mert nem tudom hogy szerezhetnék fejl.környezetet
EGy ideális számtektanár nem létezik Magyarországon: mert az okos, és tehetséges, vannak ötletei: na most aki ilyen az nem megy el tanárnak egyértelmû...
A te esetedben arról van szó, hogy a tanár egyáltalán nem ért a programozáshoz, ezt viszont nem meri bevallani (magának és nektek egyaránt) így inkább könyvbõl tanít.
Egyébként az illetõ matektanár is? Mert akkor valószínûlég ilyen gyorsan átképzett tanárról van szó.
Mindegy, aki informatikus lesz itt az nem a suliban fogja megtanulni a dolgait hanem magánúton, szánalmas..
A suli hogy jön ide? Emeltet nem központi helyen csinál az ember?
//Ha már a magyar oktatásnál tartunk: egy végzõs körüli számtech tanárnak tanuló ürge felvette a flash-t mint tárgyat, és velem-hirdetés utján pénzért-csináltatta meg a feladatát. Én akkor nagyon kezdõ voltam flashben- most is az vagyok még, de kapott rá valami 90%-ot..Nem ezzel van a baj, hanem hogy szobeli is volt és ki se derült ott hogy nem ért hozzá..
DE papir az mégis kell hiába tud az ember ezt-azt.
Designolasban tényleg csak a tudás számit, de prog-hoz kell egyetemi végzettség..
A sok fiatal kölyök azért megy számtech szakközépbe, hogy vmi értelmeset tanuljon, erre teletömik õket pascallal, és ezért utálnak meg szakközépben számtechet tanulni. Mert elegük van ebbõl a régi, szar programozási nyelvbõl.
Én turbo pascalt maximum ált. iskolában tanítanék.
Emléxem, amikor végeztünk a pascallal és elkezdtük a delphit, mindenki annyira örült.
Sokan tanulnának vmi mást, de ehelyett megtanítják az Word/Excel/Access/Pascal-t meg talán ha szerencséje van az embernek egy nagyon pici Photoshopot és weblapszerkesztést, de ennyi, ahelyett, hogy tényleg használható anyagot adnának a kölyköknek.
És sokan ezért nem tudnak más nyelvet, max a pascalt. A pascal megutáltatja velük a programozást, talán én is emiatt utáltam meg.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Aki most engem tanár ötödéven tanít az is mondja, hogy baromság pascalt tanitani, teljesen értelmetlen. Szerencsére mi c++-t tanulunk.
Elozo kerdesre: mivel a tanarok is csak pascalban tanultak anno, ezt tanitjak tovabb, kivetel 1-2 hely elszortan az orszagban.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Idén is megpróbálom, mostmár olyan helyre , ahol a +7 pont meglesz. Tehát lesz idén 117 pontom.
tudom nagyon szájbarágós, vannak nagyon szar részei is, meg nagyon alap, de EZ kell!!!
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Különben a felsõbb években már javarészt azt tanulja az ember, ami szinte a hobbija is és így nem valami éles a határvonal ott. Akinél ez nem így van az pereg kifele szvsz.
Ugyanaz lesz mint az érettséginél, hogy " húú tök jó, hogy ilyen kevesen emeltszintûznek, mert így sokkal nagyobb a bekerülésre az esély, aztán láss csodát 138-141 pontos ponthatárok 😛 Szóval erre ne nagyon építs 😄
Amúgy tényleg nagy szopás az elõzõ rendszerhez képest, itt elõadásról elõadásra, óráról órára kell tanulni hogy fennmaradj. Persze sokaknak ez még mindig nem jut el az agyába, szarnak az egészre és peregnek kifele folyamatosan. Persze ez másoknak meg elõny, nagyobb az esély, hogy felvesznek MSc-re 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"