Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt meg értsd már meg, hogy videóról van szó, ahol valamilyen tömörítési eljárás miatt úgyis picit elmosódott lesz a kép, onnantól meg már a 24 FPS folyamatosnak látszik.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
és 24 képkocka / mp nem perc, de akkor sem igaz. a mozikép is csak azért mert elmossák...
Nem képernyõrõl van szó, hanem képrõl. Aminél a minõséget inkább a DPI határozza meg (nyomtató adataiba se azt írják, hogy 1600*1200-as felbontásra képes), ami ugye Dot Per Inch-et jelent, vagyis hogy 2.54 cm-t hány pontra oszt fel. Ez pedig pontosan a képpontok sûrûségét adja meg.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A 3D-s játék nem videó. A flash animáció sem videó. Az ilyen figyelmetlenségekkel hatalmasat lehet bukni, mert azt hiszed, hogy mindent tudsz.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
a szóbeli az nemtom mennyi lett, de mivel jó lett, ezért az egészet felhúzta, így végül
72% lett az emelt infóm
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Veszélyek és következményeinek elhárítása.
Természeti katasztrófa (tûz, víz)
Megfelelõ szabályzat betartása
Megfelelõ helyen való tárolás
Dupla másolat
"
najo én ezt nem birom, de csak azért is végig fogom olvasni😊
najo nem fárasztok senkit csak az a baj h minden 2. sor ilyen..
sztem mpeg és az avi az micsoda?
Kérdeztek tõlem 1-2 dolgot, aztán már mentem is.
és Istennek hála az optikai háttértárakat húztam, amit szinte mindenki szeretett volna
emelt info tételek
van ilyen Nektek? Vagy ezt valaki kidolgozta?
Most rászántam magam hogy beleolvassak, mondom elsõ tétel: emailezés...najó nézzük az utolsót:
A25 - A nem nyomtatott dokumentumok (szöveg, hang, kép, mozgókép)..jólvan
elkezdem olvasni:
• 24 kép/perc sebesség esetén a videó tökéletesen mozgó képnek tûnik
Hát..az egy dolog hogy átírtak és másodpercnek kellene lennie, de ez még akkor sem igaz! Ez elmélet, de a gyakorlatban mindenki tudja a 12 éves kisgyerek is hogy ami 24 FPS-sel megy játék pl az messze nem tökéletes!!! kééééész😞
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
kérdés: emelt szinten a saját suliban van a vizsga? középen tudtommal igen de emelten központi helyen..nem?
EGyébként a konkrét kérdés hogy C#ben lehet e programozni, de más is érdekel.
Nem egészen érettségi, de nagyjából ide kapcsolódik:
Azt tudom, hogy az emeltszintû érettségiért nem adják meg a plusz 7 pontot ott, ahol ez a szint követelmény, de így van-e ez a nyelvvizsgákkal is? Eddig nem találtam róla sehol semmit, pedig egy csomó helyen megnéztem, de azért biztosra megyek. Szóval ha tud valaki valamit, várom a hozzászólását. A válaszokat elõre köszönöm.
Soaringpilot
2006-ban is marad a 120 pontos rendszer, azaz a felvételi pontszámodat a maximum 60 hozott és 60 szerzett pont összegébõl vagy a szerzett pontok duplázásával számolják
Innen
alapbol:
30pont-11.12.oszt.
30pont-érettségi
60pont-2 felvételi
DUPLA V1
60 pont érettségi
60 felvételi tárgyak
DUPLA V2
120 felvételi tárgyak
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
A kérdésem az lenne, hogyha én mondjuk 11, 12.ben nem értem el túl jó eredményeket és a bizim ezáltal nem tökéletes, akkor csak az érettségi eredményeimet nézik?
A kérdésem az lenne, hogyha én mondjuk 11, 12.ben nem értem el túl jó eredményeket és a bizim ezáltal nem tökéletes, akkor csak az érettségi eredményeimet nézik?