Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy birom az ilyen embereket, akik szerint csak info/kozgáz/jogból lehet meggazdagodni semmi másból. Ezek az emberek a legbutábbak, és valószínû, hogy soha nem emelkednek majd ki za átlagból.
más: SZándékozik valaki London mellett tanulni ingyenesen szakklépzésben? Van rá lehetõség, most járok utána..
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
próbáltam neten, ott meg a kibaszott om nem képes küldeni a mailt, amiben benne van a biztonsági kódom<#gonosz2>#gonosz2>
Matek, emeltszintû próbaérettségit hol lehet megnézni javítókulccsal? Emailt már küldtem nekik hogy küldjenek, de nem jött azóta se, és nekem neten is elég lenne ha lenne
Ezt szerintem akármelyik szakmáról el lehet mondani.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
És nem csak infós az aki nem bölcsész, csomó más jó szak van, de hidd el, hogy a felnõtt ismerõseim között látom, hogy pl apám bölcsészhaverja abból él, hogy házakat vesz meg, ujit fel, és ad el drágábban, egy másik ismerõs flashben programoz a bölcsész diplomájával stb
Másrészrõl ha végigolvastad volna a hozzászólásomat (de tudom, hogy Neked nem szokásod olvasni, inkább megkérdezed 20x-ra is ami már meg lett válaszolva), akkor láttad volna azt a sort, hogy: "Menjetek csak infosnak. 5 év egyetem 99-1 % arányban fiúk-lányok. 😊 Persze ne ez határozza meg a dolgot," De menjél csak infosnak, kívánom, hogy legyél benne sikeres, de ne nyilatkozz olyan dolgokról, amibe még nem vagy benne. Pl: mi történik, és mi nem egy fõiskolán.
Písz
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Munkaerõpiacról meg annyit, hogy jelenleg jóval nagyobb a hiány a bölcsészkarosokból, mint mondjuk a kozgázosokból, jogászokból, sõt még asszem informatikusból is. HVGben olvastam.
Most épp a diákigazolványképem retusálom😊 Remélem azért felirsmerhetõ maradok😊
Bár jobban örülnék, ha bmf-nikre vennének fel, mert az amit ott adnak, értékesebb és után könnyebb elhelyezkedni munkahelyen. A csajozást meg bárhogy máshogy is meg lehet oldani.
Én azt hittem ez csak ilyen bölcsész szarokon van..