Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Remélem az nem lesz gond, hogy én már aláhúzgáltam a dolgokat az elsõ 3 tárgyra vonatkozóan (így utólag elég hülye voltam, de éreztem, hogy el fogom rontani). Gondolom elég egyértelmû lesz, ha mindehova beírom, hogy igen vagy nem. Ráadásul ha úgy csinálják, mint az elõrehozott nyelvi érettséginél, akkor ez csak egy minta, és aztán a teljes, gépppel kitöltöttet kell majd aláírni.
nem semmi.
ugye megvan akkor elõrehozott érettségiként a nyelv? ha igen akkor ugy kell ahogy mondtam..
nálunk segítenek szerencsére: de ajánlom azt a kék felvételi könyvet abba minden benne van
Vmelyik nyílt napon említették, hogy egyetemen már nem lesznek azok a segítõkész osztályfõnökök, és mindent magunknak kell majd intézni. Gondolom nem az én iskolámra céloztak. Az igazgatóhelyettes is tõlem tudta meg, h marad a 20 pont a nyelvvizsgáért, pedig már pár hete akkor kinn volt az om lapján az infó.
ha a nyelved a német, és a választottad az angol, akkor az alsó 2 üres sorba azok kerüljenek, de mivel már elõrehozott érettségiként megvan a két 100%os eredmény a nyelvvizsgával, igy azt kell bejelölnöd, hogy már rendelkezel elõrehozzott érettségi eredménnyel belölük
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Most valaki nekem azt mondta hogy vagy kéred a plussz 7 pontot mint nyelvvizsga, vagy emelt érettségit írsz belõle, és akkor az emeltért kapod meg a plussz 7 pontot, most hogy van ez?
akkor ha csak angol kell valahova: 60*2+7*2+7(ez a német nyelvvizsga)=141 pontom van?
Más. Szerinted van valami hátránya az elektronikus jelentkezésnek a hagyományossal szemben? (Ezekben a pillanatkoban vacillálok, hogy melyik legyen)
Tavaly is így jelentkeztem...
A hitelesítésre két lehetõség van:
- Ügyfélkapu regisztráció: Az Ügyfélkapu olyan szolgáltatás(..)
- Regisztrációs lap: Amennyiben az e-felvételizõ nem él a fent részletezett lehetõséggel, akkor (...)
Pár osztálytársam így már benn érzi magát a Corvinus egyetem élelmiszermérnöki illetve kertészmérnöki karán. Tény, hogy nincs túljelentkezés, de lehet elbízzák magukat, mert lehet sokan gondolkodnak így.
http://goo.gl/gd6Zi5
akkor a nyelv, az angol, ami 100%os emeltnek számit, azt jelenti hogyha valahova ahova megyek matek és angol kell, akkor:
-van alapbol: 14(2 nyelvvizsga)+7(matek emelt)+60 (100%os angol) = 81 pontom?
És erre jön még rá amennyi elérek matekbol?