Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ffxi
"A" lap 6. pontja kikre vonatkozik?
Köszi!

Fákjúal!

I.C.ram
tényleg csak szókincsben van különbség? Nyelvtanban, feladattípusokban semmi?
magus
nekem sikerult, oh yeah😊

magus
ez igy van, de en a pontok miatt tettem felsot, nem azert mert nagyon jol beszelem a nyelvet

amugy meg azert nem mutat rosszul az a felsofok az oneletrajzban.

nem is a papirt nezik hanem a tudast, az meg fuggetlen a papirtol

I.C.ram
Nem a 7 pontról beszélek, hanem az általános megítélésrõl. Mikor nyelvvizsgáztam mehettem volna telcre is, de miután meghallottam aroszs hírét, meg láttam ,hogy nulla tudással is simán lelehet rakni szinte. Inkább a jóval nehezebb, ámde sokkal olcsóbb EURO-t választottam, ennek legalább van tekintélye is.
BADE
mi az hogy szarba sem nézik?Ugyanúgy megkapod rá a 7 pontot,mint akármelyik nehezebbre,és most ez a lényeg nem a nyelvtudás,azt ráérsz késõbb fejleszteni,amikor szükséged lesz rá

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

I.C.ram
TELC pf... a legszánalmasabb nyelvvizsga központ jelenleg. Kb szarba se nézik a TELCes papírt a legtöbb helyen.
+ magasabb szókincs tekintetében a követelmény!

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

Balo
Hát most inkább ráhajtok akkor német középfokra, az több pontot ér. Amúgy TELC-es felsõfokún nem a feladatok nehezebbek a középfokúnál, hanem a javítás gecibb.

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

ffxi
Õszinte részvétem, csak lesz javítási lehetõség? Nem?

Fákjúal!

Balo
Nincs meg a felsõfokú angolom, de ideges vagyok! 3 kurva pont, hogy bassza meg!!!!!444444444444444

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

joebacsi
felvi.hu -> efelvételi
online igencsak elõnyösebb 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
efelvételi 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

ffxi
Az online vagy a postai beiratkozás elõnyösebb?
Az online hogy kell?
"A" lap 6. pontja kikre vonatkozik?
Köszi!

Fákjúal!

2XP
Szerintetek mit kell akkor csinálni, ha nyáron az összevonásoknak köszönhetõen megváltozott az iskolám om kódja, de az e-felvételiben még a régi van? Persze új nevet is kapott, ami olyan hosszú, hogy még a hagyományos felvételi lapra sem fér ki: Kossuth Lajos Gimnázium, Szakközépiskola, Kollégium és Alapfokú Mûvészetoktatási Intézmény. nevetséges :/

Balo
Kérdezd meg az egyetemeden, hogy van-e még hallgatói jogviszonyod.

ffxi
"B" lap 1.b.!!!!!!!!!!
"Ön jelenleg felsõoktatási intézmény hallgatója?"
Nemtok mit kell be X-ni, mert engem most basztak ki a PTE-rõl 😞

Fákjúal!

Balo
nekem van felsleges, lehet rá licitálni!
😄
Amúgy ha nem találsz lapot, jelentkezz az e-felvételin.

Vanek
hol lehet ilyen a/b lapokat venni? azt tom hogy postán,de elfogyott,állítólag... Bp-en melyik postahelyeken?

R U Ready?!?!? ...broken soul...

grizzly21
I.szerintem nem
II.milyen B pont?
III. Igen!
IV. Pontok alapján vesznek fel szerintem mindenhova mi más alapján?

ffxi
HELP!

I. "A" lap 6. pontját nem vágom😞 mért csak 2 van. Sztem többnek kéne lennie, nem?

II. "B" lap 1.b pontja sem tiszta, mert engem elbocsátottak PTE-rõl a 05/06 õszi félévben(nem

jött össze a kreditszám) .

III. "B" lap 5.a pontja ugye a választott tantárgyhoz, nem muszáj a leérettségizett választott tantárggyal egyezik meg? Szal a legkedvezõbbet kell beírnom, ami legalább 2évig tanultam?

IV. Hova kell beírni, h pontok alapján vegyenek fel?

Ezerhálám!!!!!

Fákjúal!

2XP
Szerintem igen, hiszen ezt is fel kell tüntetni az érettségi ibizonyítványodban, csak nem egy, hanem két választott tárgyad lesz.

Nincsenek meg valakinek az emelt szintû szóbeli informatika tételek véletlenül? Nagyon megköszönném, szükség lenne rá...

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

grizzly21
Ha 2 nyelvvizsgám van és a választott tárgy nem az egyik nyelv, akkor jelentkeznem kell érettségire belõle? (mindkettõ nyelv megvan elõrehozott érettségiként)

ffxi
<#idiota>

Fákjúal!

ffxi
Vagy potán.

Fákjúal!

ffxi
Most is ott vedd.

Fákjúal!

Anubys
Csajoknak...
Pl. Név: Kiss Béláné
Születési név: Nagy Mariska

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

BADE
A jelentkezési lapot boltban vegyem meg?Tavaly a Scoolban vettem.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

ffxi
Akkor sem értem: "név" és utána "születési név" ?????

Fákjúal!

ffxi
THX!

Fákjúal!

Balo
Ha nem láttad még ezek segíteni fognak. Ha van még konkrét kérdésed akkor tedd fel!

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

grizzly21
ELolvastam a kék könyv elejét, mégsem világos minden: ha 2 nyelvvizsgám van, és már be van irva elõrehozott érettségiként a 2 100%os eredmény, errõl fénymásolatom is van, akkor mind2 nyelvbõl kell érettségire jelentkeznem, hogy már megvan? vagy mivel 1 idegen nyelv kell, igy az egyikre csak?

ffxi
Bocsi! Hogyan kell kitölteni a jelntekezési lapot? Amikor az embernek régi rendszerû érettségje van?
THX!

Fákjúal!

2XP
😄

I.C.ram
Én tanáromnak is szívügye volt a magyar. Szerencsére viszont olyan jól elmondtam az anyagot, hogy magam is meglepõdtem 😄
2XP
Óóó, vizsgáztatott volna az én tanárom 😄 Teljesen azt képzeli, hogy az irodalom a legfontosabb tantárgy... Egyszer azért adott 4-est, mert nem tudtam egy lap széli 5-ös betûmérettel írt idézetet :/

I.C.ram
Hmm.. régen volt, de asszem azt is szkanneltem, miután kézhez kaptam.
Balo
Pl nekem érettségi bizonyítvány másolat vagy középiskolai bizonyítvány másolat.

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

I.C.ram
mit értesz utólag pótlandó papírokon?
Balo
Nem tudod véletlenül #10677-re?

grizzly21
grizzly21
A hangsúly az angoltudáson van

I.C.ram
Egyedül talán magyarból rezgett a léc, hogy nem lesz meg az 5-ös, de aztán szóbelin szerencsére hoztam a formám 😄
I.C.ram
Én azt tanácsolom neked, hogyha lehet, akkor menj ki angliába. Messze a legjobb módja a továbbtanulásnak a magyar viszonyokhoz képest.
I.C.ram
Szerintem meg baromi alcsony. Én röhögve hoztam össze az 5.0-ás átlagot érettségibõl.
grizzly21
érettségi átlag, és egyáltalán nem alacsony, csak azért van rá szükség, hogy nagyon gáz tanulókat ne vegyenek fel, de eyébként annak hogy pl töribõl v magyarból hányas vagy, és informatikusi szakra akarsz ott járni, nos annak nem sok jelentõsége van.
Nem tudsz bántani, nem is ismersz, valóban sokszor sietek, és akkor nem sûrûn szoktam olvasgatni.

I.C.ram
Ugyanaz mint a gazdaságinformatikus...

3.5-ös 12. évi átlag, vagy 3.5ös érettségi átlat, vagy mi? Elég alacosny a mérce 😊

Nem akarlak bántani, de nekem a hozzászólásaidból néha az tûnik fel, hog totál felszínes vagy bizonyos dolgokban.
grizzly21
Nem kicsinyitettem le az agrárinformatikusi szakmát: a LOL 2 dolognak szólt:
1.nem látok kapcsolatot az informatika és az agrár dolgok között
2.Ide akinek egy nyelvvizsgája van, annak 136 akinek 2 annak 141 pontja van...

Ingyenes, most beszéltem telefonon egy ügyfélszolgálatissal, 3.5ös átlag kell hozzá, valamint nyelvi szintfelmérõ vizsga.
18 éves koromhoz képest már ha úgy tetszik most kiemelkedtem az átlagból a 2 nyelvvizsgámmal, ill azzal hogy nem 1 számítógéppel kapcsolatos munkám volt már egész jó pénzért, mégsem érzem azt hogy bármit bizonyítanom kéne neked igy idegenben, egy internetes forumon...bizonyitásra ott a valóság

I.C.ram
Magyarul kivisznek kurvának? 😄 Nem hinném, hogy ingyenes.