Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy meg azert nem mutat rosszul az a felsofok az oneletrajzban.
nem is a papirt nezik hanem a tudast, az meg fuggetlen a papirtol
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
online igencsak elõnyösebb 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Az online hogy kell?
"A" lap 6. pontja kikre vonatkozik?
Köszi!
Fákjúal!
"Ön jelenleg felsõoktatási intézmény hallgatója?"
Nemtok mit kell be X-ni, mert engem most basztak ki a PTE-rõl 😞
Fákjúal!
😄
Amúgy ha nem találsz lapot, jelentkezz az e-felvételin.
R U Ready?!?!? ...broken soul...
II.milyen B pont?
III. Igen!
IV. Pontok alapján vesznek fel szerintem mindenhova mi más alapján?
I. "A" lap 6. pontját nem vágom😞 mért csak 2 van. Sztem többnek kéne lennie, nem?
II. "B" lap 1.b pontja sem tiszta, mert engem elbocsátottak PTE-rõl a 05/06 õszi félévben(nem
jött össze a kreditszám)
III. "B" lap 5.a pontja ugye a választott tantárgyhoz, nem muszáj a leérettségizett választott tantárggyal egyezik meg? Szal a legkedvezõbbet kell beírnom, ami legalább 2évig tanultam?
IV. Hova kell beírni, h pontok alapján vegyenek fel?
Ezerhálám!!!!!
Fákjúal!
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Pl. Név: Kiss Béláné
Születési név: Nagy Mariska
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
THX!
Fákjúal!
Nem tudsz bántani, nem is ismersz, valóban sokszor sietek, és akkor nem sûrûn szoktam olvasgatni.
3.5-ös 12. évi átlag, vagy 3.5ös érettségi átlat, vagy mi? Elég alacosny a mérce 😊
Nem akarlak bántani, de nekem a hozzászólásaidból néha az tûnik fel, hog totál felszínes vagy bizonyos dolgokban.
1.nem látok kapcsolatot az informatika és az agrár dolgok között
2.Ide akinek egy nyelvvizsgája van, annak 136 akinek 2 annak 141 pontja van...
Ingyenes, most beszéltem telefonon egy ügyfélszolgálatissal, 3.5ös átlag kell hozzá, valamint nyelvi szintfelmérõ vizsga.
18 éves koromhoz képest már ha úgy tetszik most kiemelkedtem az átlagból a 2 nyelvvizsgámmal, ill azzal hogy nem 1 számítógéppel kapcsolatos munkám volt már egész jó pénzért, mégsem érzem azt hogy bármit bizonyítanom kéne neked igy idegenben, egy internetes forumon...bizonyitásra ott a valóság