Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viszont van emelt infóm
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
ÉS amúgy szrintem 1000x gyszerûbb. és gyorsab neten kitölteni. eleinte én is lapokkal akartam.. de aztán megmutatták, mennyire egyértelmû az egész e-felvételi.. Mondhatni lámabiztos <#nevetes1>#nevetes1>
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
de én nem megyek emeltre.. és van 1 angol közép C-m. :-)
ja és BME -re megyek remélem.
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
2.születési név: csak akkor kell kitölteni ha nem egyezik a fenti névvel?
3.értesítési cím, név csak akkor ha nem egyezik a fenti cimmel?
Eddig még jól gondolom szerintem, de aztán:
5.választott tárgy: az bármilyen tárgy legyen, amit legalább 2 évig tanultam, és lehetõleg mind2 évben 5öst kaptam? pl tesi?
A 12.es évvégiket nem tudom, ezeket csatolni kell majd jun11 ig?
Miért van 2 választott tárgy? Hozott pontot adó tárgyat helyettesíteni? Nem ugy van hogy ide tök mindegy hogy mit irsz, csak 5ös legyen lehetõleg?
A felvételi tájékoztatóban hol van benne hogy az adott egyetem a félévi/évvégi jegyet kéri e 12.ben?
5.B Érettsági eredmények: 12.es vagyok->üresen marad
7.Kérelem: Nyelvvizsga+pont, és emelt szintért járó +pontot is ide kell írni?
Milyen formában? Mert erre a könyvben nincs utalás:
pl MAtematika érettségi emelt szinten 2006
Angol C nyelvvizsga 2004 ?
Az egyéb közlendõ rovatban a fénykép az a diákhoz szükséges fényképet vagy az önéletrajhoz tartozót jelenti?
szerk.: nagyon gyorsak a fiuúk.. már megy is.. :-D <15:08>15:08>
Más: nyelvvizsga: kiállítási dátumát nem tudom, scak az van rajta h mikor nyelvvizsgáztam..
hiába no, én ilyen maradi vagyok 😊
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Most már kezdem érteni, hogy miért ilyen rohadt bürökratikus ez az orzság. Hát azért, mert rengeteg embernek erre igénye van, vagy egyszerûen nem bírja elképzelni az életét a bürökrácia nélkül.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
amúgy ha nem bölcsészkarra megyek tuti mûködik ez a 2 nyelvvizsgával 141 pont? vki felhívott már egy sulit ezügyben? nekm mindenki mást mond. vki mondott olyat, hogy ugyanazért a nyelvvizsgáért nem kaphatok max pontot, meg még mellé +7-et.
Sürgõs kérdésem lenne, plz segítsetek!
Ha már van egy 2005-ös érettségim, de idén teszek töribõl egy szintemelõt azt jeleznem kell valahogyan a B lapon is, vagy elég ha csak elküldöm majd az eredmény fénymásolatát a többi fénymásolattal együtt?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
3.) rád, újra add meg a teljes neved.
2.) "A" és "B" lapon az értesítési címet is meg kell adni, akkor is ha megegyzik az állandó lakcímmel?
3.) "A" lap második oldala legtetején van a "jelentkezõ neve". Mi az? Kire vonatkozik?
Köszi.
Fákjúal!
remélem akkor hogy most se kell...
de akkor hogy igazolod az érettségi eredményeid? elég a fénymásolat?
Engem inkább az bánt, hogy még soha nem buktam meg semmin (pl. kresz vizsga, nyelvvizsga), szóval ez az elsõ pofon az élettõl😊, mondjuk még vizsgaidõszakom se volt😄