Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én azt megírtam tegnap próbaképp és nekem az 86 lett (H)
és hogy sikerült?
Mor3llo
még októberben:dddddddd

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

írt valaki rajtam kívül emelt föcit? 😄
Lelouch
Szerintem nem volt olyan vészes, én nehezebbre számítottam.
Ismerõs, én az egyik négyzetnél kb 3* huztam le :_D

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Abból néztem, de akkor is egy csomószor ki kellett húzgálnom, újból beírni, mert vhogy mindig meggondoltam magam.😄
Az atlaszbol meg lehetett oldani az éghajlatost nagyjából

Szerintem se volt valami könnyû. Fõleg az elsõ része. Én is írtam jó nagy hülyeségeket.
A másodikban meg vagy fél órán keresztül ültem az Ázsia éghajlatos feladaton.
Szerintem igen.

nehezebb volt a tavalyiakhoz képest?

Bazz ez a földrajz nem volt gyenge 😄 Az elsõ feladatlapon lesz kb 3 pontom, a vaktérképekhez akkora ordas baromságokat irtam 😄

vegicsek
Gimi után.
Nos ez 4 órás volt, 3 is elég ha tudja mit csinál az ember, de nekem végig kellett agyalni a négyet : ) Egy számítási feladatot sajnálok, ott kellett volna alaposabb elméleti tudás, és akkor easy 14 pont, így csak részpontokat fogok kapni

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Megvan a matek eredmény 93%<#pias>
Nálunk haraptak érte tavaly... mindig szólt érte info tanárunk, hogy adjunk nevet az oszlopnak, ha nincs írva akkor is... 😊

...always... Tiesto..

Meglesz az, nefélj 😄

Én is ma írok föcibõl. Rohadtul para van.:S
bardocz
Na megvan a kémia is. Összességében nehezebbre számítottunk mind. A választós feladatoknál kifejezetten örültünk mind a szerves kémiának, azt mindenki szereti😄 Mondjuk a két számítósnál mire rájöttem, hogy mi a fasz az a habarcs, illetve a metanol meg nátrium hogyan reagál...
Palesz2
média.... valaki tolja majd 20. án?

bardocz
Kapásból gimi után, vagy szintemelõ? Sok sikert hozzá. Tökre meglepett, hogy csak 2 óra lesz az egész. Az elsõ érettségi lesz, amit végigülök valószínûleg.
vegicsek
Emeltszinten : )

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

köszi😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Én sose neveztem át, mindig expr1001 volt a neve, de ártani nem árthat.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Kérdés:
Közép infón szerintetek adatbázisnál fontos, hogy a lekérdezésekben az olyat pl, hogy Countof xy nevû oszlopot átnevezzem olyanra pl, hogy összes xy, vagy valami ilyesmire?
Csak mert a feladatban nincsenek megadva ezek, viszont a megoldás fájlokban benne van

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

bardocz
Holnap kémiázik valaki? Bízok benne, hogy középszinten nem lesz olyan szopatós, mint az eddigiek.
neked sem ártana egy érettségi 😊

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Érettségi, vizsgaidõszak, dolgozatok!
használj mp4 karórát E-book olvasóval.
Txt fájlok olvasása bármikor!
www.legjobbelektronika.hupont.hu
a megoldások ha valhol fent elsznke linkeljétek már be kössz

amúgy tényleg naogyn nehéz volt szerintem:S:S reémlem 70 körül elssz:S
2 órás, de másfél óra alatt kész lett vele az osztály fele.Fõleg akik semmit nem tudtak 😄

xridergabo
én igen😊

1 órás volt ? :o

Bárki bármit is mond, ez a biosz mocskos nehéz volt!!!

Én nyomom holnap a földrajzot is, de kb abból is annyit tudok mint a többibõl 😄

Valaki holnap föcibõl csinál?
Konzultálnék vele😊

kopa1
Például itt Szolnokon a Pálfyban... Heti 4, majd 3. elején szakirányválasztás (ekkor a 35 fõs osztály szétbomlik) után heti 8-10 órában Programozás vagy Hálózatkezelés! Ezenkívül mind2 szakiránynak még heti 2 Hardvertechnika és 2 Programozás megpersze közismereti tantárgyak. Ötödévre megha maradunk letehetjük a technikusi vizsgát, illetve az egyetemi/fõiskolai infó karok 1.-2. éves tananyagánka informatikai részét 4 év alatt megkapjuk kisebb adagokban...

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

ránézésre az alapismeretek 😄 ilyeneket egyáltalán melyik suliba oktatnak?(informatikai alapismeretek)

Na szerinted?

Informatika Alapismeretek érettségi az nehezebb mint az emelt info érettségi?

Program utolsó feladatán ~1 órát szenvedtem (igen, volt egy kis elõnyöm 😄), aztán utolsó 10 percben rájöttem, hogy a ciklusnak nem csak a tömb feléig kéne menni

bardocz
Osztálytársamra leszek kíváncsi, tavaly csinált egy 4-es info közepet, idén meg emeltezett úgy, hogy nem tud programozni, és azt meg se csinálja.
exxit92
A progit nem tudtam befejezni, meg az adatbázissal voltak problémák. De 60%-ot csak összehoztam... vagynem.

Nohab
Nekem nagyon szarul sikerült. Inkább nem is megyek szóbelire, akkor legalább tudok másra is készülni.
Emelt info 😄D
Nem volt szövegszerkesztés.

HTS s3rg1nh00

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

berlinboy6329
Nincs vmi jó kis felelevenitõ infora?Mióta nincs infó óra,nem is láttam azokat a progikat...HTML-t egyáltalán nem tudnék csinálni,azr se tudom már hol,melyik fül alatt van,nincs vmi cucc,ami segit mit hogy hol?

17-én nem akarok szopni infó középpel.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

fergusonpapa
xDDDDDDDD

i see. : D

www.icewebhu

Mr_no_NaMe
Informatika Alapismeretek érettségi mikor van? 😄
Én is 😊

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Semmilyen?

Mr_no_NaMe
14.én milyen infó van?
Emelt és közép máskor van. Emelet holnap 😄