Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
akkor, ha ilyen szar tanár, valszeg, utálod a tantárgyat is, minek mész belõle emelt szintre?:S

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

2XP
Köszönöm!

A tanárom nem hajlandó segíten semmiben 😞

grizzly21
sztem a tanárodtol kérd el, nekem nincs scannerem sajna, és csak papiron kaptam én is😞
ja de rajta van a link sry:
itt

2XP
Tényleg, most jut eszembe, hogy vagy 2 hónapja megrendeltem a suliban vmi ilyesmit, de semmi visszajelzés nem jött. Holnap muszáj lesz rákérdeznem...

A matektanáromtól már semmit sem merek megkérdezni, miután a múltkor is lehülyézett, aztán kezembe nyomta a jogszabályt, aminek nagyon sok értelme volt 😞

2XP
Ezt a pontozási útmutatót el tudnád küldeni emailben? Mert sajnos csak írásbelihez találtam 😞

I.C.ram
Van egy könyv, amiben megvannak kidolgozva, feladatokkal a tételek. Mind a 24 vagy mennyi.
grizzly21
Van pontozási utmutató azt olvasd el figyelmesen, ill van 1 könyv amiben ki van dolgozva minden tétel, azt érdemes beszerezni.

2XP
Emelt matek szóbelin hogyan kell felépíteni a feleltet? Csak elmondom a definíciót, a tételt, meg a bizonyítást, ill. megoldom a feladatot? Azt sem tudom ezeket hogyan lehet összekapcsolni. Vagy kell a témáról is részletesen beszélni? Illetve mind a 20 témakörhöz elég egy tetszõleges tétel+bizonyítás (ami kicsit kevés lenne), vagy az összes 4 év alatt tanult kell (ami meg rohadt sok lenne)?

Keresem a tavalyi történelem középszintû érettségit (amit bevontak!!!)

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

[HUN]PAStheLoD
Osztálytáram, tudom, érzem .stb, hogy nem tanult 😄

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

grizzly21
fel sem merült mi?😄DD

[HUN]PAStheLoD
jó, hát tõled ilyeneket nem is akartam kérdezni 😄D

hehe, én se tanultam lófaszt se, de sztem ezt gondoltad.... 😛

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

[HUN]PAStheLoD
Az! Mért nem reformálta meg a Zogtatázst? Intézzék el a felvételit pontok meg izék nélkül, a jófejeket (ugye mint mi 😄) vegyék fel és ennyi.. szal rohatt MB 😄

[HUN]PAStheLoD
Én épp ma kaptam meg a tételcímeket magyarból irod/nyelvt. és most vetem össze az ismerõstöl kapott tételeket meg a tételsort :]

De ki fogja megtanulni? :|

ivjoe
Még a tételcímeket se tom mind. :o
Én nem is fogom kidolgozni, elolvasnám könyvbõl de nekem sincs... Hõtan meg elekto nincs, a többi van...

akyyy
amit idén veszünk, negyedikbe, azokat próbálom jobban tanulni mint eddigi éveim során, meg vannak órák, amibõl tételeket veszünk pl töribõl 1 órát rászánunk és régebbi anyagot veszünk majd írunk belõle, azt is tanulgatni szoktam , de csak ennyi . de megjegyzem, pont ma írtukn töribõl másodikos anyag második része, és erre semmit nem tanultam, reggel fénymásoltattam puskát, de áhh.... remélem kettes meglesz😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

gnar killer
nekem info kéne de órára se járok be... o:

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™

Balo
7, fizikára kellene tudnom 200 oldalt A%-ös méretben.
Magyar nyelvtan tételek le vannak fénymásolva, de még nem vitt rá az úri gusztus😊
A többibõl semmi.

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Sadist
Aztán majd megy a sírás, hogy "nem vettek fel sehová, rohatt szemét rendszer, rohatt ponthatárok, rohatt Magyar Bálint" ^^

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

[HUN]PAStheLoD
azért nem megyek fizikából , mert tudni kéne az életrajzokat 😄

Gladiator
akkor már legyen 6ból 6.

Nekem a fizikám ki sincs dolgozva mert nincs könyvem. :-) érdekes lesz így nekifogni.
Egyébként a többibe sem néztem bele

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

5bõl öten... emelt fizikára kéne ránézni!

[HUN]PAStheLoD
LOLOL akkor azért 4-bõl 4-en leszarjuk .. nem rossz átlag 😄

I.C.ram
Valaki tudna nekem szerezni egy középszintû szóbeli kidolgozott tételeket? Mivel már egyszer leérettségiztem, ezért nem igazán állok kapcoslatban gimivel, így az infó tételek sincsenek meg.... Valaki tudna segíteni? 😞
grizzly21
😄DD
jelen:S...
de épp ideje elkezdeni:
MÁJ 8 MAGYAR
MÁJ 9 MATEK
MÁJ 10 TÖRI

DarkJedi
Matekra nem kell tanulni, többit leszarom ^.^

gnar killer
jelen! (;

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™

[HUN]PAStheLoD
felmérés:

aki idén érettségizik, az mennyit tanult eddig? elõvette már? hány tárgyból? mennyire biztos a tudásában?

magyarul hányan vagyunk, akik még bele se néztek a tételsorba? 😊

Punker
általános iskolás matrica teljesen más......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ffxi
Most kellett, mert én már nem kapok matricát és kéne használnom az õvét 😞

Fákjúal!

Punker
és ez most tûnt fel? már szeptemberben balhézni kellett volna.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ffxi
Jó, de egész éveset sem kapott, ez a fura.

Fákjúal!

Dzsini
középszintû oktatásnál és alatta (általános, gimi, szakközép, stb.) egész éves diák jár, nem féléves - egyetemen meg fõsulin van féléves, mert ott félévekre iratkozol be, gimibe egész évre.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

[HUN]PAStheLoD
egy kis szõrszálhasogatás, mer' azt szeretjük!

ma olvastam a suliba egy falra felragasztott papíron, hogy mateknál a számológépre a feltétel:

"grafikus karaktereket megjeleníteni nem képes" ..

OM.hu-n ez van :

Korlátozva van-e matematika középszintû és emelt szintû írásbeli vizsgákon a grafikus számológépek használata?

A vizsgaleírás szerint a matematika írásbeli vizsgán "szöveges adatok tárolására és megjelenítésére nem alkalmas zsebszámológép" használható.

erre

másik kérdésnél:

Úgy gondoljuk azonban, hogy a matematikai (és más számításos) feladatok megoldásának, értékelésének rendje erõsen korlátozza, szinte kizárja, hogy a tanuló ezeket az eszközöket ne csak a mechanikus számolási feladatok elvégzésére használja. Akkor kap ugyanis a tanuló megfelelõ számú részpontokat a dolgozatára, ha nem csak a helyes végeredményt, hanem az ehhez vezetõ lépéseket is maradéktalanul bemutatja.

mások okulására (is) .. én meg ezentúl sem aggódok a számológép miatt 😊

ffxi
BOCS!
"..nem..."

Fákjúal!

ffxi
Asszem van húgod, de nemtod mért kapja rá?

Fákjúal!

I.C.ram
Hát nekem már csak egyetemi diákom van, és arra megkapom.
ffxi
Ja, ja! Mért nálad is?

Fákjúal!

I.C.ram
diákigazolvány gondolom.
Gladiator
matrica?

ffxi
OFF
Húgom 6 osztályosba(7.-kes) jár és nem kapott matricát, másnál is ez van?

Fákjúal!

I.C.ram
köfi
Balo

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

I.C.ram
Mármint követelményekre gondolok, amik van a neten töribõl is. Hogy kb mit kell tudni, mert fogalmam sincs.
I.C.ram
Középszintû infó tételeket merre találok?
[HUN]PAStheLoD
MatLab, MathCad, MathWorld .. Wolfram féle Mathematica van meg nekem, algebrához használom, de tud mást is .. meg koordináta geom végül is algebrára vezethetõ vissza ;]

Nekem igazából koordináta geometriához kéne hogy tudjam ellenõrizni a feladataimat amiket megcsináltam. Jó lenne ha tudna olyanokat is mint pl. kör, vagy/és egyenes egyenlete.