Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha alszom megéhezem, az evéstõl meg elálmosodom! Szép az élet!
20e Ft = 7 pont.
25e Ft = 10 pont.
Üzlet.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson
Más kérdés, hogy szerintem a telces középfokuakkal már rendelkezõk nyelvvizsgájának át kellene értékelõdnie alapfokba, az lenne a korrekt. Nyilván errõl szó nincs...
Megtudja vki mondani, hogy milyen számológépet lehet vagy nem lehet hasznélni matek érettségin? Azt olvastam, hogy szöveges adatok tárolására nem alkalmas gépet lehet, de konkrétan mit jelent ez?? Lehet 2soros kijelzõset használni?
Lécci segítsetek!!! Gyorsan!
-mondd el, mivel foglalkoztunk elõzõ órán.
-(mondjuk én matek+töri tételekkel)hát...õ..Radnóti....vgyis nem...õõ József Attila..
-ülj le
:DD
Tanár: És Petõfi mért írt verseket?
Diák: Hobbiból.
Tanár: Na menj a helyedre.
<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
ültem a lap felett 30-40 percet, leírtam 2 mondatot.. így gyorsan halad az ember:D de még a neten sem találtam semmit. még ha azt mondja, itt van 5 mû, vidd végig rajtuk a motívumot. de nem, életöröm, 4 oldal, kaptok 1 hetet... kösz, augusztusban találkozunk
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
sry.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
pl biosz foci kémia fizika, ezek mind mind olyan tárgyak amik 2 éve nincsennek, de egyiket se fejeztük be rendesen... igaz hogy pl másodikba az elsõs anyag végével kezdtük, de hát pff!!!
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Hamarosan lemennek az utolsó nyelvvizsgák, vagy már le is mentek, 13 tanítási nap van az iskolából.
Mondjuk még izgulni ráér mindenki...
http://www.konyvonline.hu/index.php?lap=konyvek/reszletek&bok_id=39#lapozzbele