Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
hisz a melyik nap 5-nél több feles lemegy, az nem ér 😄
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ugyanis ha szabadságot adnak azzal hibalehetõséget is
Mindegy, nem vagyok tapasztalt, csak kicsit komolytalannak tünik nekem, ezt azért az is mutatja hogy akinek van 1 középfoku nyelvvizsgája az már 134 ponttal gyakorlatilag fel van véve rá...ez azért nem nagy szint.
Én pl ezért sem jelöltem meg-pedig csábito volt egy 'ingyen'szak.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
a gazdasághoz üzleti érzék kell szerintem, programot megirni kell tudni, ugyis más mondja hogy ird meg.
Ha meg a gazdasághoz ért valaki, akkor fölösleges infohoz értenie...arra ott van más.
Szerintem ez ilyen szaktalan szak..csak ugy van hogy legyen. 1 dologhoz kell jol érteni, nem sokhoz szarul
azért nem mindegy milyen szinten...
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Pl.: "Az asztalosok képesek faipari alapanyagokkal különbözõ esztétika tárgyak létrezozására, és azok menedzselésére."
"Az asztalosok székeket csinálnak, ha rossz, megjavítják."
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
http://zsebpenz.com
töri írásbeli nem para szerintem. ha a forrásokból összeírsz egy 3ast, szóbelin jól szerepelsz simán 4es lehet a jegyed.
magyar írásbeli nem para. bár a próba érettségin csak néztem mekkora értelmetlen faszság ez az olvasott szöveg értés de np. második részben az összehasonlító elemzést választottam, bár 4 év alatt nem sokat csináltunk. elvileg ma lesz meg az eredmény, csak ma nem megyek.... azon gondolkoztam, hogy érvelésnél, példáknak, mondjuk egy Stephen King mûvet is lehet felhozni? 😄Dd vagy meg van adva a javítóban, hogy kizárólag tanult költõket, írókat? szóbelire itt is csak tanulni kell. (csak... és már tudnom kéne 10 tételt, és tudok 3at 4et kb. :C )
angol. nekem nincs nyelvvizsgám. de nem parázok. írásbelit összekaparom 3as 4esre. szóbeli meg laza.
infó. nem para.
matek. a matek. matektól féltem a legjobban, mivel mindig is rühelltem, de írtunk már kettõ próba érettségit és mindkettõ jól sikerült, salz 4es talán még az 5ös is meglesz. 😄DDd csak ne legyen túl nagy szintemelés a tavalyihoz képest. bár benne van a pakliban.
ja és nekem ez az idei év elég furcsa volt. a tanév 3/4ét elhiányoztam, mert elég durva balesetem volt. a tanárok iszonyat rendesek voltak, és elintéztek, mindent, hogy ne legyen para. remélem az érettségin is ilyen iszonyat rendesek lesznek. 😄Dd
itt most szépen leírtam, hogy nem para meg ilyenek, de én napról napra jobban parázok, és ideje lenne tanulni is valamit… :C egyedül matekból tanulok/tanultam rendesen idáig.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/