Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
http://zsebpenz.com
http://zsebpenz.com
írtam eddig 1-1-et:o)
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
nekünk ilyen egyáltalán nem volt :|
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ööö...retekegér...!
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
de 3asnál nem lett rosszabb jegy. aznap magyart, meg matekot írtunk.
(nálunk senki nem írat próbaérettségit:|:|, ez nagy hátrány szerintetek?)
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
bementem a könyvtárba, és nem adnak újat ki, hanem csak érettségi közben kap az osztály 1et 2öt. :Cc
Törti próbaérettségi is erõsen atlaszos volt, meg ott volt a forrásban 3 nagyesszére való adat..
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Kihagynám ezt a pár hetet ha valaki megcsinálná helyettem.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Segítsetek!!!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Egy idén érettségizõ diál írja le a gondolatait.
Ezt hol olvastad? Nekem azt mondtak hogy Majur 10.-en lesz es nem tudom, hogy melyik az igaz<#szomoru1>#szomoru1>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊