Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1.:Tavaly akinek ennyi pontja volt azt felvették?
vagy
2.:Aki ez a pontszám alatt jelentkezik, azzal nem is foglalkoznak?
Bár többit is kikövetkeztettem, de a krónológiában csak pákozd volt.
http://zsebpenz.com
(8. oldal lap teteje)
Ilyen kék, és 3 korong van rajta különbözõ térképekkel? Jobb alsó sarokban meg Hundidac 2003 nagydíj van írva?
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
hol lehet venni? koronában pl v alexandra?
Négyjegyû függvénytáblám fehér van, de ujnak néz ki: 2.javitott kiadás, 2005.
az ugynevezett sárga az mennyivel bõvebb? csak a matek része érdekel.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Egyébként tegnap megvoltak a záró írásbeli vizsgák, már csak a holnapi ballagás, a jövõ heti szóbelik és az érettségi van hátra.
html-hez DW-t is lehet frontpaget is használni..attól függ mi van nálatok.
acces van középszinten de nem para.
én részemrõl törire kicsit, magyarra semmit nem tanulok, csak a matekra szentelem a maradék idõt, és aztán lesz egy bõ hét az infóra...az elég
Honlapszerkesztési feladatnál milyen programot nyomnak az orrod alá? Ugye nem HTML kódozni kell?
sztem info nem nagy szám .. word, excel, access, power point.. esetleg egy kis paint is befigyel. jah meg DreamWeaverezgettem is :]
Emelten meg majd lehet mélytorkozni delphivel ..
a költõket majd szóbelire átnézegetem, amúgy érvelés meg szövegértés..
magyar próbaérettségi 46% .. úgy, hogy 2 óra alatt megírtam, és totál lazán csináltam. Pl. volt ilyen kérédés, hogy mi lehetett a szerzõ célja azzal, hogy szleng szavakat használt? erre azt válszoltam, hogy talál a szerzõt kéne megkérdezni .. stb.