Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor mi a vereres faszomert ugatod le a telc nyelvvizsgat, ha egyenerteku a bme-ssel, ugyanugy biraljak el pont szempontjabol, csak kevesebb nyelvtudas kell hozza. legalabb magadnak ne mondj ellent
És szövegértési problémáid vannak mint mindig:
A bme nyelvvizsgát védtem, nem magamat.
Persze nekem is megvan a véleményem a TELCrõl... De nem képzelem magam istennek.
azota nem szolaltam meg azon a nyelven és nem is fogok😊
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"Nincs olyan eszköz, melyhez az ember ne folyamodna, hogy megmeneküljön a gondolkodás fáradalmaitól!\" T. A. Edison
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Direkt megkérdeztem a töritanártól, azt mondta, hogy az elsõ részéhez(feladatsor) nem lehet, de az esszékhez lehet... úgyhogy sztem megyek is vmi könyvesboltba és veszek töritérképet finoman teletöltött kronológiával 😊
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
mikor kijelentettem egyik reggel kb. 7:58-kor, hogy mivel magyar órám lesz, amit leszarok és nem érdekel, hogy esetleg kések róla, és ezért egy kis elbeszélgetésem volt a kedves dirivel, valószínûleg akkor már rég veszett fejsze fekete feje volt a magyar kérdés nálam :]] Ezért van az, hogy én több, mint elégedett vagyok a 46%-os próbaérettségimmel 😄😄
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Kiszámolod a saját pontjaid az érettséig alapján, ha ez az adott évben a ponthatár alatt van, akkor nem vesznek fel oda, ha pedig a ponthatárnál nagyobb-egyenlõ, akkor felvesznek. Ennyi.