Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaja telc rulz! most derültek ki az áprilisi eredmények, és megvan nekem is! 😊 Ugyh legalább ennyivel beljebb vok az érettségin.. 7pont.. de atöbbit vajon honnan szedem össze? 😄D
magus
Egyébként meg nem a nyelvtudásról hanem nyelvvizsgákról vitatkoztunk tudtommal

akkor mi a vereres faszomert ugatod le a telc nyelvvizsgat, ha egyenerteku a bme-ssel, ugyanugy biraljak el pont szempontjabol, csak kevesebb nyelvtudas kell hozza. legalabb magadnak ne mondj ellent

2XP
A nyelvtudást te keverted bele a dologba.

Ha pedig 2-vel lejjebb olvasnál...

grizzly21
jo nem érdekel, kár ezen vitázni..egyébként is te kezdted, nem is érte, hogy jön valaki telces nyelvvizsgával ahhoz hogy fikázza a bmeset. Egyébként meg nem a nyelvtudásról hanem nyelvvizsgákról vitatkoztunk tudtommal

2XP
Akkor jobb lenne, ha nem sértegetnél.

2XP
Bocs, németbõl nem telc-es nyelvvizsgám van.

jazzy
Az ugynevezett "Rigó úti" nyelvvizsganak mi a hivatalos neve?😊
grizzly21
németbõl? meg se fordult a fejemben hogy megírjak

grizzly21
már bocs mester, de nem nehogymár valaki lefikázza a bme nyelvvizsgát ugy hogy közben neki telces van az már kicsit sok.
És szövegértési problémáid vannak mint mindig:
A bme nyelvvizsgát védtem, nem magamat.

I.C.ram
Miért hiszed magadról, hogy te vagy a világ teteje? Sodi topikban is bebizonyítottad, hogy rohadtul nem értesz annyi mindenhez, mint amit állítasz...

Persze nekem is megvan a véleményem a TELCrõl... De nem képzelem magam istennek.
magus
igen, es hidd el, te is ugy megbuknal rajta mint a szel ha nem beszelned a nyelved. nem annyira konnyu, csak Mo.-n egy engedmeny miatt egyel felljebb osztjak a szinteket. egy kozepszintert kapsz egy felsot, de a hivatalos papiron kozep van, ugyhogy ha gondolod akar abba is hagyhatod hogy hulyesegeket ordibalsz mert voltal olyan hulye hogy nem mentel el

2XP
Megnézném hogy írsz meg egy oktv feladatsort <#oooo>

grizzly21
ne is, mert ott téged bizony meghuznának<#wink>

2XP
Inkább nem írom le amit gondoltam 😊

grizzly21
az is bme

2XP
Németbõl milyen vizsgán voltál?

grizzly21
az iskolai jegy nem számít: én 3mas voltam mindig németbõl, mégis meglett a nyelvvizsga.
azota nem szolaltam meg azon a nyelven és nem is fogok😊

Én angolt 10 évig, és nekem is ugyancsak kíváló eredménnyel vizsgáztam, németet 4 évig "tanultam", azaz a tanár próbált belõlem egy szót kicsikarni, én meg ellenálltam 😄D úgy lettem 3as, hogy benyaltam a szódogákra a szavakat...
grizzly21
semmi baj😊
csak ez itt kényes téma, tudod

grizzly21
a németrõl annyit hogy angolt 1 németet 10 évig tanultam, mégis az angol lett meg elõbb kiváló eredménnyel, a németet meg elsõre el is basztam (szobelit)

tobias88
A német helyett angolból kellene érettségiznem, me nemtok semmit abból a fosb nyelvbõl.
Ha tudnék egy szót is németül (gyûlölöm ezt a nyelvet) a pontért én is megcsinálnám... bármennyire gagyi, 7 pont, és az nem kevés... fõleg ha a szülõk áldoznák rá X összeget!
Balo
Nem annak szántam, örömömben írtam le, sry😞

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

grizzly21
mégmeg

jazzy
De a pontot megadja es az a lenyeg..
Sadist
drága, gagyi

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Milyen az a telc nyelvvizsga?

\"Nincs olyan eszköz, melyhez az ember ne folyamodna, hogy megmeneküljön a gondolkodás fáradalmaitól!\" T. A. Edison

tobias88
Énis duplázok: Számtek-matekból!
igen találkoztam, sõt többször is megbukott, de kérlek hagyd abba ezt a telc nyelvvizsgásokat lebecsülõ témát, mi is szenvedtünk vele hidd el, abba meg nem megyek bele, hogyha lehet így is, akkor minek tegyem a nehezebbet 😛

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

Váá új infók!! 😄D

Direkt megkérdeztem a töritanártól, azt mondta, hogy az elsõ részéhez(feladatsor) nem lehet, de az esszékhez lehet... úgyhogy sztem megyek is vmi könyvesboltba és veszek töritérképet finoman teletöltött kronológiával 😊
grizzly21
komolyan ti már találkoztatok olyan emberrel, aki a telcnnél elbaszta a nyelvvizsgáját? én még soha

grizzly21
csak ne dicsekednél vele

Balo
Nos meglett a TELC-es (tudom mi a véleményetek) felsõfokúm (80,5%), szal 24 pluszponttal vághatok neki érettséginek <😊

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

Balo
Jajj, igaz😄

2XP
Hát azért nem egy olyan vészes mennyiség az 😊 Csak az eslõ világháborúhoz több évszámot diktált le a tanárunk, mint amennyit összesen az egész érettségire kell tudni -- mondván az érettségiig el kell jutni 😊

I.C.ram
Egyébként amit ti rendeltetek atlaszt, az hanyas kiadás?
[HUN]PAStheLoD
az, jól lehúztak vazz :C

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
alap ^-^
mikor kijelentettem egyik reggel kb. 7:58-kor, hogy mivel magyar órám lesz, amit leszarok és nem érdekel, hogy esetleg kések róla, és ezért egy kis elbeszélgetésem volt a kedves dirivel, valószínûleg akkor már rég veszett fejsze fekete feje volt a magyar kérdés nálam :]] Ezért van az, hogy én több, mint elégedett vagyok a 46%-os próbaérettségimmel 😄😄

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

magus
nalunk a magyar jegyek repkednek arcra. mivel az utobbi 1-2 evben nem igazan volt olyan ora amin ne aludtam volna el ezert a duplazasra hajtok...

I.C.ram
Olvasd el mégegyszer mit írt 😛
I.C.ram
Akkor örülj neki, hogy kivételezik veled... ez ne legyen már probléma 😄
Balo
Nem akarlak megsérteni, de a hülye gyerek kifogása az, hogy pikkelnek rá...

tobias88
Azért nem sztem, mert nálunk van 1 olyan tanár(töritanár), aki névre osztályoz! Pl én bármilyen fost írok minimum 3as, de a legtöbb alig tud 2est! Valamikor, amikor rossz hangulatban volt, csak nekem lett 2es a 28fõs osztályból! UTÁLLAK PÓCOS, amúgyis meg fogjuk ölni, ebben már megeggyeztünk!😄
tobias88
Hallottam olyat, hogy internetre felteszik a jelentzkezési lapokat! Tud valaki errõl valamit,aztmondták, a kóddal és a lapazonosítóval meg lehet nézi!!VALAKI?
Balo
Felesleges volt eddig is középszintûn, a tanárod úgyis felismeri az írásod, szóval csak felesleges papírmunka volt.

I.C.ram
Engem nem zavar, mert úgyis emeltet teszek, ott meg idegentanár csak nem fog a nevem alapján kibasznivelem 😄
akyyy
halottátok hogy kód helyett nevet kell majd írni?😮OO

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

I.C.ram
pontszámokat mindig az adott évben határozzák meg.

Kiszámolod a saját pontjaid az érettséig alapján, ha ez az adott évben a ponthatár alatt van, akkor nem vesznek fel oda, ha pedig a ponthatárnál nagyobb-egyenlõ, akkor felvesznek. Ennyi.
tobias88
erre is plíz
grizzly21
Azért az lenne a szép, hogy emelt törire nem kéne évszámokat tudni..
igy is eléggé elhülyitik a népet