Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gnar killer
pedig nevet kell

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™

Én semmi iylesmit nem hallottam hogy az idén a nevet kell ráirni, és nem kódszám , sztem marad a kódszámos dolog de ha mégsem akkor javítsatok ki !!
eddig 260 hozzászólás a mai napon. hol one még az este?<#vigyor>

Joey_The_Man
Szóbelirõl van szó ?

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Lehet hogy másik tanárnál fogunk érettségizni? Én nem bánnám. Eddig hármasnál jobb jegyet sosem kaptam töribõl, pedig szeretem és tudtam is.
Joey_The_Man
én majdnem biztos, h érvelek.. mert az elmúlt 6 évben nem nagyon tanultam irodalamat.. ennek ellenére tudok példákat felhozni.. meg rizsálni.. uh ez pont jó lesz.

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

akkor elég szopacs tanárotok volt. bár, mi csak a 2. évben vettük egymást kölcsönösen komolyan<#wink>

iko
Na, ha holnap az elemzésben nem lesz olyan amit nagyon tudok, akkor érvelni fogok. Fura, hogy a tanár egyáltalán nem beszélt az érvelésrõl, sõt nem is mondta mit érdemes választani :/.

spam. sry

najo mégeccer átfutom....
énis így vagyok vele, hogy remélem meglesz 90% felett...

Joey_The_Man
nem minden esetben... néha még én sem ismerem meg a saját írásom 😊

gameplusz
Nem mindig az érettségiztet, akinél tanultál 😊

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

szexi tanárnéni szeretnék felvételizni... ugye megbukni nem fogok?<#vigyor>

Joey_The_Man
nem. ha minden jól megy, nem lesz szükségem a plusz 7 pontra.. ezt meg elvileg meg tudom írni 90% fölött.. nagyon remélem 😊

gameplusz
3 évet, asszem mindhárom 😊

Tavaly itt milyen tételezés meg TV-ben voltunk duma ment 😊

Mindenkinek sok sikert, nem kell parázni 😛

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

amúgy mondjátok hogy pofára megy hogy rá kell írni a neved, miért szerintetek nem ismeri meg az irást a tanár? aki négy évig tanít téged az biztos hogy felismeri az írásod
tényleg mit kapott az a srác aki tavaly feldobta a netre!
Szerintem semmit. Biztos õ törte fel a sulinet honlapját is...😊
emeltre mész?<#vigyor>

iko
Végülis ott van még az óvás lehetõsége is.

spam. sry

Pofára megy az egész, ezért rossz ez az új érettségi rendszer. Én jobb szeretnék felvételizni, ne a saját tanárom döntse már el, hogy mire vagyok képes, aki alig jár be az órákra, nem ad le semmit normálisan.
iko
Nem tudja vki mit kapott ThePartyFace a tavalyi dologért?

spam. sry

ibizaaa
Ki van zárva!

iko
most gondolj bele ha nem ijesztenek rád akkor most nem 59 pont lenne a rosszabik 😊

spam. sry

Joey_The_Man
dede Hardcore..

Joey_The_Man
köszi. na ezt nem találtam...

amugy disznóságnak tartom hogy egyes tanárok (mint a sulimban is jópáran) teljesen szétparáztatják a diákok agyát!
2-3-as jegyeim voltak mindig matekbol azzal riogattak h érettségin megbukok matekbol aztán megírtam a 2 tavaly lefutott matek érettségit rosszabbik 59pont lett (közép)
iko

spam. sry

Mikor vették ki? A februáriban is benne volt úgy emlékszem.
az kellemes. csak nem teis matek faktos voltál?<#nyes>

www.okev.hu
minden itt van(elvileg)
Joey_The_Man
4.-ben heti 7 matek
3.-ban heti 6 matek <#idiota><#idiota>

ah te mondod! úgy legyen <#vigyor>

én a mediánt a közvéleménykutató intézetröl jegyeztem meg...
tanulni talán ugy a legegyszerübb ha van mihez kötni
Joey_The_Man
valaki tud egy linket dobni mikor lesznek az írásbeli vizsgák ? (úgyértem tantárgyanként.. meg szintenként.. melyik napon)

hát igen: gráfok + statisztika mindig szokott benn lenni. én amit röhellek az a vsz számítás

ibizaaa
Csak szólok, hogy a szórást már kivették a matek érettségi követelménybõl!

az igen <#vigyor>. nekem heti 5, most utolsó félévben 6 matekom volt, szal ettõl nem kell tartanom, remélem <#vigyor2>
inkább a magyar izgat most, de naon<#wow3>

iko
szórás médián módusz átlag tuti lesz 😊

spam. sry

szórás-t elvileg 1-ben kellett vna tanulni

még statisztikát sem...azt is más magyarázta el. a tanárom egy vén liba és a régi érettségire készített minket. az utolsó félévben döbbent rá, hogy más idõk járnak
Joey_The_Man
jogos... Suliba is mindenkia tételekkel van elfoglalva, mikor azok csak Jun végén kellenek majd.. 😛

mindegy az már nekünk, nem mindegy.?..😊)
Tanultatok valamit a szórásról? Mikor megemlitettem a tanárnak, csak hüledezett, hogy ez is benne lenne, nem tanultunk róla semmit. Még szerencse, hogy info miatt foglalkoztam vele.
inkább a matek hehehe
iko
De mét mongya mindenki hogy tételek? Mert tételek azok szóbelin lesznek, ezek meg vizsgafeladatlapok?

spam. sry

Én még sdoha nem magoltam, nem is tudok. ..😊)
én mindenképp másolni fogok matekból<#beka3>remélem valami<#gunyos1>tanár lesz benn egyszerûen soha nem jártam be matera, így semmit nem took
tényleg jó lenne ha fent lenne a holnapi irodalom.......
Nah hamár idén nemlesznek fent korábban a tételek remélem valami egyszerû feladatokat adnak majd!!

KEGYELMET A DIÁKOKNAAK!!!!!!!!!!!!!!!!!