Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ááááá inkább a szedukszen+sör ... 😄
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
biztos a sok zöld tett be nem?😄D
ha vkinek meglenne vmikor a nap folyamán a holnapi légyszi dobjon nekem egy mailt a [email protected] ra, köszi szépen
És hol az esélyegyenlõség ?? 😄 ezt ki találta ki, nem tom... :SS
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
hát jah van benne vmi...feltéve h elkapnak
Nekem egyik se 😛P
pofára m1<#boxer>#boxer><#violent>#violent><#gun>#gun>
igaz
ha lemásolod a másikét az rossssssszabbb mintha puskázáson kapnak, mert úgy mindkettõtöket kizárnak
Ez tényleg igaz, hogy idén nem kódszámok, hanem nevek lesznek ? Ez mekkora faszság!
mennyi volt tavaly ELTE-jogra a ponthatár
én szedtem le párat azéé a biztonság kevijéé<#beka3>#beka3>
minek?ha balfék lesz a felügyelö akkor sugni nem egyszerübb?
meg a puskát nehezen lehet letagadni😄
és nem is biztos h belyön...erre az érettségire sztem nem lehet puskát írni...max azt h hogyan kell érvelni/verset elemezni
meg a puskát nehezen lehet letagadni😄
és nem is biztos h belyön...erre az érettségire sztem nem lehet puskát írni...max azt h hogyan kell érvelni/verset elemezni
nem fogom az erettsegimet ilyen baromsaggal elrontani. annyi ragadt ram hogy megirjam jora.
torit 95% fole kene irni:/
matek emeltet meg 60% fole, s akkor 137 biztos^^
torit 95% fole kene irni:/
matek emeltet meg 60% fole, s akkor 137 biztos^^
jaja, de most már késõõ aszongyák ilyenkor nem fog az agy<#beka2>#beka2>
puskát? mire? nem lehet tudni mi lesz.
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
basszus lehet a sok CS helyett tanulni kellett volna...😄
Ti írtatok puskát?
de minek kell szivózni az emberekkel?ha egysze rolyan birkák vagyunk....😄
3.33 lett az átlagom azééé annyira nyem jóó
én is 3ast kaptam
en is szoktam ilyet jatszani, anno cod2 topicban mikor mindenki nforcet nezi beirtam egy "irjon akinek kell privat ftp acc, en mar jatszom vele" mondatot es joparanirtak^^
én viszont örülnék, de nagggggyon<#beka3>#beka3><#beka3>#beka3><#crazya>#crazya>
az 3as, holnap meg a 4esre pályázok! <#buck>#buck>
ááá én egy 3assal megelégednék holnap is, de akkor is írjuk meg rendesen. mert csak.....
nehogy az hidd, hogy eminens tanuló vagyok. 4 év alatt minden félévben buktam, és minden évvégém elég necces volt, de azért ez csak Az érettségi. bár nem tanultam, de nem félek, mert lófasz.
ááá én egy 3assal megelégednék holnap is, de akkor is írjuk meg rendesen. mert csak.....
nehogy az hidd, hogy eminens tanuló vagyok. 4 év alatt minden félévben buktam, és minden évvégém elég necces volt, de azért ez csak Az érettségi. bár nem tanultam, de nem félek, mert lófasz.
gondoltam
Ne legyetek már hülyék! Ha meg is lennének valakinek a tételek, akkor se tenné fel õket ide, mert ezt az oldalt figyelik a legjobban!
na megállj csak!!!..😊)
miért? Megapnád az évvégi jegyedet<#beka3>#beka3>nem örülél neki?<#confused>#confused>
nincsenek tételek, csak kiváncsi voltam hányan írnak privátba. 😊
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
vigyázzatok tuti lesznek fent majd de azok hibásak lesznek.
ha tényleg, küldd már el légyszi 😊 de biztos csak kamu
én meg írtam neki...
adyt és kosztolányit sok helyen hallottam már én is
Ha vkinek tleg megvan feldobhatná tleg , legalább vmi tárhelyre....
pedig igazán eljöhetne hozzánk valami kisangyal, és titokban megsúghatná a tételeket.
ki megy emelt szintre magyarból?
na lássuk õket, ezaz!!
De szomorú vagyok.
Gyerekek én azt mondom, hogy egyszer volt budán kutyavásár.<#schmoll2>#schmoll2>sajnos..vagy nem?<#nemtudom>#nemtudom>
Akkor dobd ide gyorsan...😊))))