Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Történelem:
- Közép: írásbeli max. 90 pont (45+45), szóbeli max. 60 pont
- Emelet: írásbeli max. 90 pont (44+46), szóbeli max. 60 pont
Matematika
- Közép: írásbeli max. 100 pont (30+70), szóbeli nincs
- Emelt: írásbeli max. 115 pont, szóbeli max. 35 pont
Informatika
- Közép: írásbeli max. 120 pont (40+30+20+15+15), szóbeli max. 30 pont
- Emelt: írásbeli max. 120 pont (30+15+30+45), szóbeli max. 30 pont
Ahol nem ott is aza lényeg, hogy összesen 150 pont, kivéve a matek, ahol középszinten 100.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
spam. sry
Gigabyte GA-M770 DS3, CSX 2*1 Gb DDR2 800Mhz, AMD Athlon64 4800+ X2, HIS X3850 512Mb GDDR3, Samsung 320Gb és 80Gb
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
spam. sry
spam. sry
levelet mondjuk nem írtunk .. de akkor is meglett volna a 2-es simán ^-^
ÁZ!
az elsõ kérdésre jól válaszol, 40 000 forintot nyer. Minden további kérdés esetén
döntenie kell, hogy a játékban addig megszerzett pénzének 50, 75 vagy 100 százalékát
teszi-e fel. Ha jól válaszol, feltett pénzének kétszeresét kapja vissza, ha hibázik, abba
kell hagynia a játékot, és a fel nem tett pénzét viheti haza."
Szerintem ez egyértelmû..
Elsõ kérdés.. 1+1=2 . jól válaszol , van 40K-ja .. ha nem, kiesett.. második kérdés, azt mondja felteszi mindet .. 40K-t feltesz, tehát a tét 40K és neki nincs tartalékja.. ha nyer 80K-ja lesz, ha veszít, akkor 0 és mehet haza.. következõ kérdés (3.-ik) feltesz 80K-t, tartalék 0. 160K lesz .. (4.-ik) 320 (5.-ik) 640K-ja lesz ..
na most megnézem a megoldókulcsot ^-^
jeah, okos vagyok
na megnézem az OM-en a feladatlapot 😄
Multimilliomosnál is ugyanez van....hozzáadodik...
azt mondták , hogy nagyon könnyû volt félreérteni ;P
Melyik nemzetiség nem élt Erdély területén?
a,szászok b,székelyek c,románok d,csehek
Ez még akkor is gáz lett volna, ha nincs benne a válasz a felette levõ forrásban, de benne volt..
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Szóciális piacgazdaság helyett azt írtam, hogy állami piacgazdaság, az még elfogadható szerintetek?
a magyar eleje könnyü volt, a másik részét elszúrtam, a matek emelt rohadtul nehéz volt, a töri meg bagatel, 2 óra alatt kész voltam
http://www.lohere.net - a MagyarChan
illetve most kéne elõkeresni a könyveket és szépen megérteni mindent 😄
Mellesleg manapság szerintem nincs tisztán humán terület, pl. szociológia, ott van mögötte a statisztika és komoly matek. Pl. antropológia (c14-es kormeghatározás.. LOGARITMUSát kell venni az egyenletnek, mert az ismeretlen az e-n van ^-^), történelem (rengeteg mérnöki munka fekszik pl. a régi iratok rekonstruálásában .. stb), lingvisztika (hatalmas informatikai területté kezd válni .. fordítógépek..stb), szabad bölcsészet (ez szerintem igazából filozófia.. jönnek a morális kérdések, pl. klónozás.. de ha fingja nincs mi az a klónozás, hogy mer egyátalán beszélni róla? :]])
Tehát olyan igazi-l'art-pour-l'art humán terület nincs is .. ill. nem kifizetõdõ, senki nem támogatja
A humán tárgyak mûvelõi nem akarnak problémát megoldani a szó hétköznapi értelmében. A reálosok megõrülnek egy ilyenért. Ez szerintem a középiskola végi állapot. A reálosok ugyanis nincsenek szinte semmilyen természettudományos háttérrel, ismerettel felszerelve a valódi problémamegoldás irányába. Ha jó gyakorlati szakemberek szeretnének lenni, akkor számukra a mérnöki pálya az ideális.
Ugyanilyen problémamegoldó a humán területen a jogot választók tábora: õk valódi élethelyzetekre alkalmaznak már kialakult vagy kialakuló módszereket. Õk is valódi problémamegoldással foglalkoznak. Kevésbé népszerûek nálam azok az emberek, akik nem "alkotnak", hanem meglévõ alkotások vagy események elemzésével próbálnak újat alkotni. Nem mondok véleményt - nem ismerem az efféle területeket, valószínûleg hasznos munkát végeznek a társadalom számára.
Az, aki eddig nem jutott el az olvasásban, az meg örüljön, hogy meglesz az érettségije <#eplus2>#eplus2> ...
-=ZR=-
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
mellesleg a logaritmust mint matematikai eszközt sokszor, sok helyen használják .. grafikonok skálájánál, pl. bioszban is elõkerül... stb.
de nem ez volt a lényege a hozzászólásomnak, annyi, hogy szvsz a matematikai eszközök is csak "dolgok" , elvontak, de mégse bonyolútabbak mint egy mosogép, beraksz valamit, beállítod a programot, és kijön valami
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
football without ultras is nothing
amúgy törin én is, az egyházakat, végvárrendszert, illetve az 56-os megtorlást választottam. ha nem is tudtál semmit, akkor is atlasz kronológiai táblázat alapján illetve a forrás alapján nagyon jól meg tudtad írni. nevetséges volt ez az egész... matekot nézegettem valószínüleg meglesz a 4es. ahoz képest, hogy világ életemben 2es voltam belõle, nem is rossz. 😊
-the invisible-
addig meg no para, bizti jó lett
football without ultras is nothing
Tényleg ott melyik Habsburg országnak változott meg az alkotmányos jogrendszere? Én Ausztriát írtam, remélem jó.