Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Nem nyúltam ma hozzá, de letöltöttem ECDL-es könyvet pdfben és abban elvileg 50 oldalon keresztül Acces van, szóval csak megtanulom abból 😊
iko
megy már az access? 😊

spam. sry

I.C.ram
Amúgy milyen emailrõl van szó? Mit kellett volna kapni?
grizzly21
😊

Ha vki nem kapott e-mailt az om-tõl és hotmail-es akkor lehet a junk mail-be rakta a levelet, mer mostanában állandóan ezt csinálja.

Mondjatok nekem egy jó java programat, az anyukámnak kellene a munkájához.
Vettem a bátorságot és felhívtam a tanárt.Emailban meg is kaptam a téletsort.
I.C.ram
elvileg mindenhol 14 órakor kezdõdik.
Help! Nem tudjátok véletlen, hogy földrajz az mindenhol délután van?? Tényleg fontos lenne. Thx!

I.C.ram
Középszintû tételsort hiába vársz itt, mert azt a tanárnak KELL meghatároznia, nincs központilag kiadva. Csak emelt szinten van központilag megadva a dolog.
Azért szeretnék kérni valakitõl egy tételsort....<#conf>
A Html kódok, alapnak jók voltak, de a vizsgán nem. amúgy is a kacsacsõrökkel sok gondom volt.
Sajnos igérte, hogy megcsinálja a tételeket, az osztályból ketten választottuk az infót, de mégsem csinálta meg. Biztos úgy gondolja, fent van az emelt, majd abból. én is azt fogom megtanulni.
I.C.ram
Középszintû infó tételeket a tanárnak kell kiosztania, mert õ dönti el, hogy mik lesznek a tételek.
I.C.ram
Hát ja tök felesleges HTMLlel csinálni középszinten, mert jóval lasabb, mintha "grafikusan" csinálnád, és szinte az összes dolgot meglehet csinálni 1-1 gomb megnyomásával a paneleken.
Ki tudnátok segiteni info szóbeli tételekkel? Csak cimek kellenek. Mi nem kaptuk meg, azt mondta a tanárunk valahol biztos a megvan a neten. Középszintût én nem találtam, az lenne a legjobb mindent központilag adnának ki. na majd este felnézek, most elhúzok tanulni.
Mágus, ha erre jársz, innen nézd meg a cellákat.
http://www.kataporta.net/tanf/index.php
Nekem azt mondták, hogy a vizsgán a weblapszerkesztést felejtsem el Html kódokkal.
Kérdezzél rájuk, én is megkaptam a levelet az Om-tól.
Gyerekek itt vagyok! Puszi mindenkinek!!!Én is megyek infora, vettem egy nagyon klassz könyvet Cd melléklettel.
I.C.ram
Középszintû igen. 19-én 8kor.

Ugye jól tudom?
lamase
informatika pénteken lesz?

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Hát én is megírtam a mai közép fizikát, szerintem nem is lett olyan rossz. A holnapi kémiától sokkal jobban félek!!!<#szomoru1>

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

énis voltam ma fizikán, bár nem emelten<#wink> középszint se volt nagyon nehéz. valahogy mindig beletrafálok, hogy milyen feladatot kell elõtte nap átnézni (törinél is bejött) <#vigyor>

én nem kaptam levelet. Viszon hazajöttem az emelt fizikáról! Végülis nem volt nehéz, a legkönnyebbet, a 3as feladatot rontottam el, meg az 1est is 😊 De az elekto, azt még megértem. Esszébõl szerintem 1000bõl talán 1 ember lesz aki nem a hõtágulást választotta, azt nagyon szépen jól le lehetett írni. Teszt meg könnyû volt.

lehet hogy spam, aztán törölte a levelezõprogi<#vigyor>

2XP
Végül sikerült megtalálnom. Vhogy elkeveredett egy csomó másik levél között 😊 Azt viszont nem értem, hogy miért nem kaptam emailt, a címem ugyanis én is megadtam.

én megkaptam már, meg még hozzá 1 e-mailt is

2XP
Ti már megkaptátok a regisztrációs levelet az om-tõl? Mert elvileg április végén postázták, de nekem még semmi sem jött.

magus
felso toolbaron van egy olyan h mit mutat, alapbol osszesen van, ott lehet beirni akarmit

értéke nulla azaz üres mezõ, tehát ha olyan a kérdés h listázza ki azokat a lakosokat akiknek nem tudjuk a címét akkor a korát akkor a kor mezõben a feltétel is null

asszem, bár access a gyengém nekemis^^

football without ultras is nothing

Holnap fika! Mindjárt megyek is aludni!

grizzly21
ha valaki magyar 2003mas accessel megszánna nagyon megköszönném😊

I.C.ram
NA az pl érdekelne engem is! Hogy kell? Sorba rendezés megvan, de hogy lehet, hogy csak az elsõ 3 at mutassa?
I.C.ram
is null az mi?
magus
meg vannak olyan tipusu feladatok is, hogy gyujtsd ki az elso 3-at, azon szoptam nagyot, mig nem mondtak el, hogy lehet sorbarendezes mellett az elso 3-at mutatni. de tenyleg csak logika az egesz

magus
igazabol ense, info oraimon is aludtam, de logikaval ki lehet talalni, =, >=, <=, *duma*, is null, kb ezeket tudom.

I.C.ram
Én is ott próbáltam, de egyszerûen nem vágom, hogy milyen parancs kéne nekem az adott feladat elvégzéséhez. Nem vgayo ktisztában a parancsokkal.
magus
muter tanul belole es azt mondja nem rossz. (bar van resz benne amitol kette all a fulem)

magus
en acces lekerdezest mindig tervezo nezetben csinaltam eddig meg, nagy reszet meg lehet oldani egyszeruen, neha kell egy minimalis tudas hozza, de en azon kivul hogy tudom mi az az IS NULL segghulye vagyok az adatbazishoz es ment egyszeruen. amugy tervezoben logikusan lehet lekerdezeseket csinalni, legalabbis a kozepszintuek eddig nem okoztak oriasi nehezsegeket

elõször legyünk túl a gyakorlati részén 😊
középszinten amúgy is megadják a tételcímeket dolgozdki netrõl és biflázd be, nem vészes.. de emelten ebbõl is szopni fogunk, mert csak témakör címeket adnak meg..

football without ultras is nothing

I.C.ram
ja és szóbeli tételeket infóból milyen könyvbõl tanuljátok?
I.C.ram
Akkor hétfõn elszaladok a Libribe érte. Kösz.
iko
Én mindenképpen ajánlom, elkezdtem az accesst és egész érthetõen van leírva szerintem.

spam. sry

nah, ha leírod melyikekhez kvan kérdésed akkor megválaszolom õket, egyébként legtöbbször tervezõ nézetben érdemes megcsinálni, de sajnos középszinten is van egy pár olyan feladat, amit SQLbe kell megírni, mert vagy könnyebb, vagy a hülye access csak onnan képes felfogni 😊

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

I.C.ram
Mintha Bade emeltezne bioszból.
sziasztok! én emelt szintezek bioszból a jövõhéten. és kicsit félek tõle. van vki aki hasonlóan érez?
I.C.ram
ja és páran ajánlották az irány az ECDL/középszintû érettségi címû könyvet, abban tényleg benne van minden, ami kell a középszinthez? Érdemes akkor megvenni?
I.C.ram
Accesben ti hogy csináljátok ezeket a lekérdezéseket? Beírkáljátok a parancsokat a mezõkbe, vagy van valami egyszerûbb módja is?
jah, ez velem is megtörtént, 2 hétig bírtam az info szakot :Ð

Sadist
Jah hát igen, akkoriban ilyen világ volt 😊 Nem is volt ennyi féle architektúra és programnyelv. Ma már nem használatos annyira az assembly, bár igaz, hogy sokmindent meg lehetett benne oldani, de ma már macerás. Persze azért tanítják, hogy a diákoknak legyen fogalmuk arról, hogy körülbelül mi történik a gépben.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Ez az, hogy csak látszólat értenek hozzá. Attól hogy valaki fel tud telepíteni egy játékot, vagy meg tud szerkeszteni egy szöveget (lásd ECDL), attól még nem lesz informatikus. Valszeg nagy részük a pénz miatt választja ezt a szakirányt, mert úgy gondolja, hogy van egy ECDL vizsgája, esetleg még tud írni egy hello world progit és ez elég ahhoz, hogy informatikus legyen. Az ilyenek pár év után úgyis otthagyják a szakot és másfele mennek, mert nem lesz bennük elég elhivatottság.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem