Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tom mennyi a minimalber, de 40-szereset nem sokan keresik meg itthon...
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
eddig csak ezt találtam, de ez az 5perces hirekben volt, ugyhogy megismétlik sztem, majd este nézd meg akkor a hiradot abba talán benne lesz..
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Szerintem hülyeség, a www.hirado.hu-n nem találtam ilyet.
Jóbarátok = Szomszédok ?
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
és nem hiszem, hogy egoista lett volna, nem "csak magára gondolt"..
Azt hallottam, hogy volt probléma az üstökösös feladatnál is...
Bár nem hiszem h a magyartanárom örülne neki!
Hala Madrid!
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
/hamár igy eléggé eloffosodott a topik akkor egy hszszel én is hozzájárulok
Pearl Harbornál becsületes, tisztességes amerikai állampolgárok haltak meg, míg az atomoknál sárga ferdeszemû kis férgek, akik emberszámba se mentek <- Ez az amerikai mentalitás. Amerika mindent megtehet: szórhat atomot, nem ír alá kiotói szerzõdést, irakban bombát keres: NEM talál semmit, stbstbstb. Amekorra álomföldnek állítja be magát a médiával (filmekkel is) legalább akkora szemétkupac is.
Amúgymeg volt egy film valami Atomvonat, ott is felrobbant egy atombomba és csomóan túlélték, szóval nem lehetetlen, hogy happy end legyen a végén...<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
www.divizio88.com, de nem ajánlom épeszûeknek, mert ezek barmok!
Melyiket tartja a sajtó nagyobb katasztrófának, Pearl Harbort vagy Hiroshimát és Nagaszakit????........ Na látod! Az elsõben 2500an a másodikban összesen 220000 haltak meg!
Mondjuk nekünk is volt egy "nemzetvezetõ" Szálasink, de õt példaképnek tekintik...
Szerdán bemennek dolgozni, ugyanazzal a sebességgel dolgoznak, mint tegnap és ekkor Mari 1 órás ebédszünetet tart és Juci fél órásat, mikor végeznek szerdán.

Hát szerintem lehet antiszemita volt.
Amúgy érdekes lett volna, ha például ezt a versét adják érettségin, a sok kis buta kizsgyerek kiélhette volna rasszista-antiszemita vágyát😄
Abban korszakában mindenki kicsit idegen"gyûlölõ" volt. Nem védeni akarom, mert Adyt nem szeretem annyira 😛
ADY ENDRE: SEREGESEN SENKIK JÖNNEK
Minden semmirevalónak,
Gácsnak, svábnak és zsidónak
Grádics adatott:
Itt alant már csak egyedül
Maradok.
(...)
Furcsa, hogy a Tekintetes Úr fel is dolgozta egy számában...
Pontosan errõl van szó, hogy nem tudja az ember fia (lánya) hogy miben és hogyan gondolkozik aki a javítókulcsot készíti. Mert pl. mi van akkor ha úgy gondolkodik hogy a kis hülyegyerek tudja-e használni a függvénytáblázatot és rájön-e hogy nem azonosak a hõtágulási együtthatók...stb.
Egyébként nekem nem magyarázzák meg, hogy teljesen különbözõ két anyag egyformán viselkedik hõ hatására, mert az én életem erre kevés hogy elhiggyem nekik.
Ebben már nincs logika csak direkt kicsavart kérdések, amik szándékosan félrevezetik a vizsgázót.
Ennyi. Remélem nem ezen a két ponton fog múlni.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro