Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem baj... legalább matekot már nem kell tanulnom. Mondjuk szvsz így sem rossz eredmény, hogy összesen készültem rá 2 hónapot heti 1 alkalommal.
Legalább vígasztal a remélhetõleg 90+%os emelt törim 😊
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
szerintem itt a feladatban ugyan azt jelenti mind a két kifejezés.
Általánosságban ha azt mondjuk, hogy Pécset és Dombóvárt vasút vonal köti össze, akkor az számomra azt takarja, hogy Pécs és Dombóvár között van vasúti sínpár, akár több állomással, akár közvetlenül, akár nem.
Míg ha azt mondjuk, hogy Berlin és Pest között van vasúti összeköttetés, akkor abban egy szóval sincs benne, hogy most közvetlen-e a dolog, vagy nem.
Viszont ez közép szint, azoknak, akik sok éven át csak partvonalról tanulták a matekot. Tehát szerintem nem kell belevizionálni semmit, felrajzolod a gráfot (A-t összekötöd B-vel, D-vel és C-vel. B-t összekötöd C-vel és E-vel. D-t meg összekötöd G-vel és F-el.) kiszámolod a fokszámok összegét (ugye a pontokba futó élek számára kíváncsiak..) azt ennyi. 1 pontért nem valószínû, hogy bármi trükk lenne benne.
Nem tudom mi van a javítási útmutatóban, nem is érdekel. A feladat tényleg nem egyértelmû, de ha ki akarnak szúrni a vizsgázókkal, akkor hülyén értékelik, mert az elsõ állítás (A-t vasútvonal köti össze B-vel C-vel és D-vel) egy él különbségével 2 féle képpen értelmezhetõ (ugye ha behúzzuk B-bõl E-be és C-be, utána A-ból behúzzuk B-be, akkor A-C között már van összeköttetés..) de az utasítások, információk sorrendje, stb.. miatt én a leg primitívebb módon oldottam meg. Ilyenkor oda lehetett írni, hogy a) esetben és b) esetben ..stb.
Remélem neked szerencséd volt 😊
A feladat és a megoldása az OM honlapjáról letölthetõ.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
mert így kb 2-3x annyira jön ki..
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
fogom azt a pdf-et , ami fent van OM.hu-n és minden mondatát kidolgozom, de már elegem van belõle, pedig még csak az elsõ témakörnél tartok (kommunikáció)..
alig van hozzá anyag a neten bazz. Neumann-elv például nincs sehol megfogalmazva egy épkézláb mondatban.
Meg van még jó pár mega leírásom, de azok inkább e-bookok meg komolyabban foglalkoznak a témákkal :S
pas: te emet infó szóbelire mibõl/mit tanulsz? te is most állsz neki? 😄
football without ultras is nothing
Miért nem rakták már inkább vasárnapra?
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
football without ultras is nothing
http://eurosport.com/football/world-cup1/2006/wcteamcentury.shtml
légyszi szavazzatok az aranycsapatra!
Egyszer mi is nyerhetünk!
winner2 vote
Többek között ezért is akarok innen elmenni. Nincs választási lehetõséged, a két nagy párton kívül esélye sincs másnak választást nyerni. És ami a legszörnyûbb, hogy pártállás alapján ítélnek meg embereket, a többség pedig fel sem tudja fogni, hogy utálod mindkettõt.
És valóban, hülyének nézik az embereket. De miért ne néznék annak õket? Hiszen megszavazták õket.
Egyébként a nyugati egyetemekrõl annyit, hogy pont most számoltam, hogy az egyetemi díjat nézve még olcsóbb a nyugati, amit még 1 éve belinkeltem ide külföldi egyetemet (Anglia-Luton), ott a tandíjat a forintba átszámolva kb 500.000 felett keresõk fizetik, de max a diploma utáni 25.évig bezárólag, és az 500ezer feletti résznek is csak a 9%át.
Azt hallani,hogy kevés az orvos,ennek több oka is van:
1.nincs megbecsülés
2.keveset keresnek
3.ponthatárok növelése
4.egyetemi létszám csökkentése
5.nagy munkaidõ
És így menjenek az emberek orvosnak?Nemcsoda,hogy aki elvégzi lelép külföldre és nem alamizsnáért fog itthon dolgozni!
Ezek teljesen hülyének nézik az embereket,mondjuk most is vannak,akik bólogatnak rá.