Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

130
80% töri= 28+7
100% angol=30+7
Összesen: 2*28+2*30+14= 130
ha esetleg van még másik nyelvvizsád, akkor az újabb 7 pont

Vanek
hi! ha van egy emelt töri 80%,egy angol emelt 100% akkor hány pontom van? teljesen meg vo kavarodva:S

R U Ready?!?!? ...broken soul...

2XP
Nektek meg legalább könnyû volt, hogy csak a matekot említsem például 😊

Rage47
Igaz én csak németböl érettségiztem elörehozottat, mert 11.es vok, de abban 1 pont hibám lett, az is 1db szám elirása:/
Valaki eltudná nekem küldeni a tételek körül a Jelátalakítást(Analog és digitális jelek) valamint a vírusok és lemezkarrbantartás tételt?
Nagyon-nagyon megköszönnöm!!!
Balo
Ejj visszatértem a megtekintés és két napi szünet (tápcsere) után😊
hátha vkit érdekel:
-matek 97%
-magyar 92% (ékezethibák😊)
-fizika emelt 84%
-töri 86%

A magyar nálunk is érdekes. Az osztályban egy 2-es és egy 3-as lett.
Ami jobban meglepett az a matek. Egyi osztálytársam majdnem megbukott 4. év végén, tébnyleg csak egy hajszálon múlott, erre most meg 4-es írt. Érdekes...

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

na megtudtam a tudásom <#vigyor>
minden középszint:
- matek: 92%
- fizika: 73%
- töri: 80,5 %<#nyes>
- magyar: 50% éljen a helyesírás<#mf2>

magyar érdekes lett. azt évfolyamból miénk lett a legsz*rabb... nincs 5ös, 3db 4-es, többi 3-as és 2-es<#shakehead>

grizzly21
Meddig lehet sorrendet modositani felvételi helyeken?
Hogy lehet fellebezni a javitási értékelõ ellen? Csakmert sok sok helyen szar, és legszivesebben karóba húznám azt a beteg faszt aki megirta..

grizzly21
ja és most még örülsz hogy valszeg bmere felvettek, de nem biztos hogy boldog leszel 1-2 év mulva... sajnos én már tudok eztazt

grizzly21
nekem is kb 129 lesz. infóközép 83,matekemelt73, 2 nyelvvizsga

azt nem is említem, h nektek mennyivel jobb dolgotok van :-) én tavaly érettségiztem, elsõként ebben az új rendszerben, és érettségi elõtt két hónappal még mindig nem tudtuk, h milyen feladatok lesznek, és hogyan fog zajlani az egész cécó...

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

jó, villanykarnál is van a mûszaki menedzser, akirõl fogalmunk sincs, h mit csinál ; a mûszaki infósoknak meg tök hawaii az életük :-)
én villamosmérnök szakos vagyok, nem mondom, h ingyé' adják a diplomát, de amit a gépészektõl hallottam, attól még nekem is felállt a szõr a hátamon.

60

Vanek
hogy vnnak a pontok töri emelten? 90 az írás,hány p a szóbeli?

tobias88
Az bõven elég, mivel sokan elcseszték, most ott is épp 120 felett lessz!
71%-os lett a törim, szal ez fizetõs lesz :/ max szóbelivel lenne csak 80%om, szal bukta!

tobias88
66%os szóbeli elég a 80%omhoz😄
Treblakos
Mai nap eredményei:
Közép:
Magyar 61% (15% levonás után,éljen a helyesírás)<#vigyor2>
Töri 87% (Ez egész jó lett sztem tartom szóbelivel)
Matek 87% (Elrontottam egy egyenletet + 1-2 hiba)
Emelt:
Infó 83% (ez sem rosz ,de jobb lett volna 85 fölé,szóbelin 28 pontot kell elérnem a 30-ból ahoz, de ez sztem képtelenség)

Ezek után kb 129 pontom lesz a tavalyi 126 pontos határra.
BME mûszakiinfó 😊

Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.

tobias88
Nekem -15 pont helyesírásra, mert nem érdekelt és mostse érdekel!
2XP
Soha az életben még csak hasonló feladatot sem csináltunk. Így a megoldást látva már nem annyira szörnyû, de ott semennyi idõ alatt nem tudtam volna megcsinálni.

A magyar nekem is gyenge lett 65% az jobbra számitottam, még jóhogy nem fontos.
tobias88
a 4. feladatot még a tanárunk poénból megmutatta, hogy ilyern biztos hogy nem lessz😄, ezért az max pont lett! Az a lényeg, hogy ismétlõdést kell keresni! Leírod a tagokat mondjuk 10-15ig, és a maradék egy idõ után ismétlõdik, és ugyanaz a sorozat áll egymás mögött!
tobias88
énis úgy számoltam, 7bõl 1 pont
2XP
Igen, volt kb. 2 ilyen, aztán az elõsnél félrenéztem az állítást, és így bár jó volt a megoládás, rosszul választoltam (hamis helyett igazat írtam), aztán amikor a dolgozatot gépelik le, ott én úgy számoltam, mintha elõrõl kezdenék, pedig már az elõzõ nap is dolgoztak, így az alapból 0 pont 😞 Aztán ott van a kedvenc 4. feladat, amihez nem tudtam hozzákezdeni, az megint mínusz 13 pont 😞

tobias88
ez emelt?
Treblakos
TE egy isten vagy 😊
már én is keresgettem sok mindent ,de ez sokat segít!köszi!
Fõleg könyvtáros témában nem találtam sokat.

Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.

Vanek
hát ezt kapátok ki: 51% magyarom lett... Hozzáteszem,többet vontak le a 4oldalas Szmbõl helyesírás miatt,mint amenyyit adtak rá... Gratula... és az a legszebb,hogy szarok rá😄

tobias88
DE TOVÁBBRA IS IDEGESÍT A SZÖVEG MIATT ELVESZTETT PONTOK!!!
5. feladat B rész: 5 pont miattuk!
7. feladat C rész: 3 pont
Ha ez jó, márpedig az lett volna, akkor 90%, KAPJÁK BE A FAXOMAT!
tobias88
Ha 80% és megis tartod, az 28 pont, amit duplándupláznak, 112+21=133, azaz jaja, azaz Istenkirály vagy
http://vip.atw.hu/ aki még nem ismeri...
tobias88
azzal meg hogyan???? arra nem veszthetnél sok pontot, ha nem jó az eredmény, mert elszámoltad magad, akkor az max 2 pont levonás!
I.C.ram
Hát ha csak töri a felvételi tárgyad, akkor igen.
Vanek
hi!ha van 21plusz pontom,80%os a töri emeltem,és duplázok,akkor úgy 133pontom lesz?

I.C.ram
szvsz azok keresik a legtöbbet, akik végzettségük szerint teljesen más szakmát tanultak, mint amiben elhezelykedtek 😊 A pénzes magyarok 80% ilyen. Egyik volt osztálytársam faterja végzettsége szerint asszem földrajztanár volt, aztán most meg a magyar leggazdagabbak top 50-es listaján valami 20. helyen van 😊
Szóval nem lesz nehéz, jobban örülnék egy gyakorlati tételnek...
2XP
Igen, csak én nagyon sok pénzt akarok keresni 😊

2XP
Na, ma bementem megnézni az emelt matekomat: 88 pontos lett (77%), szóval annyira nem lett rossz, mint ahogy gondoltam, sok pontot veszettem az elszámolások miatt 😞

I.C.ram
Hát pl emailt kell küldeni a megadott feltételek alapján outlookkal, meg hasonló.
Az info tételek között van legalább 5 tétel, ami internetes gyakorlat lesz, Kommunikáció az interneten/gyakorlati kivitelezéssel. Szerintetek mibõl áll, mit kell csinálni? elfelejtettem ma megkérdezni a suliban.
Hát ez tök jó..<#vigyor2>
I.C.ram
szvsz mindenkit szivatnak. Tuti, hogy a villanykarosokhoz képest a közlekesek tejben vajban fürödnek 😛

humán erõforrást eszemágában sincs tanulni 😊
tobias88
Nekem:
Emelt:
Matek 84%
Közép:
Info 82%
Töri 81%
Német 63%
Irod. 54% (azért, mert nem néztem át, és -15 helyesírási hiba😄)
tobias88
ÚÚÚÚÚÚÚ, most voltam bent! A matektanárom elnézte az emelt matekomat, mert nem 65-70% lett, hanem 97 pont és 84%. ÉÉÉÉÉÉÉJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEEN!
a közlekkarosokat erõsen szivatják (a gépészek mellett)
a humán erõforrásos marhasággal az a gond, h MOST fut nagyon, de te min. 3 év múlva fogsz csak végezni, addigra változhat a helyzet

Én pedig másfél órát, de meguntam, visszamegyek 1 óra múlva: katasztrófa! A többi osztály már végzett, de nálunk még mindig állnak 10en! ááááh

I.C.ram
MA voltam bent suliban, és vagy 3/4 órát arra vártma, hogy az igazgató kiderítse, hogy akkor én most lemásolhatom, vagy sem az infó feladatokat egy pendrivera. Mondtam, hogy biztos, mert csak így van értelme... de nem nem, mert hviatalosnak kell lenni. pff
I.C.ram
Én tanultam csillagászatot az egyetemen. Talán a legérdekesebb óra volt a Földfizika után. Szvsz, ha nagyon akarod, simán lehet vele jól keresni külföldön. Sok magyar megy ki, és vesz részt pl az Európai Ûrkutatási Intézet munkájában, stb, aho lazért nem keresnek rosszul, sõt egyes részeket a Nemzetközi Ûrállomáson a magyarok fejlesztettek ki. Viszont itthon szar a helyzet nagyon. Csillagász tanárom a részleges napfogyatkozáskor felakarta vinni a csoportot az ELTE teleszkópjához, aztán kiderült, hogy leszerelték, és valahol bérbe adták, mert kellett a pénz 😛
shad0w
Na én hazaérkeztem.
Matek 91%
Info 90%
Magyar 65%
Töri 75%

(Mind középszint.)

don't give a fuck

Húúú tegnap bealudtam 😊)) ma is 8kor keltem, de neeem vagyok fáradt 😊) Amúgy ja hétfõn megyek, vki tud már eredményt? Én egy hajmosás után sztem bevágtázok... <#confused><#sir>

grizzly21
MATEK emelt.
Van egy 23mas tétel:tavalyi neve: mérés(szög, hossz,terület, térfogat)
mostani neve: területszámitás elemi uton és az integrálszámitással.
Akkor ide most nem kell semmi szög meg térfogat meg hossz?
csak a terület ide vonatkozo része, meg az analizis tételbõl az integrál?