Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy fontos kérdésem, ha tegyük fel nekem van az egyik feladatrészben 11.4 pontom a másikban meg 9.8... akkor azokat összeadják vagy kerekítik?? Vagy hogy számolják a nem kerek számokat?
Nem, nem megyek infóra 😊 BCE gazdaságelemzés, BME közgáz meg ELTE fizika van bejelölve 😄
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Bár legeltetni érdemes a szemeket <#hawaii>#hawaii>
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
Ezt Bnõmtõl tudom ,aki Vegyészkedik 😊
De mit sírtok Vegyész + gazdasági részen elég sok csaj van a bme-n is.
Bár én nem vok érdekelt a témában 😊
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
(közép)A matekom pedig 79%-os lett, szóval 1 pont kéne az ötöshöz, kerül a szerencse 😊 Megpróbálom holnap a tanáromnál, hátha lesz olyan drága, és odabiggyeszt 1 pontot, vagy fellebezek...!
Tettem emeltet matekból (+7)
A közepeim 83-90% között vannak, de erre még rájön a szóbeli (sztem csak lehúzza, szal - 2-3 pont)
Az emeltemet ha jól szóbelizem kihozhatom esetleg egálra (a duplázás ugye már elszállt), ha rosszul azon bukom pár pontot. (-7-10 pont)
Évvégi jegyek miatt 2-3 pont minusz. (hogy a baszná el a tehervonat)
Szal amíg nem duplázom addig ugrottak a jobb helyek
Amúgy én is tavaly érettségiztem, jártam is egy ideig melléttek(BME I épülettel szemben) az ELTE TTKra, de nem tetszett 😛
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
A kérdésemre visszatérve, szted beletartozik?
21-32% 2
33-45% 3
46-59% 4
60%- 5
amúgy látom te is épp fizikával foglalkozol <#vigyor>#vigyor>
azt tudom hogy fölötte jeles, de amúgy? [elég triviális a kérdés? <#vigyor>#vigyor>]
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
-egy függvényt ugy adhatunk meg hogy az értelmezi tartományt és a képhalmazt is megadjuk
-beszélhetnük prim/páros/páratlan/négyjegyû stb számok halmazáról
-teljes indukcios bizonyitásnál a természetes halmazoknak azt a tulajdonságát használjuk ki, hogy minden term.számhoz adva egyet ismét természetes számot kapun
De minek is segitek neked? az én esélyeimet rontom ezzel😄D
vagy te nem infos vagy?😮 😊