Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha nyelvtan szobelin megbukunk, de irodalom ment, bukunk ? kell ismetelni ?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
inkább mondjátok el hogy akkor most
kommutativ-felcserélhetõ---pl a+b=b+a , ab =ba
disztributiv-széttagolhato---pl ?
asszociativ- csoportosithato ---pl a(b+c) = ab+ac ?
vagy hogyis?😊 bocsi hogy ezzel szivozok, de nekem kimaradt néhány év matek 12.osztály elõtt😊)
ennyi pénzért..
amúgy nekem már undorom van a matektól.. lassan már sz@rok az egészre :\
football without ultras is nothing
na mindegy, ha lesz egy orám, azalatt majd ki tudok találni ott sok mindent ha nem is jut eszembe😊
Vagy pl. nevezetes ponthalmaz a parabola > másodfokú függvény ábrázolásában alkalmazzunk; hiperbola > 1/x fv. ábrázolása
A szögfelezõk pedig kapcsolatot teremtenek egy háromszög 3 oldala között (szögfelezõtétel), amit geometriai feldatoknál lehet használni.
Alkalmazás: megmondod, hogy az egyik legfontosabb ponthalmaz a kör, és körhöz már tudsz mondani egy csomó alkalmazást.
A fisz-es könyv van meg neked? Mert abban találtam vagy 30 hibát, majd küldök is nekik egy hibajegyzéket érettségi után 😊 Vissza kellene követeleni a pénzt 😄
1-<(118alatt9)*(4alatt1)/(122alatt10) + (118alatt10)*(4alat0)/(122alatt10)>(118alatt9)*(4alatt1)/(122alatt10) + (118alatt10)*(4alat0)/(122alatt10)>
ez nem jo a mai kombinatorikaira?
-n elemû halmaz összes részhalmazainak száma 2^n
-n elemû halmaz k elemû részhalmazainak száma : n alatt a k
de ezek bizonyitása nincs a könyvben
Bizonyitást tudok, csak alkalmazást nem.
Amire te gondolsz -- nevezetes ponthalmazok síkban és térben -- az a 3-as. Oda szerintem a legegyszerûbb bizonyítás, hogy a háromszög oldalfelezõ merõlegesei egy pontban metszik egymást.
de kérhetik :|
de nem mondhatom el
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Sokat nem tudok ,de mindig kivágom magam vmivel 😄
majd holnap beszámolok
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"
szal, ha van 100 emberünk, abból 40 balkezes (60 meg akkor jobbkezes) , és kiválasztunk 50-et, mennyi a valószínûsége, hogy legalább 3 ( azaz >2 azaz >=3) részeg ..izé.. balkezes legyen benne.
p= <100 alatt az 50>100 alatt az 50> - <60 alatt a 50>60 alatt a 50><40 alatt a 0>40 alatt a 0> - <60 alatt a 49>60 alatt a 49><40 alatt az 1>40 alatt az 1> - <60 alatt a 48>60 alatt a 48><40 alatt a 2>40 alatt a 2> osztva <100 alatt az 50>100 alatt az 50>
elvileg ez jó, valaki lenne kedves ellenõrizni ? 😊
mi van, ha van 1220 emberünk, és ebbõl 200 balkezes és 100at válaztunk és több mint 2 balkezes kell bele .. akkor hogy számolod össze õket? Csak nem kezdesz el összeadni 98 tagot.. hanem kivonod a 2 nem jót 😊
csak ebben nem vagyok biztos, hogy ezt hogy is kell 😄
megyünk fehérvárra vagy ~20-an
tessék jobban odafigyelni
pas te mikor mész matekra?
összes eset 122 alatt a 10.
kedvezõ: mivel legalább 2nek kell lennie, ez azt jelenti, hogy vagy 2, vagy 3, vagy 4 vagy 5/6/7/8/9/mind a 10. nem?
Ti hogy vagytok ezzel?
For sale: thedronewebshop.com