Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi szépen! <#vigyor3>#vigyor3>
infón milyen tételek vannak még, vagy mi?
football without ultras is nothing
Elég jó sikerült,egy-két történelmi mozzanatot nem tudtam a munásságába de azért vágtam.
Nagyon rendesk voltak,ha vmit nem tudtam rávezettek....Nem tudom miért ijeszgetik a jó népet azzal h nagyon genyók a vizsgázattók...Vagy csak itt voltak rendesek..Nálatok?
ööö...retekegér...!
Viszont a valszámitásosat azt tutira elbasztam volna, mondjuk az irásbelin se ment nagyon, részben amiatt lett 73% (bár nekem ez is megfelel)
elég alapvetõ feladatok vannak, ahogy hallottam a többiek feleletét...
Aztán kapsz igy egy háromszöget, aminek 2 szára sugár, a 3.oldala meg amit most számoltál ki. Tudod, hogy a nagyobbikkal szemközti szög 72 fokos (középponti szög), itt pedig vagy még egy cos-tételt használsz,vagy felbontod 2 derékszögû háromszögre, és sin(alfa) -val kiszámold, igy kijön hogy r = 13. Jól gondolom?
ha nem te vagy az aznapi elsõ akkor nincs gond, mert akkor minimum háromnegyed órád van
adott két egy pontból induló húr. egyik 20 másik 26 cm és 36 fokos szöget zárnak be. mekkora a kör sugara
nem lett vészes, de maxpontos se, mind1, vége az a lényeg
Nem tudom mit szólnának a vizsgáztatók, ha csak a feladatot mondanád, de szerintem elvileg kezdheted azza is. De pár mondatot biztos hozzá tudsz szólni a témához (és akkor kommunikációs készségre is kapsz jónéhány pontot), meg vannak nagyon könnyû tételek + bizonyítások.
az emeltszintes feladatsornál ugye nem nehezebb?
ja, és hogy van az egész vizsga: mennyi idõ mire??
Tételcím:Fehérjeszintézis+társulások
A társulások nagyon jól ment,a fehérjeszintézisbe belekötött az egyik köcsög csávó.Én voltam a 4-ik felelõ,addig meg sem szólalt,csak nálam...
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
😊))) Köszi ezt a "kis" élménybeszámolót! Te atyaúristen, hogy tudsz ilyen korán kelni? <#wilting>#wilting>
Boldog Szülinapot!!!<#puszi>#puszi>
Nagyjából ennyi 😊
aztán 23-án középszint magyar töri angol... cirka 80 tételt kell addig megtanulnom..
tételt honnan húztad? csak belenyúltál v elõre eldöntötted honnan fogsz húzni? 😊
viszont utána pár napig off ;]
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
14-es tétel , valami háromszögek vótak benne 😛
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Az elsõ részt nálunk is nagyon szemét módon értékelte a tanár. Szinte csak a szó szerinti megoldásokat fogadta el 😞 Ott 20 pontot vesztettem 😞
Márait rengeteget olvastam -Gyertyák csonkig égnek a kedvencem- de a halotti beszéd nem jött be :/
Mi a legjobb ismert emelt magyar eredmény?
Tehát, szimmetrianégyszögek.
pl Forgásszimmetrikus négyszög def.:
Olyan négyszög, melyre van olyan pont körüli forgatás, melynek az adott négyszög invariáns alakzata.
Ugyanez a szó van a tengelyesen és középpontosan szimmetrikus négyszög definicioba is. Én elmondom, de arra az esetre ha belekérdeznének. Mit jelent ez?