Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tenyleg mi a kulonbseg a kombinacio es a variacio kozott?
(ha kihuzom a kombinatorikat, analizist, integralt-teruletet, en tenyleg sirni fogok...)
(ha kihuzom a kombinatorikat, analizist, integralt-teruletet, en tenyleg sirni fogok...)
megvan mit bizonyitok a deriválásnál
(c*f)'=c*f'
(c*f)' = lim (fx-fx0) / (x-x0) = lim (c*fx-c*fx0)/(x-x0) = lim (c*(fx-fx0)/x-x0)) = c*f'(x) 😊
(c*f)'=c*f'
(c*f)' = lim (fx-fx0) / (x-x0) = lim (c*fx-c*fx0)/(x-x0) = lim (c*(fx-fx0)/x-x0)) = c*f'(x) 😊
Nálam ez a feladat tök jó lett, és kb ugyanúgy csináltam ,ahogy leírtam. Írásbelin kijött az eredmény, míg itt valamiért nem nagyon akart 😄
Szóval én úgy csináltam, hogy egy tetszõleges számot vettem mindig, mert az arány az mindig állandó, és sokkal egyszerûbb így számolni. Szvsz nem nehéz.
Szóval én úgy csináltam, hogy egy tetszõleges számot vettem mindig, mert az arány az mindig állandó, és sokkal egyszerûbb így számolni. Szvsz nem nehéz.
Váááá holnap megyek... vicces lesz <#hehe>#hehe>
http://www.inf.unideb.hu/valseg/JEGYZET/valseg/node78.htm
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
na, ezek szarok.
eloszlásokat nem is tanultunk, de.. itt valami hülyeséget kell bekavarni (binomokkal meg kitevõkkel, igen 😄)
írásbelin jó volt, mert ezt kihagytam a picsába, de szóbelin ha ilyen feladatot húzol akkor jó8 :S
a haver, aki írásbelin ezt csinálta felírta .. és kijött neki úgy, ami még oké, az összes esetnél (n alatt 4) de mi a kedvezõ? :o
eloszlásokat nem is tanultunk, de.. itt valami hülyeséget kell bekavarni (binomokkal meg kitevõkkel, igen 😄)
írásbelin jó volt, mert ezt kihagytam a picsába, de szóbelin ha ilyen feladatot húzol akkor jó8 :S
a haver, aki írásbelin ezt csinálta felírta
és hogy zajlott a vizsga? szal, bemész, húzol, kidolgozod? Ott van egy gép elvileg, és azt a kidolgozás közben lehet használni? Meg mennyire kell mutogatni a dolgokat gépen? Pl. a Neumann elvhez nem igazán tudsz mit mutogatni, max szétszeded a gépet 😄😄
ide a legegyszerûbb, hogy egy középponti szöghöz végtelen sok kerületi szög tartozik, vagy valami ilyesmi.
Amúgy körnél a legjobb bizonyítani a kör területét, helyettesítéses integrállal, azért biztos felpontoznak 😊
Amúgy körnél a legjobb bizonyítani a kör területét, helyettesítéses integrállal, azért biztos felpontoznak 😊
könnyûek a feladatok, én azzal kezdtem, szerintem érdemes azzal kezdeni, legalább belejössz a beszédbe, stb.. úgyis táblánál kell, stb..
jobbról az 1. eldöntöttem, hogy belenyúlok jobbról az elsõbe ;]
<#taps>#taps>
micsodaaaa?
tovább a lenini úton:
tanulni, tanulni, tanulni! <#zavart1>#zavart1>
tovább a lenini úton:
tanulni, tanulni, tanulni! <#zavart1>#zavart1>
football without ultras is nothing
asszem megvan
2 ember:
4alatt2*0.65^2*0.35^2
3 ember:
4alatt2*0.65^3*0.35^1
4 ember:
4alatt2*0.65^4
és ezeket kell összeadni.
eredmény: 87%
2 ember:
4alatt2*0.65^2*0.35^2
3 ember:
4alatt2*0.65^3*0.35^1
4 ember:
4alatt2*0.65^4
és ezeket kell összeadni.
eredmény: 87%
Valamit kihaygtam, mert valami 220% jön ki 😄
Mondjuk vegyük 100nak a teljes ltszámot. Abból 65-en ezsnek menzán. Tehát ebbõl a 65bõl kell kiválasztani 2t minimum. a maradék két helyre meg jöhet akárki a maradék 98 emberbõl. Az összes eset meg ugye 100 ból 4et kiválasztunk.
De mondom valamit kihagyhattam, mert fura az eredmény :d
Mondjuk vegyük 100nak a teljes ltszámot. Abból 65-en ezsnek menzán. Tehát ebbõl a 65bõl kell kiválasztani 2t minimum. a maradék két helyre meg jöhet akárki a maradék 98 emberbõl. Az összes eset meg ugye 100 ból 4et kiválasztunk.
De mondom valamit kihagyhattam, mert fura az eredmény :d
65 alatt 2 ?😊
szerintem nem, valami ilyesmire gondoltam:
(4 alatt 1)*0.65+(4 alatt 3)*0.35^3 de ez nem elég..
szerintem nem, valami ilyesmire gondoltam:
(4 alatt 1)*0.65+(4 alatt 3)*0.35^3 de ez nem elég..
a menzán a gyerekek 65 %-a eszik átlagosan
véletlenszerûen kiválasztva 4 gyereket
mennyi a valószínûsége, hogy legalább 2 a menzán eszik?
errõl mit gondoltok?:Sannyira utálom a valszámitást
véletlenszerûen kiválasztva 4 gyereket
mennyi a valószínûsége, hogy legalább 2 a menzán eszik?
errõl mit gondoltok?:Sannyira utálom a valszámitást
miéért? az pont jó <#nyes>#nyes>
Tényleg I.C hanyadik? <#crazya>#crazya>
Nem ártana, persze, de most képtelen vagyok pozitívan gondolkodni... sorolhatnám nektek a nyûgjeimet!! <#miaz>#miaz>
-->grizzly
mindig is pesszimistán szemléltem sajnos mindent, és az önbizalomhiány is játszik... és anyum engem is úgy rángat el a vb elõl, hogy menjek inkább tanulni, majd nézem :/
-->grizzly
mindig is pesszimistán szemléltem sajnos mindent, és az önbizalomhiány is játszik... és anyum engem is úgy rángat el a vb elõl, hogy menjek inkább tanulni, majd nézem :/
jaja! ma még énse tanultam, sokat, itt ez a kurva vb is, mindennap két meccs, amiket meg kell néznem, stb rossz idõket élünk..😞
Viszont ha szarra számítasz akkor legalább nem csalodsz, max pozitivan, én is igy szoktam😊
Viszont ha szarra számítasz akkor legalább nem csalodsz, max pozitivan, én is igy szoktam😊
mindegy inkább tanulok, hátha vmi megragad a fejembe, minthogy itt rinyálok 😊
na én meg mivel idõrendben haladtam középkort szeretnék... nem pedig huszadik századot :/
bukta,bukta,bukta
bukta,bukta,bukta
Hát ezzel én is így voltam. Attól tartottam belehúzok valami zsírós kis középkoriba, aztán lõttek a dolognak. Hatalmas megkönnyebbülés volt, mikor megláttam elõször Keynes nevét, meg az amerikai tõzsde képét a forráson 😊
basszus inkább vizsgaidõszak, van 3 próbálkozásom...! de komolyan már nem érdekel az eredmény, csak legyen vége <#sniffles>#sniffles> úgy is érzem, hogy olyanba fogok belehúzni, amirõl gõzöm se lesz, aztán mekegek makogok... Hurráá!
áh, ez az érettségi nagyon tönkrevágja az embert lelkileg.. mi lesz vizsgaidõszakban, bazz -.-
football without ultras is nothing
áh nálam totális kétségbeesés...