Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#mf1>#mf1><#idiota>#idiota>
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
http://en.wikipedia.org/wiki/Youngs_double-slit_experiment
Közép szinten is alap.. lézerrel és ilyen ráccsal kell tolni ;]
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson
Rákérdeztek olyanra amit életembe nem is hallottam, de mondjuk meg is mondtam nekik frankón, hogy fogalmam sincs mirõl beszélnek, azt mondták oké a könyvben sincs benn. (Young-kísérlet)
Azért nem buktathatnak meg ugye?
ezért jo vizsgázni: ha sikerül azért, ha nem akkor meg azért issza le magát az ember:)
Azért ne légy túl szomorú, elég nehezek voltak idén az emeltek, biztos csökkenek majd a ponthatárok, úgyhogy még simán felvehetnek.
football without ultras is nothing
Hát a közép után... áhhh, remélem nem fogok tudni magamról 1 jó ideig, és töri könyvet se akarok látni.. az a legszarabb, hogy 23 tételt meg nagyszerûen vágtam, és gyakorlatilag fölöslegesen basztam el az idõt.. na mind1!
(ja, amúgy az hogy lehetett ,hogy 38 tételbõl csak 20 volt kitéve, és csak 20 közül választhattam? mer gyakorlatilag elöttem voltak vagy 10en, és mindenki csakiscsak 20.századot húzott) :/
azta, látszik nem ntanultam semmit, EZ MELYIK TÉTEL?
Mit köszönt bejövetelkor ("csövi")? Mikor hívták mit csinált? Mivel kezdte? Mivel fejezte? Hogy fejezte be (pl:"ennyit tudok EEEEE")
Most télleg kezdhetem a feladattal?
(gh)' = g'h + h'g ez is egyszerû :)
Tavaly dékáni kézfogáson az egyetemen. Fehérkesztyû, öltöny, stb. Sorba mindenkinek kezet kellett fogni a dékánnal, õ meg mondott valamit nagy halkan, de kb senki nem értette. Az egyik gyerek, válaszul azt mondta, hogy "viszont", erre a végén kiderült, hogy a dékán azt mondta, hogy "hallgatómmá fogadom" :D Dõltünk a röhögéstõl :D Gondolom a dékán is meglepõdhetett kicsit :D
Törinél mondjuk eleve faszságnak tartom, hogy a jelenkorra kérdeznek rá, mert az mindenkinek a magánügye, hogy mi a véleménye a jelenlegi politikai, gazdasági, nemzetiségi helyzetrõl. Jövõre már az lesz a kérdés, hogy "melyik párt a jobb?" :D
Sajnos nem adtak rá neki pontot, pedig a tanárom szerint még pár pluszpontot is megérdemelt volna :D