Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gondolom azért, mert közelebb van az otthonhoz mint BP. Hát nem tudom, biztos van jó oldala is Miskolcnak, de nekem nem volt szimpi. akkor már inkább pest.
Nem, északkeletrõl 😊
Nekem szinte az összes ismerõsöm oda megy, õk pedig elég normálisak 😊 Félek is kicsit, egy embert nem fogok ismerni, akárhova is kerülök 😞
Nekem szinte az összes ismerõsöm oda megy, õk pedig elég normálisak 😊 Félek is kicsit, egy embert nem fogok ismerni, akárhova is kerülök 😞
huhh, Miskolc. Egyszer voltam ott. hiba volt.😞 BÁR! Vannak normális emberek is, akikhez mentem azok azok voltak mondjuk. De ugye nem Pestrõl megy oda?
Miskolci Egyetem 😊
Elég jó matekból és fizikából is + érdekli a dolog, nem hiszem, hogy gondja lesz vele.
Elég jó matekból és fizikából is + érdekli a dolog, nem hiszem, hogy gondja lesz vele.
najó, kivételek persze mindig vannak, én a nagy átlagról beszélek. Mi az a me egyébként?😊
Meg a másik, hogy lehet hogy oda megy de a kérdés, hogy meddig marad ott😊
Meg a másik, hogy lehet hogy oda megy de a kérdés, hogy meddig marad ott😊
Hmm, nekem az egyik haverom villamosmérnökire megy (igaz csak me, nem bme). Hát õ elég kigyúrt és az alkoholt sem veti meg, szóval nem egy tipikus kocka 😊
😊 ez csak egy rossz példa volt.
Hát nem tudom, furcsa egy világ ez a mostani, majd meglátjuk mire megyünk vele😊
Hát nem tudom, furcsa egy világ ez a mostani, majd meglátjuk mire megyünk vele😊
Micsoda kilátások 😊
Amúgy lehet, hogy az eddig nem túl izgalmas életem miatt, de én vhogy az átlagnál is jobban szeretnék _nagyon_ sok pénzzel rendelkezni. Repülõt vezetni, hónapos nyaralásokra menni, meg az álmom az, hogy legyen vmilyen ûrhajózással foglalkozó vállaltom (mint pl. az ebay alapítójának). De erre egy átlagos fizikusként vagy villamosmérnökként nem sok esélyem lenne, pedig szívesen lennék az 😞 Persze, ha reálisan akarok gondolkodni, valószínûleg így sem lesz, de a legalább a remény megmarad 😞
Amúgy lehet, hogy az eddig nem túl izgalmas életem miatt, de én vhogy az átlagnál is jobban szeretnék _nagyon_ sok pénzzel rendelkezni. Repülõt vezetni, hónapos nyaralásokra menni, meg az álmom az, hogy legyen vmilyen ûrhajózással foglalkozó vállaltom (mint pl. az ebay alapítójának). De erre egy átlagos fizikusként vagy villamosmérnökként nem sok esélyem lenne, pedig szívesen lennék az 😞 Persze, ha reálisan akarok gondolkodni, valószínûleg így sem lesz, de a legalább a remény megmarad 😞
hát a fizika nekem sem a kedvencem-ezért is mentem infóra helyette.
De a villamosmérnököt nagyon nem ajánlom, mert ICRam beszámolói alapján is, ott 95% a fiúk aránya, és azon belül is gondolom elég magas az a tipikus szemüveges, derékszögû fejformájúaké😄 finoman fogalmaztam remélem.
Ugyhogy ezért (is), én sorrendet változtatok, eddig 2.helyen volt, de kiraom az uccsora (magyarul kihuzom)
De a villamosmérnököt nagyon nem ajánlom, mert ICRam beszámolói alapján is, ott 95% a fiúk aránya, és azon belül is gondolom elég magas az a tipikus szemüveges, derékszögû fejformájúaké😄 finoman fogalmaztam remélem.
Ugyhogy ezért (is), én sorrendet változtatok, eddig 2.helyen volt, de kiraom az uccsora (magyarul kihuzom)
hülye 😊
Én meg mindjárt fekszek sztem, és 7kor kelek, 5kg kávééé és zakatolok majd a tételek fölött 😄D Végülis már csak 16 irodalom kell, a nyelvtant meg átfutom 😊
hát, meglátjuk😊
Volt angoltanárom mesélte, hogy az ilyen felsõ körökben (bankárok, üzleti vezetõk, stb) a legjobb nap a várva várt péntek, amikor az illetõ végre hazamehet a munkából, beadhatja magának a szurit, vagy amilyen formában szereti a drogot, és kezdõdhet a kikapcsolódás..
Volt angoltanárom mesélte, hogy az ilyen felsõ körökben (bankárok, üzleti vezetõk, stb) a legjobb nap a várva várt péntek, amikor az illetõ végre hazamehet a munkából, beadhatja magának a szurit, vagy amilyen formában szereti a drogot, és kezdõdhet a kikapcsolódás..
😊)))) Jó vicc!
Azaz igazság, hogy nekem se számít a pénz, én is szeretném élvezni azt amit teszek majd a napjaim 8 órájában(vagy többen)! De most jelenleg az ösztönöz, hogy kerüljek fel Pestre - el ebbõl a faluból- és kicsit önállósodjak! Szóval amikor megjelöltem ezeket a szakokat, nekem az számított(az ösztönzött jobban), hogy elkerüljek innen, nem pedig az -najóazérazis😄- ,hogy mi lesz a munkám! Már csak azért se, mer még nem alakult ki bennem, hogy mit szeretnék csinálni! Sajnos :/
Ellenben építészt is szívesen megjelöltem volna, de akár a villamos mérnökit(szüleim azok) is, de sajnos a fizika meg a matek az a tárgy, amivel nincs gondom, de idegbajt kapok tõle 😄
Azaz igazság, hogy nekem se számít a pénz, én is szeretném élvezni azt amit teszek majd a napjaim 8 órájában(vagy többen)! De most jelenleg az ösztönöz, hogy kerüljek fel Pestre - el ebbõl a faluból- és kicsit önállósodjak! Szóval amikor megjelöltem ezeket a szakokat, nekem az számított(az ösztönzött jobban), hogy elkerüljek innen, nem pedig az -najóazérazis😄- ,hogy mi lesz a munkám! Már csak azért se, mer még nem alakult ki bennem, hogy mit szeretnék csinálni! Sajnos :/
Ellenben építészt is szívesen megjelöltem volna, de akár a villamos mérnökit(szüleim azok) is, de sajnos a fizika meg a matek az a tárgy, amivel nincs gondom, de idegbajt kapok tõle 😄
Én tanulgatok rendesen 😊 Csak nem lesz ez így jó, mert teljesen átálltam a 3-kor fekvés, délben kelésre, így hétfõn reggel nagy bajok lesznek 😊
Meg mostmár annyira elegem van ebbõl 😞 Minden nap fáj a fejem, meg már ülni sem bírok, ráadásul itt ez rohadt meleg is, egész nap fáradt vagyok tõle, pedig iszom a kávékat meg energiaitalokat, de szerintem immunis vagyok a koffeinre, mert semmi hatásuk 😊
Meg mostmár annyira elegem van ebbõl 😞 Minden nap fáj a fejem, meg már ülni sem bírok, ráadásul itt ez rohadt meleg is, egész nap fáradt vagyok tõle, pedig iszom a kávékat meg energiaitalokat, de szerintem immunis vagyok a koffeinre, mert semmi hatásuk 😊
Szóval amit ki akartam hozni ebbõl: szerintem alibi munkák az ilyenek, én alkotni szeretnék, de ami a legfontosabb, azt szeretném ha valami kreativat és érdekeset csinálhatnék, mert az leköt. Nem sokat dolgoztam eddig, de az világos lett, hogy sokkal többet számit a pénznél a kedv.
Más kérdés hogy az informatika is fizetõs rendesen😊
Más kérdés hogy az informatika is fizetõs rendesen😊
Hát ismeritek azt a viccet, hogy egy kis szigeten kannibálok élnek, és valami miatt (már pontosan nem emlékszem a viccre😊) egy cég ott épít egy nagy irodát. A kannibálok nem bírják ki, minden héten megesznek valakit az irodából, ám semmi gond nem történik, amíg a negyedik héten az egyik kannibál megeszi a takaritónõt. rögtön kijön a rendõrség pár napon belül és letartoztatják õket. Törzsfönök jól leb@ssza a kis kannibált: miért pont a takaritot etted meg? Elsõ héten megettük a humán erõforrás managert, fel se tünt nekik, második héten a gazdasági managert, harmadik héten a kommunikácios managert, senkinek nem tünt fel, most meg megeszed azt az egyetlen, embert akinek a munkájának hiánya feltünik?😊
Ja meg van az a kép, biztos sokan láttátok már, hogy egy utépítésnél középen Sanyi, körülötte meg a sok manager😊
Ja meg van az a kép, biztos sokan láttátok már, hogy egy utépítésnél középen Sanyi, körülötte meg a sok manager😊
Miért? Mi baj vele? Mesélj mááár 😊)
<ég a kiváncsiságtól>ég a kiváncsiságtól>
<ég a kiváncsiságtól>ég a kiváncsiságtól>
na igen, ebben lehet valami.
A sportot én is szeretem, de az ilyen managerrel kezdõdõ hivatások már rosszul kezdõdnek😊
A sportot én is szeretem, de az ilyen managerrel kezdõdõ hivatások már rosszul kezdõdnek😊
ÁÁÁ jóóó lesz az nekem, egy finom kis vizilabdacsapat mellé <#finom>#finom><#vigyor5>#vigyor5>
Azaz, ez tetszene, ha ide felvennének, de ha jól tudom 15szörös túljelentkezés volt ide, szóval ezt a szakot is csak fizetõs révén fogom megismerni 😊
hát énis imádom a sportot, de egy manager feladata kicsit tán más 😊
football without ultras is nothing
Húúúúú 😊) Tudom, divatszakok amúgy, de elhiheted nekem: fogalmam se volt mit jelöljek be😊 A sport meg a véremben van, szóval ezzel nem lesz gond 😊
Egri, igen😊 Van fenn lakásunk(nem is 1😛), szóval ezzel nem lesz probléma, hanem, hogy nem fognak felvenni 😊)
nálunk gecire sütött a nap.. nem is tudtam tanulni, még most is izzadok 😄
osztálytársam is sportmenedzserrel megy a tf-re 😊
nekem viszont hasznosan telt a mai nap.
érdekes, ha jó idõ van nem tudok tanulni, de most szerencse volt a mai nap, átolvastam az egész infó szóbelit, sõt még a 2 meccsre is volt idõ😊
A holnapi napot a magyarra szánom, igaz 3 meccs is lesz😊 sebaj, többet ugysem érdemel az a tárgy.
érdekes, ha jó idõ van nem tudok tanulni, de most szerencse volt a mai nap, átolvastam az egész infó szóbelit, sõt még a 2 meccsre is volt idõ😊
A holnapi napot a magyarra szánom, igaz 3 meccs is lesz😊 sebaj, többet ugysem érdemel az a tárgy.
sportmenedzser (TF)
gazdaság és menedzsment (BKF)
emberi erõforrások (Corvinus)
De igazából pszichológiát, szálloda(turizmus esetleg) szakokat jelöltem volna még meg,csak az egekben volt a pont! De valamit meg kellett jelölnöm 😊 Erre a sportmenedzserre egész szívesen mennék 😊
gazdaság és menedzsment (BKF)
emberi erõforrások (Corvinus)
De igazából pszichológiát, szálloda(turizmus esetleg) szakokat jelöltem volna még meg,csak az egekben volt a pont! De valamit meg kellett jelölnöm 😊 Erre a sportmenedzserre egész szívesen mennék 😊
react te hova jelentkeztél?
Ja bocsi 😄 Biztos lesz még jópár meccs. 😊
Alig várom a jövõhetet! Mindennap kint leszek a Millenárison meccset nézni a pajtikkal 😄
Múlthét csütörtökön is megnéztük azt a baromi unalmas svéd-paraguay meccset, de utána olyan jól "becsiccsentettünk", hogy végig röhögük az estét 😄
Alig várom a jövõhetet! Mindennap kint leszek a Millenárison meccset nézni a pajtikkal 😄
Múlthét csütörtökön is megnéztük azt a baromi unalmas svéd-paraguay meccset, de utána olyan jól "becsiccsentettünk", hogy végig röhögük az estét 😄
nem olyan sok ám az, fõleg egy csomó olyan dolog van benne, amit már úgyis tudsz 😉 pl oprendszer beállítási lehetõségei, stb. 😊
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
Dejóóóóó, mondjad méég, nyugodtan <#mf2>#mf2>😊 Így is már sírtam, akkor hallottam, hogy anyám, hogy sikongat lent az izgalomtól <#nyes>#nyes> Meg, hogy írták a topikba milyen jóó meccs volt, én meg nem láthattam 😊
nemizsvagyokaz 😛
Láttam, hogy tele írtad a vb topikot 😊) Én meg zenét hallgattam, anyémék szó szerint elkergettek a tv elõl 😊))
Látom mindenki gyötrõdik... <#idiota>#idiota>
Mindegy, én nekem már csak a holnapi napot kell áttanulnom: ez éltet <#taps>#taps>
Mindegy, én nekem már csak a holnapi napot kell áttanulnom: ez éltet <#taps>#taps>
Nyilván nem kell több annál, de abban csomó minden van, ami tuti nem kell, és én nem tudom, hogy melyik a fontos és melyik nem 😄 Az egészet bevágni, meg nincs kedvem 😛
rosszkislány 😄DDDD
Bassszusss alig haladok, nem baj ma nem alszok 😄D
😊))) Igen, ezen én is elgondolkoztam... De én képtelen vagyok ennyi ideig egyfolytában tanulni, ráadásul a 12 évi életvitelem miatt ez számomra kivitelezhetetlen <#nyes>#nyes>
most azon filózok h csak mi fórumozók vesszük ennyire lazára, v mindenki beleszarik?
mert ti se viszitek túlzásba azért na..... 😄
jelzem, énsem 😊
mert ti se viszitek túlzásba azért na..... 😄
jelzem, énsem 😊