Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
deszar, hogy infóban nekem csomó magolos feladat van 😞... pl a számtech fejlõdése a XIX században, meg a számtech fejlõdése 60-a évektõl...
spam. sry
sok szerencset az ezen a heten vizsgazoknak, szerda estetol indul az igazi party, ah ah de jo lesz-.-
ez kedves😄
még jo hogy nekem 3 napom van...3 napom 80 tételre:S
A törit magyart nyelvtant el se kezdtem, az informatikát már elvben átolvastam, de mivel csak az számit nekem, igy abba kéne a legtöbbet ölni idõben..meglátjuk..jót kell huznom. A nyelvtan meg irodalom nem tudom hogy lesz meg😊
még jo hogy nekem 3 napom van...3 napom 80 tételre:S
A törit magyart nyelvtant el se kezdtem, az informatikát már elvben átolvastam, de mivel csak az számit nekem, igy abba kéne a legtöbbet ölni idõben..meglátjuk..jót kell huznom. A nyelvtan meg irodalom nem tudom hogy lesz meg😊
aki ma megy érettségizni az ne tanuljon mostmár, kicsit hallgassatok zenét aztán takarodjatok aludni 😊
és egy kalappal
gondolok rátok, mikor fordulok az ágyikómban 😄
és egy kalappal
gondolok rátok, mikor fordulok az ágyikómban 😄
football without ultras is nothing
nem tudjátok véletlenül, hogy középszintû számtech szóbelin bizonyos tételekhez (windows ismertetése, vagy keresõrendszerek az interneten stb.) lehet-e számítógépet használni?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ittvan minden tantárgy felsorolva, mit kell tudni, hogyan pontoznak
nagy file, sokat kell keresni! ajánlom a ctrl+f kombót 😊
nagy file, sokat kell keresni! ajánlom a ctrl+f kombót 😊
football without ultras is nothing
Amúgy elvileg küldenek róla értesítést, de szerintem elõbb kapod meg a bizonyítványt, mint ahogy az megérkezik 😊
A matekot még én sem tudom. De ha jóban vagy a tanárral, akkor fel lehet hívni, vagy a suliban megkeresni. Haverom már tudja a törijét...
tényleg akartam én is kérdezni az emelt szóbeliket honnan lehet megtudni?
nálunk angol csoport szerint van beosztva (azon belül viszont névsor) 😊
de van, ahol random... salz bármi lehet. 😊
a holnapi szóbelizõknek egy nagy kalappal. 😊
de van, ahol random... salz bármi lehet. 😊
a holnapi szóbelizõknek egy nagy kalappal. 😊
remélem hnap kitalálják reggel, hogy "Magának itt kellene maradnia!"<#mf2>#mf2>
Csak azért mondtam, mert nemsokára majd jönnek a "nem tanultam semmit, de 90%+ lett", amit imádok 😊 Vmiért nálunk szégyen a tanulás, jónéhány osztálytársam van, aki azt állítja, hogy 5 percet tanult, aztán szinte szó szerint elmondja a könyvet.
Így utólag visszanézve írásbeli elõtt túl sokat tanultam törit, talán inkább abból kellett volna emeltre menni, de a matekot mindig jobban szerettem. Így matekra már nem maradt sok idõm -- 4-5 próbafeladatsort csináltam meg --, de hiába is tanultam volna többet, azt a feladatot, amit nem tudtam megcsinálni, akkor sem tudtam volna, ha az egész fakultációs anyag a fejemben van. Magyarra külön nem készültem, de a hülye tanárunk óráról órára feladott 40-50 oldalakat, még utolsó héten is, és azokat szinte szó szerint kérte (kijelentette, hogy õ emeltre fog minket felkészíteni). Csak tudnám mit ért el ezzel, mert írásbelire nem igazán kellett elmélet, ami meg szóbelire kell, azokat kihagyta, mert majd úgy is rákényszerülünk megtanulni, ehh :/
Így most szóbeli elõtt már muszáj volt magyart tanulnom 😞 Törire szerencsére elég jól emlékszem, azt már csak át kellett nézni. A matek sok idõt elvett, de fõleg azért, mert jó ideig nem tudtam mit kell tanulni 😊
Így utólag visszanézve írásbeli elõtt túl sokat tanultam törit, talán inkább abból kellett volna emeltre menni, de a matekot mindig jobban szerettem. Így matekra már nem maradt sok idõm -- 4-5 próbafeladatsort csináltam meg --, de hiába is tanultam volna többet, azt a feladatot, amit nem tudtam megcsinálni, akkor sem tudtam volna, ha az egész fakultációs anyag a fejemben van. Magyarra külön nem készültem, de a hülye tanárunk óráról órára feladott 40-50 oldalakat, még utolsó héten is, és azokat szinte szó szerint kérte (kijelentette, hogy õ emeltre fog minket felkészíteni). Csak tudnám mit ért el ezzel, mert írásbelire nem igazán kellett elmélet, ami meg szóbelire kell, azokat kihagyta, mert majd úgy is rákényszerülünk megtanulni, ehh :/
Így most szóbeli elõtt már muszáj volt magyart tanulnom 😞 Törire szerencsére elég jól emlékszem, azt már csak át kellett nézni. A matek sok idõt elvett, de fõleg azért, mert jó ideig nem tudtam mit kell tanulni 😊
állítólag nem nehéz max pontosat csinálni belõle, de nemtom, ezt a tavaly éreccségizõk mondták... az biztos, hogy sok múlik azon, hogy mit húzol... nálunk 25 tétel van, abból kb 15ból lazán lehet akár maxpontosat is csinálni de a többi elég szivatós is lehet...
don't give a fuck
Bár tavaly Földrajzból is megkaptam a max pontot, pedig belebakiztam párszor. Szóval tanárokon múlik eléggé. Remélem infó tanár is jó fej lesz, bár még nem ismerem annyira.
Ja csak félek, mert a 30ból 28 pontot kéne elérnem, hogy a következõ pontozási szektorba kerüljek 😊
á, ha infó érettségirõl van szó akkor soha ne gondolj vmi bonyolult dologra, mond el azt is ami a legnyilvánvalóbb, bajod úgy sem lehet belõle, és ha szükséges még az idõt is húzni tudod vele...
persze a tanárokon is múlik, nálunk sztem bõven elég lesz ha ilyen habiszti szövegeket nyomunk majd... mondjuk azért a könyvtártételt nem kéne kihúzni, bár ott is el tudom mondani h milyen szép barna borítója van a könyvnek, x oldal hosszú stb stb 😊
persze a tanárokon is múlik, nálunk sztem bõven elég lesz ha ilyen habiszti szövegeket nyomunk majd... mondjuk azért a könyvtártételt nem kéne kihúzni, bár ott is el tudom mondani h milyen szép barna borítója van a könyvnek, x oldal hosszú stb stb 😊
don't give a fuck
úgyértettem, h számomra jó 😊
közép infó 90% írásbeli
közép matek 91%
a többi végülis számomra nem fontos, de azok sem lettek rosszak, magyar 65%, töri 80% angol nyelvvizsgám meg van, és középszinten nem kellett túl nagy teljesítmény az ilyen eredmények eléréséhez 😊
ami érdekel azt megtanulom vagy utánanézek, de magolni vagy mittomén soha nem tudtam, és így, h "én most a éreccségire tanulok" soha nem voltam 😊 lényegében mióta nem voltam suliban nem tanultam semmit...
közép infó 90% írásbeli
közép matek 91%
a többi végülis számomra nem fontos, de azok sem lettek rosszak, magyar 65%, töri 80% angol nyelvvizsgám meg van, és középszinten nem kellett túl nagy teljesítmény az ilyen eredmények eléréséhez 😊
ami érdekel azt megtanulom vagy utánanézek, de magolni vagy mittomén soha nem tudtam, és így, h "én most a éreccségire tanulok" soha nem voltam 😊 lényegében mióta nem voltam suliban nem tanultam semmit...
don't give a fuck
Mit jelent az, hogy jó? 😊 Csak utolós napon nem tanultál? Mert azért nincs olyan ember aki tanulás nélkül kihoz egy jó érettségit 😊
mit kéne? 😊
az adatokat fenyegetõ veszély sok dolog lehet, illetéktelen hozzáférés, vírusok, vagy adatvesztés stb.
az adatok biztonsága meg ezek függvényében mindig más, szal pl vírustól nyilván vírusírtóval, tûzfallal stb véded, az adatlopástól kódolással, titkosítással pl, az adatvesztéstõl meg mondjuk raid rendszerrel, biztonsági másolatokkal stb. 😊
szal nemtom mi a kérdés 😊
az adatokat fenyegetõ veszély sok dolog lehet, illetéktelen hozzáférés, vírusok, vagy adatvesztés stb.
az adatok biztonsága meg ezek függvényében mindig más, szal pl vírustól nyilván vírusírtóval, tûzfallal stb véded, az adatlopástól kódolással, titkosítással pl, az adatvesztéstõl meg mondjuk raid rendszerrel, biztonsági másolatokkal stb. 😊
szal nemtom mi a kérdés 😊
don't give a fuck
az ellenfél megtévesztésére szolgáló mozdulat, vagy mozdulatok sorozata 😄
amúgy nemtom, találj ki vmi frappánsat 😄
amúgy nemtom, találj ki vmi frappánsat 😄
don't give a fuck
és a csel fogalma? 😊 Nekem kézire ez kell majd 😊)
Az információ fogalma: Az információ olyan jelsorozatok által hordozott hír, mely egy rendszer számára új ismeretet jelent.
Adat fogalma: Adatnak nevezünk minden olyan ismeretet, mely elõzõleg már rögzítésre került.
sztem...
Adat fogalma: Adatnak nevezünk minden olyan ismeretet, mely elõzõleg már rögzítésre került.
sztem...
don't give a fuck
úgy legyen 😊)
Írásbeli elõtti napon is eszembejutott, h lehet tanulni kellett volna mert ez így mégsem lesz jó. Aztán mégis mindenféle gond nélkül teljesen jóra sikerült. Ma is eszembejutott, h lehet szóbelire azért már tényleg nem ártott volna tanulni, de remélem két nap múlva ismét azt mondhatom, h jól tettem h nem csesztem el az idõmet felkészülésre. Ha nem akkor viszont gáz van 😄
don't give a fuck
nekem most jelenleg nincs, kivitte a tesóm a kertbe és ott nézi a vb-t, ezért tanultam ma egész eddig!
nekem még van a holnap, meg a holnapután tanulásra, és még lehet hogy 2 nap a beosztástól függõen, ehhez képest magyarból, németbõl, nyelvtanból nem tanultam eddig semmit, csak amit a 4 év alatt felszedtem, annyit tudok
Óhhh boccs 😄
Hát akkor nyomás, hol van neked az anyukád? Nekem tûzfalat építettek a tv elé 😄D
köszi 😊 <#puszis>#puszis>
Hmmm én teljesen nyugodt vagyok 😄D Bár biztos bennem van a gond! Töri emelt (ami nekem milliószor fontosabb volt) olyan nyugodtan mentem be... mondták, hogy húzzak vmit, meg elkezdtek zaklatni, hogy biztos vagyok-e benne? Mondom nem tudom 😄 Visszatettem ,húztam egy másikat, még el is ejtettem, hogy ez kb olyan mint az áll az alkuban 😄 Hát naná, hogy szart húztam 😄
nekem még van 1 hetem izgulni, és tanulni (még el sem kezdtem), csak 26án szóbelizem... pedig már szívesen túl lennék rajta. 😊
Hu..köszi! Habár nem érzem magam jobban, mint eddig! de legalább már ezt is tudom! (sosem késõ...végülis még van fél napom)! Másnak is a torkában dobog a szíve, és úgy érzi, hogy bármi mást megcsinálna, csak érettségiznie ne kelljen?
Vagy csak én vagyok így?
Vagy csak én vagyok így?
csak magamat tudom idézni:
1.:elmondod melyik korszakhoz tartozott,milyen körhöz tartozott
=
megtudják mikor élt,
2.:családi körülmény, mely a témához kapcsolódik
=
hol élt, gyerekkora szegényes
Ja, és a családi körülményhez az iskolázottsága is hozzájárul sajna(5ösért)
1.:elmondod melyik korszakhoz tartozott,milyen körhöz tartozott
=
megtudják mikor élt,
2.:családi körülmény, mely a témához kapcsolódik
=
hol élt, gyerekkora szegényes
Ja, és a családi körülményhez az iskolázottsága is hozzájárul sajna(5ösért)
Engem inkább hagyjatok, teljesen kész vagyok már 😄
Csoda lesz, ha bemegyek magyarra és nem földrajzról fogok nekik mesélni 😄
Csoda lesz, ha bemegyek magyarra és nem földrajzról fogok nekik mesélni 😄