Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]PAStheLoD
nálunk is asszem infós az elnök . .és nõ .. és paksi 😄

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

grizzly21
szerintetek egy nap alatt, de még inkább fél nap alatt meg lehet tanulni az irodalmat +nyelvtant?😊

[HUN]PAStheLoD
bankett, lál? na majd számolj be ^-^ ha a "saját elmondásod alapján" történik a dolog, akkor nem volt "elég" jó a buli .. ha "mások azt mondták, hogy úgy volt, hogy" akkor már nem rossz .. de ha egyszerûen felkeltek 1-2 nap múlva és .. "WTF? Mi történt, hol vagyunk?" mondatok hangzanak el, akkor tényleg fasza osztály-party lehetett 😄

[HUN]PAStheLoD
hát melyik napra te túlképzett 😄
sick of it all-ra kéne menni , aznap lesz ministry is ..

de ez télleg így van. ha nõ az elnök az rém szopás :|

football without ultras is nothing

Ráadásul nekem maga az elnök súgott 😄DD azon röhögtem a legnagyobbat 😊

😊)) Nem biztos az, lehet egy infós faszi jobban megszivatna 😊

Én is azt hittem, hogy keménykedni fognak, de õk jobban izgultak értem 😊)

grizzly21
uhh infós és nõ? az szép😞 azért sok sikert!
báár ne aggodj, láttam én már olyat is aki nem játsza a 'hülyebutapicsademindenkit megszivat' szerepet.

magus
nalunk tuti megmutatjak h ok most nagyon kemenyek, s jol megszivatnak utoljara

ami a legrosszabb. infoszakos az elnokunk. es no... ettol az egytol felek az egeszben, egy nonek hatalmat sosem szabad adni
^^

Végre 11kor kelhetek, nézhetem a hülye vb-t, és nem könyvek meg tételek fölött kell ülnöm 😄 Ja, én is szorítok mindenkiért aki ma van, akinek meg még van vmi hátra! Tényleg qrva segítõkészek, és a max pontot adják amire csak tudják 😊

a holnapi bankettre még tartogatom az erõmet 😊)

tobias88
holnap után, kb 9kor!
gratula<#vigyor0> este akkor kocsma ezerrel mi?<#vigyor>

a tesi meg max pont, de ugye az nem nagy szám ,mer eleve tudtam mit húzok ki 😄

Háhá, Most jöttem haza bár már 11kor végeztem, azóta már 4 kocsmát meglátogattam 😄 Csak kajálni jöttem haza 😊) Öhm Shakespearet húztam, majd elvoltak ájulva a feleletemtõl, utána jöttek oda hozzám a tanárok, hogy de szépen feleltem meg minden 😊) Az vicces volt! Utána meg nyelvtan, -ugye el se olvastam, nem tudtam mik a tételek- 😊) Kihúztam a nyelvemlékeket, és nem túlzok, a magyar tanáromon kívül aki kérdezett, az egész tanári kar súgott 😊)) Szóval az is meglett, bár ha nem adják a kezembe a szöveggyüjteményt, rá nem jövövk ,hogy a halotti beszédrõl kéne beszélnem 😄D

magyarból nagy mákom volt... bementem az osztályra aztán fel voltak írva, hogy miket húztak már ki... nem pont azokat amiket tudtam? amúgy ezzel az ottlikkal szerencésm volt <#wink>

2XP
Nekünk is volt (bár nekünk még kellett az országgyûlés, a kormány, a köztársasági elnök szerepköre és az alkotmánybíróság alkotmányértelmezõ szerepe). De ez elég jó tétel, nem vmi nehéz.

magus
ha jot huzok en is ezt fogom gondolni igy kozepszinten, de ha irodalombol vmi faszt, mondjuk toth arpadot huzom akkor gigantikusat szivok.

jah, németben el is toltûk az éreccégit vb miatt, itt mér nem lehetett??? 😮 kurvák -.-

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

grizzly21
igy van! én is utálom emiatt a vbt, de méginkább az érettségit😄
hajrá equador!!!!!!!!!
(még másfél napom van kb 50 tételre, a töri felét tudom, magyarba nyelvtanba bele se néztem)

magus
hhogy melyikre?

kb olyan szintû volt, mintha 1 átlagos suli napon felelnél mondjuk mindenbõl 10 percet <#nyes>

j0nNyKa
nagyon lofasz volt ez az erettsegi, hulyeseg volt felni tole

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

ezaz<#vigyor>. amúgy te mikor mész?

tobias88
a kötsög vb miatt nem lehet tanulni rendesen:
délelõtt alszol, délután meg végig meccs
HAJRÁ ECUADOR!
aham. nekünk volt ilyen

tobias88
magyar választási rendszer, ilyen van???
na megjöttem a szóbelirõl<#vigyor>
töri: magyar választási rendszer
magyar: ottlik géza - iskola a határon
nyelvtan: érvelés beszédhelyzete és eszközei
fizika: egyenletes körmozgás

mind2 magyar a 20. tétel. Jól belenyúltam. Érvelésrõl csak hakniztam. Nem volt ott az elnök, így a tanár mindenben segített <#nyes>. El se hiszem, hogy ilyen rendes is tud lenni. <#vigyor2>
még kávéval is megkínáltak minket<#vigyor>

tobias88
nekem a köcsög tanár emeltszintes tételeket adott oda (de õ kidolgozottat adott, ezért meg isten), és csak 1 hete mondta ezt meg(nem is tanultam mert kibaszott sok volt), és azt, hogy ebbõl kb 10-15 mondat kell az érettségihez
grizzly21
van valami, licenzek, de nagyon alapszinten van az egész

tobias88
nekem ilyen tételem nincs is hálaég, de van Jogvédelmes(nektek olyan van?)
grizzly21
jo kérdés, ha lehet akkor ott adnak, vagy sajátot kell vinni?

grizzly21
elküldtem emailbe amit találtam ehhez hasonlot, remélem segit

Törire be lehet vinni az atlaszt is? de jó lenne, ...
Sziasztok! Segítsetek nekem infóból.
1. Médiafogalmak, tipusai/információ szerzés eszközei interaktivitás lehetõségei alapján, Közösségi internet elérés, elõfizetési lehetõségek.
2. Jelátalakitás és kódolás/ analóg és digitális jelek, jelátalakitás/

Akinek esetleg ez ki van dolgozva, akkor szánjon meg engem. [email protected]
Köszönöm<#nezze>
[HUN]PAStheLoD
efottra melyikre ?

magus
efot - new york ska jazz ensemble
sziget - sick of it all, death by stereo
volt - de phazz ha jol emlekszem, meg andy c

tobb jora nem emlekszem egesz nyaron

mukika
jaja azokat kezdtem el tegnap nézegetni. 😊

magus
efotra 1 napra biztos, szigetre 1 napra szinte biztos, hegyaljan nem tudom mi lesz meg a tobbin

2XP
És ha van egy kis eszed, akkor pont azokat fogod megtanulni 😄

Töritanárom is mesélte, hogy egyszer csinált ilyet. A két legnehezebb tételt rakta legszélre, mire az egyik gyerek pont azt húzta. A tanár majdnem elájult, aztán eszébe jutott, hogy a gyerek csak azt a kettõt tanulta meg a 20 helyett 😄 Azóta nem csinál ilyet 😞

mukika
amúgy oszt. fõnök tök rendes ismét (õ tanítja az infot) tegnap megbeszéltük, hogy majd melyik tételeket pakolja legalulra, hogy véletlenül se azokat húzzuk. 😊

mukika
azért kiváncsi lennék erre a nem tudok semmitre... 😛

de azért sok sikert! hajrá! 😊

shad0w
Na én most indulok érecscégizni, nem tok semmit, vicces lesz 😊
Sok sikert és szerencsét azoknak akik mostanában lesznek 😊

don't give a fuck

I.C.ram
Lehet talán ezen a héten lemegyek Balatonra, bár nincs sok kedvem hozzá... nem komálom a balatont annyira 😊
I.C.ram
Ja én is mennék már ide-oda, de a pajtiknak még vizsgaidõszak van 😊
grizzly21
hát igen, ez itt is probléma, de azért el szoktam menni mindig, hogyha hivnak. Legutobb pénteken voltam, akkor délután 2 kor..nem volt tul kellemes, de azért megoldhato..a sportért mindent😊 Kivilágitott pálya meg nincs nagyon, ami van az fizetõs sajna:S

Köszi 😊 Én egyik meccset se láttam, pedig legalább ma még gólok is voltak :/ Most is vmi Kányádit tanulok ,de hogy kiez? Örülök ha a nyelvtant eltudom olvasni 1szer 😊

Húúúúúú én holnap érettségi, majd aztán alszok, iszok, bulizok... alszok, iszok, bulizok...(asszem nem kell folytatnom) jaaa és közbe beiktatom a meccseket olykor-olykor 😄

Óh Hálás köszönet, megvilágosodtam 😊)) Bár azóta már utánanéztem, de ott is voltak afféle "balladai homályok" 😛 ,de így mostmár okés 😊 Köszi 😊

Az akadálynál én is megakadtam, de betudtam annak ,hogy fáradt vagy 😄

I.C.ram
Jut eszembe de mennék most egyet focizni, csak ne lenne ilyen eszeveszett meleg 😞 Este kéne, de nincs kivilágított pálya a közelben 😞
I.C.ram
Én Szigetre lehet kimegyek, bár ez attól függ, hogy lesz-e kint ismerõs. De a zenei felhozatal idén nem túl nagy szám 😊