Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
kicsit zavaros ez az egész, a király itt kinek a pártján állt egyáltalán?
na elindultam a bankettra... akik hnap mennek egy kalappal!
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
este piálás akkor 1000-el <#nyes>#nyes>
Minden szóbeli max. pontos lett 😄
Emelt matek: 82%
Közép magyar: 86%
Közép töri: 95%
Angol és német nyelvvizsgával kiváltva
Szóval 142 pontom lesz 😊
amúgy tök sok mindent osztottak: könyv + oklevelek... mondom WTF ez?<#nyes>#nyes>
volt virágosztás - idén vagy 5. alkalommal (nekünk minden alkalommal kell <#idiota>#idiota>)
öö .. a mi tanárunk már lehúzta az írásbelit.. szóbelin se várunk tõle többet..
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
viszont pozitvín csalódtam a magyar tanárban, aki mindenkinek kihozta a jobbik jegyet, vagy a százalékot...
gecc 2 osztálytársam még pénzt is kapott.lol. Õk fizetik este az elsõ kört az 100<#vigyor>#vigyor>
Magyar Irodalom: Zrinyi Miklós és a Barokk a Szigeti Veszedelem alapján
Nyelvtan: Retorika: A Szónoki beszéd felépitése és megszerkesztése
Töri: A kétpólusú világ, a Hidegháború és az ENSZ megalapulása
Informatika: A számitógép hardvereinek felépitése
Angolbol vegyesen minden
Az irodalmat amikor kihúztam akor egy kicsit WTF volt, de aztán eszembejutott, a többi az ment simán. Gratula mindenkinek akinek megvan végre.
Infó tanárnak mondtam akkora ökörséget a Neumann elvekrõl <#idiota>#idiota> , hogy elkezdett röhögni, meg az elnök is (aki amúgy iszonyat jófej volt és fizika/matek/info szakos), én meg csak néztem, hogy WTF, aztán rájöttem, hogy min röhögnek, és korrektúra 😄.
Haverom meg mondja: Csak ne ma feleljek, elnök elkezdi mondani a sorrendet (aminek a második felét összekeverte valaki, szóval elsõ helyett negyedik lettem a második csoportban) éééés persze, hogy õ lett az elsõ felelõ az osztályból, csak nézett 😄. Amúgy jófej volt (az elnök), sok jegyet jobbra javitott az irásbelibõl, mert átnézte, és talált még pontot <#hehe>#hehe>.
vagy valami aranyos jótettet hajtunk végre ;]
Infó közép 85% tehát elértem a célom, szintet léptem 😊
Töri emelt 88% Emiatt viszont ideges vagyok, mert 2 ponton múllott csak, hogy 90%os legyen. 😞
közép szint
irodalom: 62%
töri: 88%
matek: 92%
fizika: 82%
emelt szint
német: 100% (nyelvvizsga)
60-ból 59,5 pontos szóbeli töribõl <#nyes>#nyes> (szóbeli dícsérettel méltattak)
este ivászat<#vigyor>#vigyor><#kacsint>#kacsint>
A magyartól én is parázok fõleg a nyelvtantól, a töri és a kémia tanárok rendesek rajtuk nem fog múlni, viszont a magyar, fizika, elég gáz lesz.
Na mindegy
Grat aki túl van rajta.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Dél után valamivel hívtak be és fél 4kor szabadultam :S
Irodalom: Orosz romantika, Puskin Anyegin
Nyelvtan: Retorika, Szónoki beszéd felépítése, megszerkesztése
Info: Személyi számítógép felépítése, részegységek tulajdonásgai, mûködésük, jellemzõik
Töri: Károly Róbert gazdaságpolitikája
Hát számomra ennél könnyebb tételeket aligha húzhattam volna. Szal jó lett. Sok sikert mindenkinek aki még nincs túl rajta!
don't give a fuck
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Mustárral vagy majonézzel?😄DDDDD most hallottam
football without ultras is nothing
football without ultras is nothing