Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Irodalomból egyedül Juhász Gyulát nem tanultam meg, hát nem kihúztam!!! Még jó hogy elõtte haveroktól kérdezgettem róla valamiket!
Nyelvtan: ómagyar kor jellemzése
Töri: Ipari forradalom és következményei (legkönnyebb tételek közé tartozik)
Sztech: A táblázatkezelõk alk. területei. Cellahivatkozások. Számformátumok.
Szal qrvára fostam de jól sikerült!
Ja és egy kalappal annak akinek még odébb van!
For sale: thedronewebshop.com
programokat meg remélem tudsz mondani, ha már infóra mentél <#idiota>#idiota>
football without ultras is nothing
Babitsnál kinevetik Jónást, nem térnek meg, de mégsem kapnak büntetést, ezt számon is kéri az úrun a próféta, ám ezt a választ kapja: "a szó tiéd a fegyver az enyém".
don't give a fuck
Biblia: nem térnek->lecsapnak
Babits: megtérnek->nincs büntetés->el kell fogadnia jonásnak
<#vigyor2>#vigyor2>
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
na mindegy meglátjuk mi lesz
De sztem azér tanulgassál, olvasd, vagy nézegessed, már az is jobb mint a semmi 😊 De tényleg segítenek a tanárok, vagy legalábbis nálunk, elmondott 10 mondatot, és max pont 😊
A lábas dolog menni fog 😊 Sztem az még jobb hatást keltene, ha elesnél 😊)))
holnap megtanulom a törit
pénteken az irodalmat&nyelvtant
szombaton az infot
vasárnap meg mindent, ha nem kezdem el holnap a tanulást 😄
és így jó leszek mindenbõl. 😊 meg remélem a tanárok is segítenek nekem... "jaj szegény fiú sokat hiányzott idén, mert nagyon durván eltört a lába." - sántítva is fogok bemenni a terembe, nagy jajgatásokkal fûszerezve, hogy emlékeztessem õket. 😛
Ha szerencséd van, van még 1-2 napod 😊 Nekem is ha ma kellett volna mennem, a nyelvtant is elrizsáztam volna nekik, legalább eltudtam volna olvasni 😄
holnap 8ra kell bemmenni, és akkor derül ki hogy mikor vagyok.
Mikor is mész? mennyi idõd van még?
Már az is jó ha olvasgatod, elolvasod, sok fog megmaradni 😊
Köszi!
De azért parázok.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Ja, és még annyit oda, hogy vmelyik tanár úgy nézi, hogy az egyik 25 pontot elfelezi(magyar: 12.5, nyelvtan: 12.5) és vmelyik tanár (pl. nálunk az elnök): 15 pont az irodalomnak, és 10 pontot a nyelvtannak! Általában az irodalmat jobban pontozzák!
1et húzol magyarból, és 1et húzol nyelvtanból! 😊
És az 50 pontot úgy adják, hogy összevetve (irodalom+nyelvtan): tartalom:25pont, forma:25pont(elõadásmód) ... Azt meg megis állítják akirõl látják, hogy tudja, szöveggyüjtemény, minden ott van ami kellhet 😊
egyre inkább kezdek félni a magyartól
Romániában mindenféle igazoltatás nélkül adták ki az idei országos tesztvizsga (a nyolcadik osztály elvégzése utáni vizsga) tételeit tartalmazó borítékokat egy újságírónak, aki egy romániai megye képviselõjének adta ki magát. A botrány menesztések egész sorát indította el Bukarestben - írja az euractiv.hu.
Az Országos Értékelõ és Vizsgáztató Szolgálatnál (SNEE) nem kértek igazolást a zsurnalisztától, aki Dambovita megye küldötteként mutatkozott be, akinek feladata tvenni a nyolcadik osztályosok kisérettségijének tételeit. Így az Adevarul központi napilap újságírója 32 borítékot vett át vizsgatételekkel és nyolcat a pontozási rendszerrel. Nem kellett egyebet tennie, mint beírnia nevét egy táblázatba, és aláírnia, hogy átvette a tételeket, majd távozott az épületbõl.
A borítékokat átadták a rendõrségnek, amely ügyészi felügyelettel nyomozást kezdett, és az oktatásügyi minisztérium is vizsgálatot indított. Mihail Hardau oktatásügyi miniszter megköszönte, hogy „figyelmeztették” a tárcát a rendszer hiányosságaira. Az illetékes vezetõk elõbb a tételeket „elemelõ” újságíró büntetését kérték, majd késõbb változtattak álláspontjukon, beismerve, hogy a bizottság tagjainak hanyagsága okozta a kínos helyzetet. A SNEE igazgatóját menesztették, s Calin Popescu Tariceanu kormányfõ bejelentette, hogy távozik a közoktatásért felelõs államtitkár is.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
készvok remegek D: tuti elrántanak irodalomból D:
ui:akinek sikerült annak grat...
...vágod?