Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OrioN the S
jó nem a legjobb de az én képességeim 😊 szerint nekem ku**a jó 😊

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
Életembe nem gondoltam volna ,hogy ien jól sikerül ^.^ világ életembe szar tanuló voltam erre most : Irodalom:2 Mat:3 Töri:3 Német:4 Info:5 Szoftverüzemeltetés: 4 berittyentek 😊

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Beast Machine
Gratula!

...vágod?

tobias88
de ezt miért??? én csak azt tudom megtanulni ami érdekel, de a definíciók és a tételek baromsága nem érdekel, de matekból jó vagyok!
tobias88
és ez emelt matek?? Akkor kell nekik póttélelt húzatni?
magus
hm, megint berugtam

holnap bankett

megint bnerugok

morrisons ohely

magus
??

2XP
Mindegyik maga alatt volt, nem is igazán akartam erõltetni, hogy mi a bajuk... Gondolom már a keddi dolog után elment a kedvük mindentõl.

deee háát miért nem mentetek el még az a pár ember aki maradt? barátokkal, haverokkal? <#shakehead><#wilting>

2XP
Ne is mondd, már így is eléggé magam alatt vagyok 😞

ezt nem mondod komolyan, hogy kerek 9 órakor leléptek!?????? <#falbav><#banplz> Atttyyaúúúristen, ez nagyon rossz.... akkor látom a miénket is felültudták múlni 😊))
Bááár én szombaton is bankettre megyek, meg utána is, méltón elbúcsúztatom magam 😊))

2XP
Aki elmegy emelt matekra, és nem tud 10%-ot összehozni, az meg is érdemli...

2XP
Mármint 2 óra hosszat, tehát 19 órától 21 óráig 😞 Ez volt a nagy érettségi bankett. Kaja, aztán viszlát mindenkinek.

Kedden érettségi osztás után lett volna vmi buli, de az egyik haver miatt ez is meghiúsult 😞 Hát így ért ez véget 😞

hmmm ez furcsa, ugye én törinél (Sajna 😞((() olyat húztam amibe bele se olvastam - de tényleg nem is jutott rá idõm - és 50%-ra elmondtam forrás alapján! Bár ugye a matek az teljesen más... szegény pára

ezt nem mondod komolyan... nálunk is kettõkor leléptek az emberek, de akik maradtunk, feltaláltuk magunkat, és házibuliba mentünk 😊

Amúgy én is sokkal maradandóbb élményre számítottam... báááár én elvoltam 😊)

elért a parahullám 😄DDD ez tetszett 😊

[HUN]PAStheLoD
!

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

grizzly21
a pénz amit kapsz tetszeni fog😊

2XP
Nekem nem a tanulással van a bajom, hanem azzal, hogy szívesen fogok-e dolgozni közgazdászként, egyáltalán találok-e olyan munkát, ami tetszeni fog :S

ja, bme-vel már énis úgy vok, h lehet jobb is ha nem vesznek fel 😊

football without ultras is nothing

hát én speciel leszarom ha osztálytársaim hazamennek.. én úgy bebaszok mint a disznó. mondjuk haverok úgyse lépnek le, szal ettõl nem tartok

attól viszont egyre jobban, h holnap én leszek az elsõ vizsgázó. váááá, elért a parahullám 😄

grizzly21
majd meglátod..én is félek, bme-re sokan mondják hogy fingatos..:S

2XP
Corvinus, gazdaságelemzés 😊
De egyre nagyobbak a kétségeim, nem tudom, hogy nekem való pálya-e ez 😞

grizzly21
ha választhatok legyen ilyen szar bankettem, és jó a magyar érettségim cserébe😄
már lehet h kérdeztem..te hova is mész tova? bme?

mukika
ti aztán tudtok élni... <#wow2><#szomoru1>

2XP
Na, megvolt a bankett. Hát ennél lehangolóbb, nyomottabb hangulatúja szerintem senkinek sem volt. Pontosan illett a négy év-ballagás-érettségi osztó sorrendjébe (mind szánalmas volt). 2 óráig tartott, megettük a kaját (a levesnek sertéstelep szaga volt, a második pedig sós volt, legalább a somlói galuska volt emészthetõ). Alig beszéltünk, aztán haza is jöttünk, most meg ül mindenkit otthon 😞

magus
koszi-.-

magus
vicces cigit muzeumok ejszakajan erdemes bejatszani

magus
?

[HUN]PAStheLoD
emelten mikor vizsgáztam a taggal elõttem huzattak póttételt
a haver 1 órával elõttem volt, mondta hogy volt egy arc aki megbukott.. leült egy üres papírral, mondta, hogy nem tud semmit, az elnök kérdezte, hogy tudja-e ez mivel jár, a csávó mondta, hogy igen, az elnök kijelentette, hogy megbukott a matematika érettségin, viszont látásra.. kifele menet az egyik tanár megkérdezte, hogy idén érettségizik-e (szal nem szintemelõs..) és igenlõ választ kapott (OMFG!)

[HUN]PAStheLoD
szarj rájuk, majd 10-én add fel a levelet 😄

[HUN]PAStheLoD
deszar ... pfff :C

[HUN]PAStheLoD
_lol_ vicces cigi, ezt utoljára vagy 3-4 éve hallottam .. én mondjuk nem cigizek, de az tuti, hogy banketten nagyon ártalmas dolgok lesznek 😄DD

júli 11

tobias88
a feladat egyik felét megcsináltam, a másikat segítséggel
😊))))

dehogy, hisz már annyira adnak pontot ha megszólalsz, és sztem te nem csak ennyit csináltál 😊 Ha vki már beszél vmirõl, akármirõl adnak neki pontokat!

grizzly21
majd jön, hogy áááá vesztettem 2 pontot, csak 98% lett😞 😄DD

tobias88
majd holnap megtudod!
2XP
Ezt már annyiszor mondtad, de ha 20% felett lesz, kibannolnak örökre 😄

tobias88
hogyhogy nincs olyan??? nekem lehet sikerült!
tobias88
azthiszem júli 15
tobias88
ez németnél is így van szituáció + tétel
gratulálok 😊

Ühüm, nekem is kéne már, meddig lehet, mikor van a határidõ??

A középszinten ha nemtudod 100%, hogy póttételt kell ,hogy huzassanak veled! (és magyarnál a nyelvtant és az irodalmat is újra kell mondanod(tök mind1 melyiket nem tudtad))
Az emeltnél pedig nicns olyan hogy vki nem érné el a 10%-ot 😊 szerintem 😊
De az emeltnél nem tudom, hogy egyáltalán lehet-e póttételt hõzni vsagy ilyesmi...

tobias88
FONTOS KÉRDÉS!
Külön emelt és középszintre vonatkozik:
Megbuktathatnak anélkül, hogy póttételt húznék?? azaz
Biztos átmentem ha nem húztam póttételt, és biztos megvan akkor a 10%??
tobias88
Télleg, a biozonyítványt hogy küldjem el?? Postán a másolatot??
tobias88
infó: oprendszerek és windows (max pontos)
töri: 1687-1711-ig Mo. (max pontos)
irodalom: Mikszáth K. korai novellái (épp hogy átmenõ)
nyelvtan: tömegkommunikáció (épp hogy átmenõ)
német: Tagesablauf (legkönnyebb tétel, és max pontos), s a társalgási rész
nagyon durva volt: látta hogy nem tudom és eldöntendõ kérdéseket tett fel!
Mindenki csak röhögött, én meg mondtam: Ja, JA, Nein, stb
grizzly21
nekem is küldött ELTE, meg BME is, azt irták postafordultával küldjem, de még nincs meg az érettségi, akkor mivan?