Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balo
Az elsõ a megfelelõ.

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

érettségi átlag kétszeresét kerekítve, úgy számolják, h lett nekem 4,4 akkor 4,4*2=8,8 kerekítve 9 pont? vagy 4,4 kerekítve 4 4*2=8 pont?

mondjuk ha elõbb kerekítenek akkor nem szerezhetõ páratlan számú pont szal szvsz az elsõ a helyes kiszámítás.

ezesetben lett kemény 129 pontom 😞

football without ultras is nothing

De voltak szintvizsgáim de ott nem egyszerre volt az összes tantárgy hanem volt hogy egy nap (különbözõ idõben) 2-3 utána két nap múlva a többi.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Balo
Jól elhúzták az egész átadási ceremóniát nem mondom.
Szóval még a délelõtt érettségiztem, így alakult:
történelem - A dualista állam szervezet: nagyon pengén ment, 100%
magyar nyelv - a Kommunikáció tényezõi, ez se volt nehéz, meg is kaptam a 12,5 pontot
magyar irodalom - Puskin: Anyegin; ez az amitõl féltem, nem olvastam a regényt csak pár dolgot tudtam, pl. a szereplõket. 30 perc alatt
megpróbáltam belõle minnél többet elolvasni. Félsikerrel és jóindulattal: 27,5 pont.

Bizim:
Magyar - 86%
Matematika - 97%
Történelem - 92%
Fizika (emelt) - 89%
Angol - 100% (nyelvvizsga)

142 pontot viszek BME-re.

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

természetesen egyszerre csak egyvalaki felel

ember, neked nem voltak szintvizsgáid?

Én sem örülök a törit tanultam ma és folyton elaludtam rajta. Inkább hagytam az egészet.
Hogy is meg az egész? Egyszerre csak egy ember beszél és a többiek "nézik", vagy minden tárgyból egy-egy ember felel, és a vizsgabiztos nem tud igazán odafigyelni senkire.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

na énis megvagyok...
tételek:
angol - nemtom, 1es tétel, kérdezgetett válaszoltam.. eredményhirdetéskor dicséretet is kaptam
irodalom - regionális kultúra (kaposvári Csiky Gergely színház)
nyelvtan - képszerûség eszközei és hatásai
töri - Kádár-korszak mindennapjai

és a bizonyítványom is megvan:
Magyar nyelv és irodalom (közép) - 95% - 5
Matematika (emelt) - 48% - 4
Történelem (közép) - 76% - 4
Angol (közép) - 71% - 4
Informatika (emelt) - 81% - 5

BADE
én 30-án vagyok kémiából

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

huh szegények, én már megõrültem volna, ha még most is tanulnom kéne...

én megmondtam 😄

2XP
Kellett itt neked sírni :p <#rolleyes>

tobias88
HAHAHA, bannolhatsz!
42% lett a matek szóbelim!
De többetnem tudok írni,
Mert megyek is INNI!!!!!!!!
Nem végzett mindenki. Még nekem is hátra van. Hétfõn kezdünk de rám csak szerdán kerül sor. Ugyhogy még mindig para.

az ember általában pont azt húzza ki, amit nem szeretne!<#vigyor0>
velem is ez történt nyelvtanból, de szerencsémre nem volt ott az elnök és a tanár is segített. <#kacsint>

Beast Machine
Kösz..😊 Te mikor mész?

...vágod?

De irigyellek az info jegyért.<#vigyor2>
Nem tudtok abban az egy tételben segiteni, már kinyomtattam egy csomó anyagot hozzá, de olyan magas szinten van, hogy a felét sem értem.
egész idáig tanultam, de nem tudok kihámozni még pár tételt, ezért leszek béna, mert attól félek, hogy pont azt húzom.
megnyugodtam, mert ezt nem mondta a töri tanár.
OrioN the S
nemkell 😊

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

2XP
Arra gondolsz, hogy (x^n)'=n*x^(n-1)
Mert ez pont egy gyakorlati kérédés, amit ugye szeretsz.

Beast Machine
SZIE, BMF, GDF

...vágod?

2XP
Atlaszt ott adnak, nálunk úgy volt, hgy megbeszéltük ki lesz az az 5 ember, aki beviszi a saját altlaszát, majd azt használta mindenki.

Ó de jó, mert nagyon félek a töritõl.
Hova jelentkeztél?
OrioN the S
adnak elvileg..meg forrást is

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
Az a kemény ,hohy 2 bizit kapok me az egyik betelt 😄DD lol

atlasz bevihetõ?
Beast Machine
Én törin egy mindkét oldalon teleírt A4-es lapot kaptam + atlasz, szóval no para, hombre 😉

...vágod?

Beast Machine
Na, itt vannak érettségi eredményeim:

Magyar (közép): 54% (3)

Történelem (közép): 62% (4)

Matek: (közép): 43% (3)

Angol (közép): 80% (5)

Informatics (emelt): 47% (4)

...vágod?

mukika
igen infoból, de nincsenek tételeim belõle. <#vigyor3>

akik voltak már azoktól kérdezem, közép törin a források használhatóak? mert nincs kedvem törit tanulni, max. egyszer átolvasom az összest, de van 1-2 tétel ami nem igazán tartozik a kedvenceim közé... :C inkább ezt a maradék 2,5 napot a magyarra áldozom....

naaaa mesélj már 😊))

Informatikából is érettségizel....? Ez a tétel nagyon kéne...<#nezze>
mukika
ná :C

hétfõ 12:00-tól vagyok... és reggeltõl már bent leszek a suliban mert megnyitóra be kell menni, aztán már nem jövök haza. most kezdtem el tanulni. 😄

Sziasztok! Andrisnak köszönöm az info.tételeket, amit átküldött.
Még egy tételem hiányzik, segítsetek ki. Hétfõn lesz a nagy nap!!!!

"Átviteli tárolási, vizuális és audió médiumok"
[email protected]

szánjatok meg...<#worship>
grizzly21
ma lesz eredmény, addig nem mondok semmit😊 de a magyar hatalmas poén volt😄

akkor mindenki végzett? 😊

jujjj ügyes vagy, gratula 😊)

grizzly21
nah, magyaron megszenvedtem, de nem huztak meg és ez a lényeg, töri egész jó, de mivel duplázok az se számit, info meg nagyon jo, ugyhogy elégedett vagyok😊 végre vége

grizzly21
a deriválásnak a tételét?😊

tobias88
Most akkor emelten lehet megbuktattak, ha nem is húztam póttételt??
tobias88
de például saját szavaiddal mond el a deriválásnak a tételét!
tobias88
hehe, nekem a tételem pontosan ez volt! oprendszerek és win 3.1.1
1.:Milyen feladat van az operációs rendszereknek?
2.:Mi határozza meg, hogy egy számítógépre milyen op rendszer telepíthetõ fel?
3.:Milyen hardverigénye van a különbözõ Windows op rendszereknek?
(ez választ ad a másodikra😄)
4.:Milyen szempotok alapján választana op rendsz. a számítógépre?
5.:Ismertessen néhány jellegzetes Windows lehetõséget, megoldást, parancsot!
Na megvolt nekem is...

Közép: Matek 92%
Info írásbeli 90%, és ma kihúztam azt az egyet amit nem kellett volna 😞(. Fixpontos, meg lebegõpontos ábrázolás...Szép rizsa az elejére, tanár már kicsit unta, kicsit még a számrendszerekrõl, aztán rákérdezett a lebegõpontosra, fixpontosra... Nemhiszem h maradok 90%-nál...
Töri: Trianon - nagyon jó lett
Irci: Madách - Ember trag. - nagyon jó lett
Nyelvtan: Stílusok - nagyon jó...

Mellette van egy nyelvvizsgám, szal 127 pontra számítottam, de ha az info-t lepontozza akkor eláshatom magam... Corvinus gazdaságinfora jelentkeztem, tavaly 121 pont volt, 100 embert vettek fel, most 70-et vesznek fel, de kb 30-al kevesebben is jelentkeztek. Na mind1, holnap majd megtudom h Corvinus vagy Debrecen.

2XP
Egyrészt ha érted a matekot, akkor a feladatot meg tudod oldani, amivel rögtön megvan a 20%. És ha már beszélsz, akkor nem adhatnak 0 pontot a kommunikációs készésgre és a matematikai nyelv használatára.
Másrészt a matek definíciókra és tételekre épül. Hogyan alkalmazol vmit, ha nem tudod miért van az? Ekkor maximum az órai mintafeladatokat másolod. Nem hiszen, hogy bárki is elvárta volna, hogy szó szerint idézd a könyvet, de nem tudom megérteni, hogyan szeretheted a matekot, ha a saját szavaiddal nem tudod pl. elmondani mi az a kör.

akkor Neked nem sok karaktered maradt <#vigyor>

óóóóh én az igazolatlanokat, meg a hiányzást kitoltam amennyire csak lehetett, 250 a max, nekem 239 volt 😊)))

OrioN the S
thx ^^ azé mondtam ,hogy nekem jó me minden évben osztályzóztam me nem szerettem suliba járni és hát...az igazolatlanok 😊 meg mindíg is szartam bele az egészbe és érettségi elõtt 1 hónappal eszembejutot,hogy bazz... kéne v.mit alkotni 😊 és sikerült 😊

gratula! lényeg, hogy Neked megfelel!<#kacsint>

😊) az a lényeg, hogy te örülj neki