Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy kis vörösborral különösen nagyot üt ..
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Irodalom: Örkény I.: Tóték
Nyelvtan: Publicisztika
Töri: Honfoglaló magyarok társadalma
...vágod?
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Írtam körsms-t mindenki beparázott!
Magyarból (fõleg nyelvtan) tiszta hülye az osztály. Egyébként is ebben a tanévben nem is volt nyelvtanunk max 5.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
spam. sry
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
haverom faterja csinált házi páleszt + beletett 2 csípõs paprikát > hát az úgy adta az érzést a gyomornak<#vigyor>#vigyor>
gratula azoknak akik befejezték, és jó ivászatot (én tavaly 2 napig szarul voltam és hánytam az ivászat után 😊)
aki meg még készül, annak nagy kalappal 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
football without ultras is nothing
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
de utána nagyon bebaszok.. másnap meg repülök lipcsébe, a vb-re 😄
football without ultras is nothing
Irodalom: Csokonai + felvilágosodsás
Nyelvtan: Állandósult szókapcsolatok
Töri: Hidegháború
Angol: sok f@szság, de könnyen ment
Infó: na itt majdnem elröhögtem magam: Kimeneti+ bemeneti perifériák, kapcsolódásaik, ergonómia!<#mf1>#mf1>
Akik még nincsenek rajta túl, 1 nagy kalappal kívánok nekik, és NO PARA!!!
u.i.: WHISKEY+COLA+BOMBA 4EVER!!