Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem, én konkrétan csajra gondoltam, h milyet választasz 😄
football without ultras is nothing
Húúú hát igen...vmi katasztrófális a felhozatal!Már csak a mai adagot vizslatva!
Angyalok városát nagyon rég láttam, de jó film, a tiszta románcra nem emléxem, azt sztem nem láttam 😊
Angyalok városát nagyon rég láttam, de jó film, a tiszta románcra nem emléxem, azt sztem nem láttam 😊
mármint hogy randira milyen filmet választasz? az egész más téma, ha jó a randi akkor ugyse fogsz emlékezni a filmre, a jo filmeket otthon kell nézni, bekészitett kajával piával, elsötétitett nappaliban, koncentrálva😊
én csak az angoloknak ha már focinál tartunk 😊
ohho, nálunk volt vagy 2-3 t610es, mindegyiken mini golf, bluetooth-szal jo kis bajnokságok mentek😊)) azok a régi szép magyarorák...mennyire rühelltem õket😄 de mostmár vége, nincs több!😊
nem sajnos, csak tudni kell választani szerintem
mondjuk nyárra a szingli állapot sem túlságosan nagy teher 😛
mondjuk nyárra a szingli állapot sem túlságosan nagy teher 😛
ÓÓ én a braziloknak, kiváltképp (már jóó pár éve) ... de vmiért odavagyok az összes csapatért, most pl az ukránok azok az egyedüliek akik miatt nem fájna a szívem ha kiesnének 😊
angyalok városa tényleg jó film, de a tinipicsáknak jók ezek az amerikai gagyipoénos filmek is :]
de azért nem gyantázzátok egymás lábát, ugye? <#zavart1>#zavart1>
magyarórán nálunk csak a biliárd ment padtárssal 😊
😊))) Semmi komoly, õ egy barát(tényleg az, kb úgy nézek rá mint egy barátnõre, ami amiatt a legérdekesebb mer nem nagyon hiszek a lány-fiú barátságban, mégse érzünk a másik iránt semmit, és most tényleg, bnõje is van, és legjobb barátaim egyike😊) , csak most épp dühös vagyok rá... de majd leülünk, iszunk, és megbeszéljük 😊
egyébként a mostani filmek közül 95% szemét, nem tudom mi történt, nyilván az amcsiknak ez kell..
elkezdtem régi filmeket gyüjteni, és ha már a romantikusoknál tartunk:
Angyalok városa (Bár ez annyira nem régi), Tiszta románc <- ez a 2 film nagyon tetszett
elkezdtem régi filmeket gyüjteni, és ha már a romantikusoknál tartunk:
Angyalok városa (Bár ez annyira nem régi), Tiszta románc <- ez a 2 film nagyon tetszett
nagyon jo! ma fociról hazajövet a 7esen az szorakoztatott, de uj rekord nem született 😞 (hiába az irodalomórákon nyugodtabban tudtam játszani)
hát, nekem az eddigi vb azért tetszik jobban, mint a 4 évvel ezelõtti, mert eddig még akkora csalások azért nem voltak mint 4 éve. Emlékszem mint csinált korea..sorba ütötte ki a kedvenc csapataimat. Apám nyugodt ember, de már õ se birta amit azok a birok ott csináltak, az nagyon szomoru volt.
izgalom meg most kezdõdik igazából😊
fõleg hogy még mind2 csapat benn van akiknek drukkolok (brazil, portugál), bár a holland-portugálon is azért volt h összeszorult a gyomrom😄D
izgalom meg most kezdõdik igazából😊
fõleg hogy még mind2 csapat benn van akiknek drukkolok (brazil, portugál), bár a holland-portugálon is azért volt h összeszorult a gyomrom😄D
ja azt láttam h két posztban akarták fölszedni a mi sportmanagerünket 😊))
én is csak apum miatt nézem meg, állandóan hozza a másolt dvd-it... és most vagy 6 ilyen tipusú, szerelembe esõs, összeveszõs, bonyodalmas, kibékülõs filmet hozott, és fárasztó volt végig nézni ezeket 😄 De mókás is volt már ahogy szenvedtem 😄
hú a múltkor majdnem leszedtem pedig, még jó h nem 😄 helyette a failure to launch-ot néztem, az éjjelre jó volt így egyszer
most meg a csajom apja ideges-t néztem meg, eddig nem láttam egész jó. valami csajjal kellett volna 😊
most meg a csajom apja ideges-t néztem meg, eddig nem láttam egész jó. valami csajjal kellett volna 😊
Hát fel kell pörögni elöbb-utóbb, ha nyerni akarnak a csapatok, mert ilyen tötyi-mötyi focival nem fog menni. Mondjuk a franciák múltkor eléggé felpörögtek 😊
Péntek este én is megyek pajti születésnapjára, régen voltam már nagyobb buliban, remélem jó lesz!
"meg 1 sráccal is találkoznom kell" Orion már vágja az ereit. Nem bánhatsz így mások érzéseivel te lány! <#szomoru1>#szomoru1>
Péntek este én is megyek pajti születésnapjára, régen voltam már nagyobb buliban, remélem jó lesz!
"meg 1 sráccal is találkoznom kell" Orion már vágja az ereit. Nem bánhatsz így mások érzéseivel te lány! <#szomoru1>#szomoru1>
pacman? 😊 az jó? 😄
Jézusom ahogy így visszanézem rám jött a szófosás 😄 elnézést 😊)
Jézusom ahogy így visszanézem rám jött a szófosás 😄 elnézést 😊)
most a Prime-t szedem le nõvéremnek, meg esetleg azt a verdákat, jó lesz görögben megnézni... mer apum most hozott vagy 15 filmet, de istenem rossz volt õket végig szenvedni 😊)
huh, meg az Oldboyt akarom megnézetni a családommal, de kétlem, hogy lesz rá esélyem 😊) De az utóbbi idõben már 4szer néztem meg egy afféle romantikus filmet... de mégis teljesen egyedi volt, és vicces, és tetszett... pedig nem vagyok oda ezekér 😊) a címe: Szerelem sokadik látásra (Lot like love talán a címe) Hbo-n most játszák 😊
huh, meg az Oldboyt akarom megnézetni a családommal, de kétlem, hogy lesz rá esélyem 😊) De az utóbbi idõben már 4szer néztem meg egy afféle romantikus filmet... de mégis teljesen egyedi volt, és vicces, és tetszett... pedig nem vagyok oda ezekér 😊) a címe: Szerelem sokadik látásra (Lot like love talán a címe) Hbo-n most játszák 😊
aludni ilyenkor? ugyanmár
az igazi kocka most kezd el asmben pacman-t gyártani 😄
az igazi kocka most kezd el asmben pacman-t gyártani 😄
annyira kár... amúgy neked nem volt olyanod ,hogy a 4 évvel ezelötti izgalmasabb volt? Nekem valahogy a meccsek nem voltak olyan izgik mint anno, a nagy csapatok a csoportmérkõzések során nem voltak formában (1-2 kivétellel), a kis csapatok meg beálltak a saját kapujukba a nagy védelemben... állandó 1:0-és meccsek...
bááár a mostani 8ad döntõsöket iszonyatosan várom, csak péntek este hivatalos vagyok 1 buliba, meg 1 sráccal is találkoznom kell, úgyhogy ki kell hagynom az ukrán- olaszt, bár az olaszokér nem rajongok!
ÉS július 1.-én utazok, ugye kocsival -öcsém miatt(hosszú)- de bár apám a világ egyik legjobb vezetõje, de több család->konvoj, és kétlem, hogy odaérünk 17:00-ra az angol-portugál meccsre, de a brazil már biztos ott fogok izzítani 😊 De az ötórai teás meccsemrõl se akarok lekésni 😄
bááár a mostani 8ad döntõsöket iszonyatosan várom, csak péntek este hivatalos vagyok 1 buliba, meg 1 sráccal is találkoznom kell, úgyhogy ki kell hagynom az ukrán- olaszt, bár az olaszokér nem rajongok!
ÉS július 1.-én utazok, ugye kocsival -öcsém miatt(hosszú)- de bár apám a világ egyik legjobb vezetõje, de több család->konvoj, és kétlem, hogy odaérünk 17:00-ra az angol-portugál meccsre, de a brazil már biztos ott fogok izzítani 😊 De az ötórai teás meccsemrõl se akarok lekésni 😄
ki kell tölteni az idõt, amíg nincs meg a felvételi eredmény, így vezetjük le a feszültséget 😄
1 film amit soha ne nézzetek meg : Rumor has it (jennifer aniston)-- borzalmas...
1 film amit soha ne nézzetek meg : Rumor has it (jennifer aniston)-- borzalmas...
én is most jóbarátokat nézek... 😊 és ma rossz film napot tartottam, meg zenét töltöttem 😊) most kikockulom magam, úgyis vagy 2 hétig nem leszek itthon 😊
mennyire igaz! jól eloffosodott a topik 😊) mindenki túl mindenen.
asszem folytatom a tanulás miatt abbahagyott kis projektjeimet, most hogy a vb is megritkult. (filmnézés, játékkészítgetés, focizgatás, kosarazgatás😊)
asszem folytatom a tanulás miatt abbahagyott kis projektjeimet, most hogy a vb is megritkult. (filmnézés, játékkészítgetés, focizgatás, kosarazgatás😊)
Gondolom már mindenki alszik 😊
Jajj, az tényleg fárasztó lehetett 😊 3 napos lan party? jesszus 😊
Nah legalább ismerkedek Pesttel 😊)
😊) Köszi (elõre is)
igen, de a térképen olyan közelinek tünt😊 gondoltam van valami jo kis járat, ami hátul megy, pl gazdagrét felöl😊
Elmész Moszkva Tér-re, és onnan 56-os villamos Kelemen László utca megálló, és onnan észak-kelet felé pár perc séta.
Persze, hogy ingyenes. Hát olyanok a meccsek, mint amilyet csinálnak. Szoktak lenne rajta estefelé.