Érettségi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem, én konkrétan csajra gondoltam, h milyet választasz 😄

football without ultras is nothing

I.C.ram
Jaja irigyeltem is õket érte... nekem a t630ason csupa szar játék van 😞
grizzly21
akkor a portugáloknak is kell h szurkolj! õk európa braziljai😊

Húúú hát igen...vmi katasztrófális a felhozatal!Már csak a mai adagot vizslatva!
Angyalok városát nagyon rég láttam, de jó film, a tiszta románcra nem emléxem, azt sztem nem láttam 😊

grizzly21
mármint hogy randira milyen filmet választasz? az egész más téma, ha jó a randi akkor ugyse fogsz emlékezni a filmre, a jo filmeket otthon kell nézni, bekészitett kajával piával, elsötétitett nappaliban, koncentrálva😊

én csak az angoloknak ha már focinál tartunk 😊

grizzly21
ohho, nálunk volt vagy 2-3 t610es, mindegyiken mini golf, bluetooth-szal jo kis bajnokságok mentek😊)) azok a régi szép magyarorák...mennyire rühelltem õket😄 de mostmár vége, nincs több!😊

nem sajnos, csak tudni kell választani szerintem
mondjuk nyárra a szingli állapot sem túlságosan nagy teher 😛

I.C.ram
Én még a Metropolis beszerzését tervezem, csak sajna elég régi film 😞
ÓÓ én a braziloknak, kiváltképp (már jóó pár éve) ... de vmiért odavagyok az összes csapatért, most pl az ukránok azok az egyedüliek akik miatt nem fájna a szívem ha kiesnének 😊

grizzly21
sajnos igen

I.C.ram
esténként pizsama-party 😄
angyalok városa tényleg jó film, de a tinipicsáknak jók ezek az amerikai gagyipoénos filmek is :]

de azért nem gyantázzátok egymás lábát, ugye? <#zavart1>

magyarórán nálunk csak a biliárd ment padtárssal 😊

😊))) Semmi komoly, õ egy barát(tényleg az, kb úgy nézek rá mint egy barátnõre, ami amiatt a legérdekesebb mer nem nagyon hiszek a lány-fiú barátságban, mégse érzünk a másik iránt semmit, és most tényleg, bnõje is van, és legjobb barátaim egyike😊) , csak most épp dühös vagyok rá... de majd leülünk, iszunk, és megbeszéljük 😊

grizzly21
egyébként a mostani filmek közül 95% szemét, nem tudom mi történt, nyilván az amcsiknak ez kell..
elkezdtem régi filmeket gyüjteni, és ha már a romantikusoknál tartunk:
Angyalok városa (Bár ez annyira nem régi), Tiszta románc <- ez a 2 film nagyon tetszett

grizzly21
nagyon jo! ma fociról hazajövet a 7esen az szorakoztatott, de uj rekord nem született 😞 (hiába az irodalomórákon nyugodtabban tudtam játszani)

grizzly21
hát, nekem az eddigi vb azért tetszik jobban, mint a 4 évvel ezelõtti, mert eddig még akkora csalások azért nem voltak mint 4 éve. Emlékszem mint csinált korea..sorba ütötte ki a kedvenc csapataimat. Apám nyugodt ember, de már õ se birta amit azok a birok ott csináltak, az nagyon szomoru volt.
izgalom meg most kezdõdik igazából😊
fõleg hogy még mind2 csapat benn van akiknek drukkolok (brazil, portugál), bár a holland-portugálon is azért volt h összeszorult a gyomrom😄D

ja azt láttam h két posztban akarták fölszedni a mi sportmanagerünket 😊))

I.C.ram
Nekem is van egy-két dugi filmem, amik nagyonjók!

pl Brazil, Elveszett gyermekek városa. 😊
én is csak apum miatt nézem meg, állandóan hozza a másolt dvd-it... és most vagy 6 ilyen tipusú, szerelembe esõs, összeveszõs, bonyodalmas, kibékülõs filmet hozott, és fárasztó volt végig nézni ezeket 😄 De mókás is volt már ahogy szenvedtem 😄

hú a múltkor majdnem leszedtem pedig, még jó h nem 😄 helyette a failure to launch-ot néztem, az éjjelre jó volt így egyszer
most meg a csajom apja ideges-t néztem meg, eddig nem láttam egész jó. valami csajjal kellett volna 😊

I.C.ram
Hát fel kell pörögni elöbb-utóbb, ha nyerni akarnak a csapatok, mert ilyen tötyi-mötyi focival nem fog menni. Mondjuk a franciák múltkor eléggé felpörögtek 😊

Péntek este én is megyek pajti születésnapjára, régen voltam már nagyobb buliban, remélem jó lesz!

"meg 1 sráccal is találkoznom kell" Orion már vágja az ereit. Nem bánhatsz így mások érzéseivel te lány! <#szomoru1>
pacman? 😊 az jó? 😄

Jézusom ahogy így visszanézem rám jött a szófosás 😄 elnézést 😊)

most a Prime-t szedem le nõvéremnek, meg esetleg azt a verdákat, jó lesz görögben megnézni... mer apum most hozott vagy 15 filmet, de istenem rossz volt õket végig szenvedni 😊)

huh, meg az Oldboyt akarom megnézetni a családommal, de kétlem, hogy lesz rá esélyem 😊) De az utóbbi idõben már 4szer néztem meg egy afféle romantikus filmet... de mégis teljesen egyedi volt, és vicces, és tetszett... pedig nem vagyok oda ezekér 😊) a címe: Szerelem sokadik látásra (Lot like love talán a címe) Hbo-n most játszák 😊

aludni ilyenkor? ugyanmár
az igazi kocka most kezd el asmben pacman-t gyártani 😄

I.C.ram
Nem fenyegett eddig sem ez a veszély. Nem volt tervbe véve 😄 De azért köszi, hogy szólál 😊
annyira kár... amúgy neked nem volt olyanod ,hogy a 4 évvel ezelötti izgalmasabb volt? Nekem valahogy a meccsek nem voltak olyan izgik mint anno, a nagy csapatok a csoportmérkõzések során nem voltak formában (1-2 kivétellel), a kis csapatok meg beálltak a saját kapujukba a nagy védelemben... állandó 1:0-és meccsek...

bááár a mostani 8ad döntõsöket iszonyatosan várom, csak péntek este hivatalos vagyok 1 buliba, meg 1 sráccal is találkoznom kell, úgyhogy ki kell hagynom az ukrán- olaszt, bár az olaszokér nem rajongok!

ÉS július 1.-én utazok, ugye kocsival -öcsém miatt(hosszú)- de bár apám a világ egyik legjobb vezetõje, de több család->konvoj, és kétlem, hogy odaérünk 17:00-ra az angol-portugál meccsre, de a brazil már biztos ott fogok izzítani 😊 De az ötórai teás meccsemrõl se akarok lekésni 😄

grizzly21
még jo hogy szolsz, gondoltam leszedem valamikor de akkor mégse

ki kell tölteni az idõt, amíg nincs meg a felvételi eredmény, így vezetjük le a feszültséget 😄

1 film amit soha ne nézzetek meg : Rumor has it (jennifer aniston)-- borzalmas...

én is most jóbarátokat nézek... 😊 és ma rossz film napot tartottam, meg zenét töltöttem 😊) most kikockulom magam, úgyis vagy 2 hétig nem leszek itthon 😊

I.C.ram
Engem nem zavar az off. Összejött egy jó kis társaság 😊
grizzly21
mennyire igaz! jól eloffosodott a topik 😊) mindenki túl mindenen.
asszem folytatom a tanulás miatt abbahagyott kis projektjeimet, most hogy a vb is megritkult. (filmnézés, játékkészítgetés, focizgatás, kosarazgatás😊)

I.C.ram
Dehogy alszik. Ilyenkor a legjobb, mert végre hûvös van 😊
grizzly21
és nem!😊

Gondolom már mindenki alszik 😊

Jajj, az tényleg fárasztó lehetett 😊 3 napos lan party? jesszus 😊

Nah legalább ismerkedek Pesttel 😊)

😊) Köszi (elõre is)

I.C.ram
Hát biztos van. 21-es Busszal is megközelíthetõ meg.
grizzly21
igen, de a térképen olyan közelinek tünt😊 gondoltam van valami jo kis járat, ami hátul megy, pl gazdagrét felöl😊

I.C.ram
Hát ja, azért annyira nincs neked közel az 😊
grizzly21
hm, akkor azért nincs olyan közel😞 na nembaj majd meglátjuk

I.C.ram
De lehet neked rövidebb elmenni Hûvösvölgybe, és onnan 56-os villamos.
I.C.ram
Elmész Moszkva Tér-re, és onnan 56-os villamos Kelemen László utca megálló, és onnan észak-kelet felé pár perc séta.
grizzly21
aham! budaörsön hogy a leggyorsabb odamenni? közlekedésben nem szoktam valami májer lenni😄

I.C.ram
Persze, hogy ingyenes. Hát olyanok a meccsek, mint amilyet csinálnak. Szoktak lenne rajta estefelé.
I.C.ram
kb itt:

Nekem jó, mert kb 5 percnyi járóföldre van tõlem 😛
grizzly21
ingyenes ugye? majd egyszer elnézek oda szerintem a nyáron. Jo meccsek szoktak lenni?