Érettségi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na mi van kidõltetek? mondjuk én személy szerint hulla vagyok, szóval lassan lehet ágyba kéne süppednem a laptoppal 😊
azér köszi szépen 😊
Isohunton fent van, de nem nagyon seedelik, szóval eltart egy darabig míg lejön.
http://www.isohunt.com/torrents.php?ihq=Un+chien+andalou&ext=&op=and
http://www.isohunt.com/torrents.php?ihq=Un+chien+andalou&ext=&op=and
Szóval senkise tud semmit az Andalúziai Kutyáról? <#shakehead>#shakehead> Pedig Salvador Dali papa alkotására nagyon kiváncsi lennék 😊
Tényleg nagyon szép, ráadásul egyedi 😊 De sztem kiskorában õ is kipróbálta mennyire tud barna lenni vagy legalább el tud érni 1 szintet, most én is megkockáztatom... 😊
Hát pedig Nicole Kidman az egyik legszebb színésznõ, és a fehér bõre ehhez nagyban hozzájárult. Szóval nekem nincs bajom a fehér bõrrel. Valakinek tényleg az áll jól.
Hmmm én is ott töltöttem a nyaramat kiskoromban, de számomra jó emlékek fûzödnek a Balcsihoz 😊) Jó pár éve (4-5-6) meg már csak külföldre megyünk, szóval rendesen kiváncsi vagyok, hogy milyen lehet a balcsi, mennyit változott 😊)
Az amcsi Chrysler Building pl Art Déco-s
Ez is Art Déco
de pl a 20-as 30-as évek plakátjai többsége is mind Art Déco

Ez is Art Déco
de pl a 20-as 30-as évek plakátjai többsége is mind Art Déco

Én azér még adok 1 esélyt magamnak, bár a szoli se segített, de hátha 😊 én most kitartok, aztán úgyis feladom 😄D És ha már Forrest Gump szerint kihozom a bõrõmbõl azt a színt amit szeretnék, és amit eltudok érni 😊))
Öhm, én nem akarok rézbõrû lenni, csak én olyan nicole kidmanes fehér vagyok, na jóó annyira nem, de fehér, és olyan szép finom barna, de már 1 számomra szép szín elérése tökéletes lenne, amit most meg is fogok valósítani 😊 Nem azér mer most ez divat vagy efféle, mer 2 éve 3- éve is az volt, akkor nem akartam ,de most így tetszenék magamnak, a fejembe vettem, és kos vagyok meg nõ és hóbortos... 😊
na pont ezaz! öcsém a nyár elején olyan mint én a nyár végén! hol itt az igazság, kérdezem én?😄D egyébként nem igazán érdekel, ugy vagyok vele, hogy amirõl nem tehet az ember azon kár rágodni, az életfilozofiám ebbõl a szempontból az -és itt megint rákanyarodunk egy jo kis filmre- amit Forrest Gump mond fiának a halálos ágyán: Az életben az a cél, hogy kihozd a legtöbbet abból amit kaptál.
😊
😊
ja igen azt tudom, de azthittem csak egy re-make.. ha már a filmekrõl van szó, nemrég néztem a sziklák szemét.. hát na 😊 egy mozijegyet nem érne meg
football without ultras is nothing
Art deco
Egyszerû vonalak, elegáns formák, maximális funkcionalitás egyfelõl, drága anyagok, élénk színek, gazdag díszítések másfelõl - ez a különös kettõsség tette és teszi ma is kedvelt stílussá az art decót...
Ilyen? Mer ha igen, akkor azt a stílust én is nagyon szeretem! 😊
Öhm, én pedig Salvador Dali rajongó vagyok, és ugye anno csináltak egy filmet Luis Bunuellel Az Andalúziai kutyát- szürrealista alkotás- és annyira kiváncsi vagyok rá, hogy na, csak nem tudom, meg lehet-e még szerezni... mer nagyon kiváncsi vagyok rá
Egyszerû vonalak, elegáns formák, maximális funkcionalitás egyfelõl, drága anyagok, élénk színek, gazdag díszítések másfelõl - ez a különös kettõsség tette és teszi ma is kedvelt stílussá az art decót...
Ilyen? Mer ha igen, akkor azt a stílust én is nagyon szeretem! 😊
Öhm, én pedig Salvador Dali rajongó vagyok, és ugye anno csináltak egy filmet Luis Bunuellel Az Andalúziai kutyát- szürrealista alkotás- és annyira kiváncsi vagyok rá, hogy na, csak nem tudom, meg lehet-e még szerezni... mer nagyon kiváncsi vagyok rá
én nem akarok
napozni is utálok. felesleges idõpazarlás. én mindig aktív vagyok 😊
napozni is utálok. felesleges idõpazarlás. én mindig aktív vagyok 😊
tyû én meg hogy unom a balcsit, gyerekkoromat ugye ott töltöttem, amúgy tényleg haldoklik.. én szívesen eladnám a nyaralónkat is
mondjuk partyzni ott jobban lehet, mint mondjuk itt nálunk :\
mondjuk partyzni ott jobban lehet, mint mondjuk itt nálunk :\
Hmmm sztem nem, de kérdezd a szakértõt 😄
Hmmm egyre jobban tetszik ez a Brazil, meg elveszett gyermekek városa (illetve tiszta románc), most épp jegyzetelek 😄😄
Én is leégõs vagyok, bezzeg az öcsém és a nõvérem is olyan gyönyörû ropogós barnára sül, akkor mindig olyan irigység tölt el ,hogy ihaj 😊)
Én is leégõs vagyok, bezzeg az öcsém és a nõvérem is olyan gyönyörû ropogós barnára sül, akkor mindig olyan irigység tölt el ,hogy ihaj 😊)
Ja meg van talán a világ elsõ utópisztikus film remekmûve a Metropolis, mondanom sem kell, hogy a képi világ itt is Art Décos. Imáááááádomm! Ha egyszer házat építek, Art Décos lesz 😊

az a baj h nem vagyok egy igazán mûvész típus, és töredelmesen bevallom, nem nagyon jönnek be a régi filmek, persze biztos van kivétel
ugye ez a vendetta is egy felújítás?
ugye ez a vendetta is egy felújítás?
pancsi lángos cappy 😄D ez jóóó 😊
De mázlista vagy Grizzly, két nyaraló, 1 pesti lakásunkat tuti lecserélném 1 balatoni nyaralóra, csak szüleim tuti nem mennének bele, mer hogy most a balcsi haldoklik, tényleg ez még így van? vagy már ez a múlté? mer azt hallottam nagyon sokat tesznek a balcsisok, hogy visszavonzzák a tömeget 😊)
De mázlista vagy Grizzly, két nyaraló, 1 pesti lakásunkat tuti lecserélném 1 balatoni nyaralóra, csak szüleim tuti nem mennének bele, mer hogy most a balcsi haldoklik, tényleg ez még így van? vagy már ez a múlté? mer azt hallottam nagyon sokat tesznek a balcsisok, hogy visszavonzzák a tömeget 😊)
jó neked
nekem iwiw-en nem szokta elküldeni, és nem is marad meg.. egy ideje kopipésztelek is rendesen 😊
nekem iwiw-en nem szokta elküldeni, és nem is marad meg.. egy ideje kopipésztelek is rendesen 😊
Ez a film ezerszer durvább a V mint Vendettánál. Egyébként a Gattacahoz lehetne hasonlítani legjobban, mármint a történetet, csak ugye ez a film 85-ös, de jó film nagyon. Az egész kicsit Art Déco-s, ami a kedvenc mûveszeti stílusom 😊
Na szóval imádom az utópisztikus filmeket; Vendetta, Equilibrium, 1984, mindet láttam és imádom (talán a Szigetet is ide lehet sorolni) szóval milyen jó utópisztikus filmek vannak még? 😊)
Én is leégtem sajna, pedig nem volt tervbe véve, de a vitorláson nem nagyon lehet menekülni a nap elõl 😞 Egyébként tényleg jó a víz. Bementünk a közepére, és ott kb 1-1.5 méterig tök átlátszó a víz. Viszont a közepén baromi hideg még mindig.
focimeccsre megyek siófokra, válogatott játszik felkészülési meccset a Kaposvárral 😊 elõtte kis pancsi lángos cappy... (értsd: bebaszás 😄)
neeee kiütttél, pedig 1 regényt írtam 😄
hú most néztem meg a V for vendetta-t az is utópisztikus világban próbál játszódni, mondjuk nemtom.. Wachovszki tesók csinálták (ugye Matrix, mondanom sem kell😊) a film nekem nagyon teccik
ne is mond, mindig leégek, mert 2 nyaralonk is van, aztán az ember nem állja meg, hogy csak fokozatosan napozzon.:S tavaly 2szer is leégtem 1 nyáron:S 😄
Egy utópisztikus világról, de én is csak részleteket láttam belõle, de jónak tünt. Sci-fi amúgy. 85-ös film. Robert DeNiro is játszik benne. Imdb-n meg elég magas pontot kapott asszem majdnem 9-et.
Ez csak ideiglenes ez a vihar, talán még örülhetünk is neki, különben ropogósra fogunk sülni 😊
Naaaa szuper, akkor ma éjszaka valszeg ezt is letöltöm ha csupa jót írnak róla 😊)
asszem egyébként már nagyon jo a viz! az idõ most elbaszódott, de a viz talán még nem hül le. tegnap voltak öcsémék
Brazil 😊 teljesen másra asszociáltam a nevébõl, mirõl szól? 😊
óóó miért mész Siófokra? én is tervezem görög meg hegyalja után, hogy lenézek a balcsira 😊
ha lusta vagy elolvasni akkor 2 idézet:
"Ha összesen két darab filmet lehetne megjelölni, mint a legnagyobb hatást gyakorló filmet a 90-es években, akkor az egyik a Tiszta Románc lenne, a másik a Szökevény."
"A Tiszta Románc azért nagyon-nagyon jó film, mert zseniálisak a dialógok, és a jelenetek, és mindezek egy nagyon cool és szép történetbe épülnek be."
ezekkel maximálisan egyet is értek😊
"Ha összesen két darab filmet lehetne megjelölni, mint a legnagyobb hatást gyakorló filmet a 90-es években, akkor az egyik a Tiszta Románc lenne, a másik a Szökevény."
"A Tiszta Románc azért nagyon-nagyon jó film, mert zseniálisak a dialógok, és a jelenetek, és mindezek egy nagyon cool és szép történetbe épülnek be."
ezekkel maximálisan egyet is értek😊
a tiszta román asszem a 90es évek elején volt, nem csoda ha nem láttad, én se láttam, torrenten akadtam rá, már nem is tudom hogy hogy, de a lényeg hogyha érdekel és tudsz angolul keress, rá, egyébként ezt irják róla
http://www.cspv.hu/2/12/old13/
ja és Tarantino keze is benne van!
http://www.cspv.hu/2/12/old13/
ja és Tarantino keze is benne van!
hogy fogok én holnap 9:50kor a vonaton ülni azt nemtudom... na mind1, siófok megvár, remélem
Dehogy, hülye 😊)